Hírességek, akik nemrégiben megújították az esküvői fogadalmukat
Ezek a sztárpárok többször is az oltár elé vezették egymást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 12.Legyen szó újrakezdésről, házassági évforduló ünnepléséről, vagy csupán arról, hogy a "nagy pillanat" újraélése mennyei érzés, a lényeg, hogy egyre többen döntenek a házassági fogadalom megújításának romantikus gesztusa mellett. Íme 7 szerelmespár, akik dupláztak!

1. Beyoncé és Jay-Z

Annak ellenére, hogy nem egy pletyka szárnyra kapott a páros szakításáról, Beyoncé és Jay-Z bebizonyították, hogy a szerelem nem ismer határokat. 2014-ben egy családi nyaralás során, Korzikán, másodszorra is oltár elé álltak - ráadásul pont az énekesnő 33. születésnapján. 2018-ban aztán On the Run II nevezetű, közös turnéjuk egy angliai állomásán a képek alapján úgy tűnt, hogy ismét megújították az esküt.

2. Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Pinault szinte sokkolta színésznő kedvesét, mikor 2018 augusztusában, bora bora-i vakációjuk alkalmával másodszor is fél térdre ereszkedett, hogy megújítsa fogadalmát. A legelső alkalom egyébként 2009-ben volt.

"A nyár a végéhez közeledik, és az én legkedvencebb pillanatom az volt benne, mikor a férjem meglepett az esküvői fogadalmunk megújításával - nem ezt a ruhát választottam volna az esküvőmre, de azt mondta, hogy egy fürdőbe megyünk!" - írta Salma a képhez, melyet megosztott az emlékezetes napról.

3. David és Victoria Beckham

Közel 20 évvel azután, hogy bekötötték egymás fejét, David elárulta, hogy ő és felesége megújítják fogadalmukat. A futballsztár a BBC Radio 4 egyik műsorának különkiadásában mesélt a szűk körű, családias ceremóniáról: "Az esküvőnk óta már megújítottuk a fogadalmunkat. Sokkal bensőségesebb volt, mint az első alkalom, körülbelül hat embert hívtunk el rá" - emlékezett vissza.

4. Alec és Hilaria Baldwin

A páros ötödik házassági évfordulóját azzal ünnepelte, hogy megújították egymásnak tett ígéretüket egy intim, szabadtéri szertartás keretében, legközelebbi barátaik körében. "Azt gondolná az ember, hogy ha egyszer már megházasodtál, úgy leszel vele, hogy 'oké, ezzel végeztem'. De nagyon jó egy ponton újra kimondani, hogy 'hé, én még mindig benne vagyok!'" - nyilatkozta Hilaria az Associated Press-nek. A szertartásra 2017 júniusában, A függetlenség napjának hétvégéjén került sor.

5. Rod Stewart és Penny Lancaster

Stewart és kedvese 10 évnyi házasságukat pecsételték meg örök hűségük megújításával, essexi otthonuk rejtekében. A romantikus lépésről a HELLO! magazin számolt be, 2017 júliusában. „Penny jelenti számomra a világot. Micsoda lány! A szerelem sok ember számára sokféle dolgot jelent, de számomra azzal egyenlő, hogy mindent meg szeretnék osztani azzal, akit szeretek és őt most jobban szeretem, mint valaha – már, ha ez egyáltalán lehetséges.” – nyilatkozta a zenész az ünnepélyt követően.

6. Ozzy és Sharon Osbourne

Osbourne-ék a július 4-ére eső Anyák napján, két hónappal 35. házassági évfordulójuk előtt mondták ki újra egymásnak tett fogadalmukat, Las Vegas-ban. Mindez rövid szakításukat követte, ami Ozzy fodrászával történt afférja miatt lépett életbe. „Számomra valójában ez volt at igazi esküvőnk napja. Erre fogok a leginkább emlékezni. Sharonnal rengeteg mindenen mentünk keresztül, és ez őszintén szólva felér egy új kezdettel.” – mondta Ozzy az intim ceremónia után.

7. Matt Damon és Luciana Barroso

Bár eredeti esküvőjük a kotnyeles paparazzik elkerülése végett igencsak szűk körben történt, Damon és felesége fogadalmuk megújításakor már bátrabban tervezett. 2013-ban, 50 családtag és barát előtt mondták ki újra a boldogító igent, St. Lucia szigetén. „Jó kimondtani az ígéretünket a családunk előtt is. Ez az egésznek a lényege. Ezek az emberek kötnek titeket és a fogadalmatokat össze. Az én egyik fogadalmam az volt, hogy át engedem neki az ágy fürdőszobához közeli oldalát. És ha nem tartanám be, biztos hallgathatom majd az anyukámtól, a testvéremtől és az édesapámtól is.” – viccelődött Matt.

Forrás: people.com


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x