hirdetés
Prince_at_Coachella.jpg

10 ismert ember, aki nem egészen az, mint akinek a világ ismeri őket

Einstein szexuális ragadozó, Prince Jehova tanúja volt .
Listverse - szmo.hu
2018. május 04.


hirdetés

Azt szokták mondani, hogy jobb, ha sosem találkozol a kedvenceiddel. Az a személy, akit az ember a moziban vagy a tévében lát, egyáltalán nem azonos a magánemberrel.

Edward Snowden internetes troll volt

Mielőtt hírnevet szerzett az NSA dokumentumok kiszivárogtatásával, előszeretettel kommentelt az Interneten - ráadásul a legmocskosszájúbb trollok egyike volt. Az IRC-n chatelt "TheTrueHOOHA" néven. Ironikus módon az egyik vesszőparipája a kiszivárogtatók szidása volt. Kritizálta például a The New York Times-t, amiért "minősített sz...okat hoztak le".

Taylor Swift és Lorde a gyűlölködők között?

A 4chan nevű oldal egy mindenfajta szűrést nélkülöző, anonim közösség, ahol a tagok az animét, a gyerek pornót és a nyílt rasszizmust éltetik. Állítólag a társadalom e szemetesében olykor-olykor megfordul a két népszerű popsztár, Taylor Swift és Lorde. Legalábbis a 4chan cyberkopói ezt állítják. Van néhány elgondolkodtató bizonyítékuk is. Például egy számukra gyanús, Swiftnek tartott, szőke felhasználó egy cicáról posztolt képet az oldalon és arra kérte a 4chan közösségét, adjanak neki nevet. Pár nappal később Taylor Swift kísértetiesen hasonló, Meredith nevű macskát mutatott be a világnak. Igen, a 4Chan is a Meredith nevet választotta.

hirdetés

Lordeval kapcsolatban ennél is érdekesebb bizonyíték van: valaki 2012. december 13-án feltöltötte az oldal üzenőfalára a "Royals" című dalt - hónapokkal annak hivatalos megjelenése előtt. Lorde tagadja, hogy ő lett volna.

Stephen Hawking szexklubokba járt

A márciusban elhunyt tudós, ha épp nem a világmindenség titkait kutatta, vadul bulizott. Például látták őt a Freedom Acres nevű szvingerklubban. De nem ám valamikor húszas éveiben - 70 éves volt ekkor. De ez még nem minden: többször is látták Hawkingot öltáncot rendelni egy sztriptízbárban.

Gandhi és a bélműködés

Gandhi zavarba ejtően természetesen állt hozzá a bélműködés kérdéséhez. A reggelt úgy kezdte, hogy barátságosan integetett a helyi asszonyoknak, és udvariasan megkérdezte:

"Rendben volt a bélmozgásotok ma reggel, nővéreim?"

Gandhi mentségére szóljon, hogy azon a területen valóban nagy probléma volt a szorulás, és ő csak tudni akarta, hogy mindenki jól van. Arra biztatta követőit, hogy rendszeresen adjanak egymásnak beöntést. Gandhi 20 perceket töltött a vécén, és hogy ne vesszen kárba ez az idő, meghívott másokat is, hogy tartsanak vele, és beszélgessenek közben.

Julian Assange nem fürdik

A WikiLeaks alapítójáról az őt szexuális zaklatással vádoló hölgyek egyike mondta el, hogy a testhiginéiája hagy maga után kívánnivalót. Szerinte Assange sosem zuhanyzik, sőt, még a vécét sem volt hajlandó lehúzni.

De nem ő az egyetlen, aki erre panaszkodott. Amikor Assange az ecuadori nagykövetségen bujkált, a személyzet több panaszt is benyújtott, amiért bűzlik.

Az egyik munkatársa arról számolt be, hogy a férfi mindig kézzel eszik, amit azután a nadrágjába töröl.

Bill Gates Aknakereső függő volt

A Microsoft ura a 90-es években megszállottja volt az Aknakereső nevű játéknak. A szenvedélye kezdett a munkája rovására menni, ezért inkább letörölte a játékot. Ezután sem tudott lemondani róla, ezért titokban belopózott a Microsoft akkori elnöke, Michael Hallman irodájába. Úgy bukott le, hogy amikor egyszer sikerült új rekordot beállítania, mindenkit behívott Hallmanhoz, hogy eldicsekedjen. Öt másodperc alatt nyert kezdő szinten.

Michael Foucault teljesen amorális volt

Michael Foucault a 20. század egyik legmegbecsültebb filozófusa. Nagy mértékben megváltoztatta azt, ahogy a történelemről és hatalomról gondolkozunk.

A magánéletben meglehetősen sajátos figura volt. Kizárólag azért vállalt el egy tévés vitát Noam Chomsky nyelvésszel, mert "egy nagy rakás hasist" ígértek neki fizetségként. Utána sokági osztogatta a bulin a "Chomsky hasist", ahogy hívta.

Emellett mozgalmat vezetett, hogy tegyék legálissá a gyerekekkel folytatott szexuális kapcsolatot.

Jack Kerouack nem tudott vezetni

Kerouac minden idők egyik legjelentősebb könyvét, Az útont arról írta, hogy Neal Cassadyval átautózta Amerikát óceántól óceánig. Pedig Kerouac nem is tudott vezetni, jogosítványa sem volt! Annak ellenére, hogy milyen sokat utazott autón, az író sosem tette a kezét a kormányra. Mikor végül mégis sikerült jogosítványt szereznie, pocsékul vezetett, és ha csak tehette, nem ült volán mögé.

Albert Einstein szexuális ragadozó volt

Albert Einstein amilyen nagy áldás volt a tudománynak, akkora csapás a nőknek. Nem csak, hogy állandóan félrelépett, sőt, titokban született egy lánya is, lényegében ő volt kora Harvey Weinsteinje.

Például előszeretettel fogadta vendégeit kigombolt köntösben, de sokszor még az utcára is így ment ki. Ha a hölgyek megkérték, gombolkozzon be, dühös lett. Egy nőnek egyszer oda is szólt:

"Mióta van férjnél? ... És még mindig elpirul?"

De sokkal rosszabbul járt az a nő, aki nem szólt rá, mert Einstein ezt bátorításnak tekintette, és azonnal letámadta, ha kettesben maradtak.

Prince Jehova tanúja volt

Erotikával átfűtött megjelenése és dalai ellenére Prince meglepően puritán életet folytatott, különösen azután, hogy 2001-ben Jehova tanúja lett. Annyira komolyan vette, hogy ő is eljárt a többiekkel ajtóról ajtóra bekopogtatni, Bibliával a kezében. 2009-ben pedig komoly csípőfájdalmai ellenére nem lehetett megműteni, mert a hite miatt elutasította a vérátömlesztést.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
meghalt-kelly-preston.jpg

Meghalt Kelly Preston színésznő, John Travolta felesége

Szervezete feladta a rákkal vívott küzdelmet. 57 éves volt.
Fotó: Youtube/képernyőfotó - szmo.hu
2020. július 13.


hirdetés

Meghalt Kelly Preston színésznő, John Travolta felesége

Az amerikai színésznő 57 éves volt - közölte szóvivője a People magazinnal.

Kelly Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el.

A színésznő legutóbb férje mellett szerepelt a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta.

1962. október 13-án született. 16 éves volt, amikor felfedezte egy divatfotós, így indult a modellkarrierje. Érettségi után Los Angelesbe költözött és színjátszást tanult.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
000001.jpg

Palkovics: lefújhatják azokat a fesztiválokat is, amelyek augusztus 15. után engedélyt kaptak, ha jön a második hullám

Veszélybe kerülhet az augusztus 20-i tűzijáték, és a nyár végi fesztiválok. Az újabb korlátozás nemcsak a fesztiváloknak ártana, hanem az összes budapesti szórakozóhelyet megviselné.
Címkép: Mervai Márk - szmo.hu
2020. július 13.


hirdetés

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter véleménye szerint megvan rá az esély, hogy Magyarországon is nőni fog a fertőzöttek száma, ami maga után vonja azt is, hogy újra be kell iktatni a korábbi korlátozásokat és óvintézkedéseket.

Ha a helyzet súlyosbodna, az egyet jelentene azzal, hogy továbbra sem tarthatnák meg az 500 főnél nagyobb rendezvényeket, illetve azokat is lefújhatnák, amelyek augusztus 15-től engedélyt kaptak.

Egyelőre úgy tűnik, az augusztus 20-i tűzijátékot meg lehet tartani, azonban a legtöbb nagyhírű nyári fesztivált nem. Az már biztos, hogy elmarad a turisták tömegét vonzó Sziget, a Volt, és a Balaton Sound is.

A kisebb fesztiválok még megkísérelték áttenni augusztus utolsó két hétvégéjére az eseményeiket, így tett például az EFOTT, a Strand, a B. My Lake, a Fishing On Orfű, a Kolorádót, és a Szegedi Ifjúsági Napok is.

Az újabb korlátozás nemcsak a fesztiváloknak ártana, hanem az összes budapesti szórakozóhelyet megviselné. Ez alól nem kivétel a Budapest Park sem, amely a tömeges jegyvisszaváltástok miatt a tavaszi koncertek egy részét nyárra tette át. Az újabb korlátozások okozta pénzkiesés természetesen a zenészeken kívül érintené a szervezőket, a háttérmunkásokat, a pultosokat és mindenkit, aki közreműködik a nagyszabású rendezvények lebonyolításában.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
carrie_fisher_harrison_ford_starwars.jpg

23 év után újra A birodalom visszavág vezeti a mozis bevételi listát

Akár félmillió dollárt is termelhet a második Star Wars-film vasárnap estig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 12.


hirdetés

Legutóbb 1997 februárjában vezette a mozis bevételi listákat A birodalom visszavág, amikor az eredeti film digitális felújított változatát mutatták be a mozik - írja a Variety.

Mivel a koronavírus-járvány miatt továbbra sincsenek mozipremierek, ezért korábbi sikerfilmeket adnak a már nyitva tartó mozik. Néhány hete a Jurassic Park, most pedig a második Star Wars-film állt a bevételi lista csúcsán.

A birodalom visszavág 175 ezer dolláros (közel 56 millió forint) bevétellel kezdte a hétvégét, becslések szerint vasárnap estig 4-500 ezer dollárt is termelhet az eredetileg 40 éve bemutatott film.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Attraction-Audition--scaled.jpg

Visszatért Magyarországra az Attraction Árnyékszínház, egy újabb álmot szeretnének megvalósítani

Elkezdik képezni az Attraction következő generációját, egy Tehetséggondozó Projekten belül létrehozzák az Attraction Junior gyerekcsapatot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 13.


hirdetés

Újra hazai terepen a Britain’s Got Talent 2013-as évadának győztese, az Attraction. A világhírű táncosok hét év után újra láthatóak lesznek magyar színpadokon, ráadásul júliusban és augusztusban nyári táboraik keretében betekintést engednek előadásaik kulisszatitkaiba is.

Felejthetetlen élményt és hihetetlen büszkeséget okozott mindannyiunknak

az Attraction Árnyékszínház, amikor 7 évvel ezelőtt megnyerték a világ legnagyobb tehetségkutató versenyét, a Britain’s Got Talent-et.

Az ország egy emberként méltatta a csapat tehetségét, amelyet azóta Kínától Amerikáig a világ számos nagyszínpadán bizonyítottak. A Hip Hop Boyzból ismert Szűcs Zoltán által alapított társulat itthon tölti a nyarat, így több idejük jut a családi programokra, mint valaha.

hirdetés

Kötelességtudatuk viszont ide is követi őket, ezért júliusban és augusztusban ötnapos kreatív táborokat szerveznek 6-18 év közötti fiatalok számára.

A világon egyedülálló műfajt életre hívó, 2004-ben alapított látványszínház egy ideig egyeztetési okokból nem tudott magyar fellépéseket vállalni, és a tehetségkutató megnyerése óta nem sok alkalmuk volt Magyarországon tartózkodni. Szerencsére a probléma elhárult: az Attraction jelenleg két csapattal dolgozik, ami lehetővé teszi, hogy a világ különböző pontjain egyszerre vállalhassanak fellépéseket. Úgy alakult, hogy világkörüli turnéjuk egyes állomásai későbbi időpontra halasztódnak, ezért kihasználják a lehetőséget, hogy családjuk mellett hazai rajongóikkal töltsék a nyári hónapokat. Komoly terveik vannak.

„Régóta dédelgetett álom volt, hogy újra gyerekekkel foglalkozhassunk, de a nemzetközi turnék és a sűrű külföldi elfoglaltságok nem tették eddig lehetővé. A vírushelyzet miatt bármennyire is rossz, hogy az amerikai és kínai turnéink ebben az évben eltolódtak, legalább most időnk és lehetőségünk adódik arra, hogy ezt az álmunkat megvalósítsuk Magyarországon.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!