hirdetés
harry-meghan-vilmos-szakitas-1.jpg

Hivatalosan is elhidegült Harry és Vilmos: a két herceg minden közös szálat elvágott

Meghan és Harry megtették az utolsó lépést is, hogy elszeparálják magukat Vilmoséktól.
Metro - szmo.hu
2019. május 31.


hirdetés

Akik eddig kételkedtek volna abban, hogy az egykor elválaszthatatlan fivérek, Diana hercegnő világszerte körülrajongott fiai egyértelműen elhidegültek egymástól, az most szomorú bizonyítékát kapta a testvérpár szakításának. Harry herceg és felesége, Meghan hercegné ugyanis hivatalosan is kiszálltak a két fiatal hercegi pár közös jótékonysági alapítványából, a Royal Foundationból ("Királyi Alapítvány").

A lépés azért szimbolikus, mert ezt az alapítványt maga Vilmos és Harry hozta létre tíz évvel ezelőtt, Katalin 2011-ben, Meghan pedig tavaly csatlakozott hozzá. A "Nagy Négyes" (akkoriban még így hívták őket) első közös, hivatalos tévészereplése is az alapítvány vezetőségi ülése volt 15 hónappal ezelőtt. Ott még kellemes hangulatban, nevetgélve beszélgettek, ám a hírek szerint a viszony már akkor kezdett hűvösödni.

A brit lapok tavaly ősszel kezdték rebesgetni, hogy a hercegek a feleségeik miatt távolodtak el: Meghan "követelőző" természete miatt állítólag egyre szaporodtak a konfiktusok közte és Katalin között. Az sem volt biztos, hogy a "Nagy Négyes" együtt karácsonyozik, de végül mégis együtt mentek templomba december 25-én a királyi család többi tagjával együtt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
ashton-kutcher-baratnojenek-meggyilkolasa-1000x563.jpg

Sírva tanúskodott Ashton Kutcher a bíróságon volt barátnője brutális gyilkosságának ügyében

Kutcher elmondása szerint két órát késett a megbeszélt randiról. A lányt azalatt 44 késszúrással szabályosan lemészárolta egy sorozatgyilkos.
The Sun - szmo.hu
2019. május 30.Ashton Kutcher 2001-ben kezdett találkozgatni az akkor 22 éves Ashley Ellerinnel, aki divattervezést tanult Hollywoodban. Egy februári estén telefonon randevút beszélt meg a lánnyal, majd két órával később odaért Ashley házához.

Az ügy bírósági tárgyalásán Kutcher negyven percig ült a tanúk padján, és megtörten, könnyek között mesélte el: az ajtó zárva volt, a lány nem nyitotta ki, de odabent égtek a villanyok.

"Még be is lestem az ablakon, de csak annyit láttam, hogy bent mintha kiömlött volna a vörösbor a szőnyegre. Úgy éreztem, elszúrtam a dolgot Ashley-nél azzal, hogy annyit késtem, ezért hazamentem" - számolt be a történtekről a színész.

Másnap hallotta a hírt: a lányt 44 késszúrással gyilkolta meg a "Hollywoodi Késelő" néven emlegetett sorozatgyilkos. Amikor Kutcher csengetett és kopogott, a lány odabent valószínűleg már halott volt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
koos-reka-szerelme-kedvese-parja-1000x651.jpg

Koós Réka 5 év után végre megmutatta a szerelmét

A Best magazin fotót tett közzé kettejükről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 31.Bár Évek óta tart a szerelem, Koós Réka - aki sokáig gyászolta idén elhunyt édesapját, Koós Jánost - csak most mutatta meg a kedvesét.

A színésznő eddig nem is beszélt gyakran a párkapcsolatáról.

Koós Réka, aki Tóth Gergely felesége volt (tőle született a kislánya is), 2007-ben vált el.

Jelenlegi párja, mint azt a Best magazinnak elmondta, egy castingügynökségnél dolgozik, reklámokhoz, magyar és külföldi játékfilmekhez válogat szereplőket, és Koós Réka is egy ilyen meghallgatásra ment be hozzá.

Hogy mivel nyerte el a férfi szívét Réka? Bálint a Best magazinnak azt mondta, hogy a vagányságával.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nicolas-cage-1000x598.jpg

Nicolas Cage exfeleségét a 4 napos házasságuk után már új pasival látták

Erika Koike elég gyorsan továbblépett a nagyon rövid frigy után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.Még márciusban írtunk arról, hogy Nicolas Cage feleségül vette legutóbbi párját, Erika Koikét, de még a mézesheteket sem várta meg, alig pár nappal később már válni akart. Egészen pontosan március 23-án, szombaton egy Las Vegas-i bíróságon nyilvánították házastársakká a párost, a színész viszont a következő hét szerdáján már vissza is ment oda, hogy kérvényezze a házasság érvénytelenítését.

Szemtanúk szerint egyébként már maga az esküvői ceremónia is elég furcsa volt. Cage ugyanis ittas volt a házassági papírok intézése közben és azt üvöltözte, hogy a barátnője el fogja venni minden pénzét, illetve hogy a nő exbarátja egy drogdíler.

El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro días después de haberse casado en Las Vegas con la maquilladora Erika Koike, en lo que supuso el cuarto matrimonio para el protagonista de filmes como "Birdy" o "Peggy Sue got married" ("Peggy Sue se casó"), según la citada cadena. #RealidadBoga tu#RevistaDigital

19 Likes, 3 Comments - Realidad Boga (@realidadboga) on Instagram: "El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro..."

Később kiderült, miért gondolta meg magát a színész. A bírósághoz benyújtott válást kérvényező dokumentumban az állt, hogy Cage és Koike "a házassági engedély megszerzése előtt mindketten részegségig ittak." Emellett az is szerepelt benne, hogy a színész "nem volt képes felismerni vagy megérteni cselekedeteinek teljes hatását." Mindezt tetézte az, hogy Erika Koikónak bonyolult kapcsolata volt egy meg nem nevezett másik féllel.

Nos, úgy tűnik, hogy a 34 sminkes hamar túllépett Nicolas Cage-dzsel való románcán és négynapos házasságán, mert máris új férfi oldalán tűnt fel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
chalamet.png

Timothée Chalamet a Városligetből posztolt, záporoznak a lájkok a fotójára

A színész a Dűne forgatása miatt van Budapesten, már a Vajdahunyad várát is meglátogatta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.Mi is írtuk korábban, hogy Timothée Chalamet több filmsztárral (például Josh Brolinnal és Jason Momoával) együtt Budapesten van a Dűne forgatása miatt, nemrég például Liptai Claudiával fotózkodott.

A Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú sztárja most épp a Városligetből posztolt: lefotózta a Vajdahunyad várát és a tavat a napsütésben, és mi tagadás, elég népszerű lett a képe.

A francia-amerikai színész egyébként nemrég több mint 1,3 millió forintnyi adományt osztott szét a világ különböző pontjain található alapítványoknak, összesen 39-nek.

A támogatottak listáját büszkén mutatta meg az Oscar-díjra is jelölt filmsztár Insta-sztorijában.

Az adományból a lista 29. helyén szereplő Kék Pont 34 dollárt, azaz mintegy 10 ezer forintot kapott, ami ugyan csekély összegnek tűnik, de mindenképpen figyelemreméltó, hogy egy ilyen híresség felfigyelt egy magyar alapítványra.

A városligeti posztért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x