Hol van egy titkos fürdő? Hová tűnik a víz a téli tóból? – Megkapó kisfilm a Tisza-tóról
'Az volt a célom, hogy bemutassam, három hónap alatt hogyan változik meg a Tisza-tó' - mondja az alkotó, Ljasuk Dimitry.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 28.A nagy sikerű nyári Tisza-tavi TOP8 film és a hortobágyi daru vonulás után most Ljasuk Dimitry elkészült a Tisza-tavi kalandok őszi-téli részével is.

A filmen újra bebizonyítja, hogy a Tisza-tó egy igazi ékszerdoboz. Aki egyszer kinyitja, örökre a bűvöletébe esik. "Vedd észre, fedezd fel és vigyázz rá!" - üzeni. "Ilyen gyönyörű, amikor őszből-télbe változik át a Tisza-tó, miközben bemutatom, hogy miért is engedik le a vizet a tóból" - írta az új részhez ajánlóként.

VIDEÓ: A Tisza-tavi őszi kalandok

"Az volt a célom, hogy bemutassam, három hónap alatt hogyan változik meg a Tisza-tó. Rövid történeteken át úgy vezetem a nézőt, hogy közben kicsit megismertessem őket a hellyel és szórakoztassam is, miközben egy-egy lírai résszel pedig meghassam. Remélem sikerült."

Ljasuk Dimitry

A félig magyar, félig ukrán filmes 1 éves kora óta él Magyarországon. Gyermekkorát a Tisza-tónál töltötte. Ekkor lett örökre szerelmese a tónak. 20 éve Budapesten él, 14 éve vállalkozó, marketing szakember. A Tisza-tóra minden hónapban ellátogat, és szeretné megmutatni, hogy fantasztikus hely a Tisza-tó, rengeteg programlehetőséget kínál és teljesen más, mint a Balaton. Emellett szeretné felhívni a figyelmet arra, milyen fontos vigyázni a természeti értékeinkre és megbecsülni mindezt.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x