HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter odaállt a hatvanpusztai Orbán-birtok kapujába: 10 milliárdot költöttek erre az épületre, 20-25 kertész dolgozik folyamatosan

Azért érkezett Hatvanpusztára, hogy ezzel is megmutassa a hatalomnak, hogy nem fél.


Magyar Péter Hatvanpusztára látogatott, amit Facebook-oldalán élőben közvetített. Magyar elmondta, hogy azért érkezett Hatvanpusztára, hogy ezzel is megmutassa a hatalomnak, hogy nem fél, és azt üzeni a magyar embereknek, ők se féljenek.

„Tudomásunk és szakértők becslése szerint a hatvanpusztai birtokra több mint 10 milliárdot költöttek eddig”

– hangsúlyozta Magyar Péter, aki megjegyezte: nagyjából 20-25 kertész dolgozik folyamatosan a birtokon.

„Amikor jöttünk Felcsút felé, olyan tükörsima aszfaltúton jöttünk, amit nem látni Magyarországon. Ez azért van valószínűsíthetően, mert itt szállítják a miniszterelnök édesapjának a gánti bányájából Bicskére a követ. Érdemes kipróbálni a Hajdú-Bihar megyei útminőséggel az ittenit”

– mondta a Tisza Párt politikusa beszédében. Hozzátette: szerinte a hatalom mára kontrollnélkülivé vált, így első lépéseinek egyike a vagyonnyilatkozati rendszer bevezetése lenne, hogy ne csak a politikusoknak, de a családtagjaiknak is nyilvános vagyonnyilatkozatokat kelljen tenni.

Magyar beszédében kitért arra is, mennyien élnek a létminimum környékén:

„Egészen megdöbbentő, hogy amikor Magyarországon rengeteg ember él a létminimum környékén, vagy az alatt, amikor több százezer olyan magyar gyerek van, aki nem jut hozzá alapvető dolgokhoz, minőségi oktatáshoz, emberhez méltó gyerekkorhoz (…),akkor van egy kormányunk, amely magát családbarátnak, vidékbarátnak, gyerekbarátnak és kereszténynek hazudja, és annyi szerénység nincs benne, hogy ilyen épületeket ne építsen, vagy legalább ne akkor építsen, amikor hatalmon van.”

A Tisza Párt alelnöke szerint „minden országban vannak gazdag emberek, de mi a nemzeti tőkésosztályt nem olyan embereknek gondoljuk, akik közel állnak a miniszterelnökhöz és tízmilliós ruhákban kivagyiskodnak.” Szerinte az igazi tőkés osztály olyan, mint Franciaországban, akik amikor leégett a Notre Dame, adakoztak a felújításra.

„Ez az igazi nemzeti tőkés osztály, nem ami nekünk van.”

Beszédében üzent a NER-lovagoknak és „nersevikeknek” is. Elmondta, hogy próbáljanak meg hasonlítani inkább a régi arisztokráciához.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Videón, ahogy Magyar Pétert a nyakánál lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről a biztonsági őrök
Az esetről a Média1 szerint Magyar Péter posztolt is hajnalban, de aztán ezt törölte. Egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi történt a belvárosi szórakozóhelyen.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. június 21.A Tisza Párt alelnöke először Facebookon posztolt az éjszaka az Ötkert nevű szórakozóhelyen történt incidensről – írja a Media1.

A lap egyik olvasója megörökített Magyar Péter oldaláról egy képernyőképet. Ez alapján a Tisza Párt alelnöke a következőt írta ki hajnali 5 óra körül:

„Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”

A bejegyzés alatt gyorsan keletkezett 43 hozzászólás, és 243-an lájlkolták is, ezután azonban a poszt nyomtalanul eltűnt.

Délután azután egy videó jelent meg a Ripost című kormányközeli bulvárlap címlapján.

Ezen az látszik, hogy Magyar Pétert hátulról lefogja egy biztonsági őr, méghozzá úgy, hogy a nyaka köré fonja a karját, majd kivezetik a teremből.

A videón nem látszanak a történtek előzményei. A Ripost azt állítja, a Tisza Párt alelnöke agresszíven viselkedett és nőknek szólt be a szórakozóhelyen, ezt azonban más források egyelőre nem erősítették meg. Az ügyben megkerestük Magyar Pétert és az Ötkertet is, amint válaszolnak, a cikkünket frissítjük.

Frissítés: Magyar Péter újabb posztot tett közzé az ügyben:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Szombat délután végre megérkezik a lehűlés, de nem akárhogy: 3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet
Vasárnapra eloldalog a meleg, keleten heves viharokkal csaphat le a front. Kilenc vármegyére adtak ki narancssárga figyelmeztetést.


Nyugat, északnyugat felől holnap a hajnali órákban egy hidegfront éri el térségünket, amely vasárnapra mindenhol véget vet a forróságnak – írja az Időkép.

A front erős északira-északnyugatira forduló széllel, kevés záporral érkezik a Dunántúlra, az ország északnyugati felén szombaton már 30 fok alatt maradnak a maximumok. Nem úgy keleten, délkeleten, ahol még 36-38 fokos perzselő forróság lesz a front előtt, viszont délután, este, ahogy a front ide is megérkezik, délnyugatról északkelet felé robogva heves viharok csaphatnak le.

3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet

A viharokat az ország keleti felén heves jelenségek kísérhetik, ami azt jelenti, hogy akár 3-5 centis jégszemek hullhatnak, valamint 90 km/óránál erősebb kifutószél és felhőszakadás társulhat a zivatarokhoz. A Hungaromet

9 keleti vármegyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok miatt.

A front vasárnapra átvonul fölöttünk, ekkor már csak helyenként - leginkább a középső és déli, délkeleti tájakon - alakulhat ki helyenként zápor, zivatar a napos időszakok mellett. Az élénk, erős északias szélben mindenhol felfrissül a levegő:

a maximumok a hét utolsó napján 26 és 31 fok között alakulnak.

A forróság a jövő hét első felében még nem tér vissza.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A rendőrség is megszólalt Magyar Péter péntek hajnali balhéjáról
Magyar Pétert péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Az ügyben nyomozás indult.


Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről. A videót közzétevő kormánypárti bulváportál, a Ripost azt írja, Magyar szemtanúk szerint agresszíven viselkedett és több nőnek is beszólt. Szerinte azonban nem egészen ez történt. Erről itt írtunk.

A hírt a rendőrség is megerősítette:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni”

– írták.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„Muszáj lesz testőr” – megosztotta a kommentelőket Magyar Péter péntek hajnali balhéja
A politikust biztonsági őrök lefogva kísérték ki egy belvárosi szórakozóhelyről. Magyar később posztolt az ügyről, a bejegyzése alatt pedig sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét - de nem mindenki volt megértő.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről.

A bejegyzésre érkezett válaszok között sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét.

„Kedves Péter! Az elmondottakból nekem az tűnik ki, hogy nem hibáztál!!! Van az a pont amit már nem lehet hagyni!! Nem szabad tovább tűrnünk ezt a gyűlöletre tanító kormányt és vezetőjét!! Ne ezt tanulja a következő nemzedék!! Összefogás kell!!”

„Jól tetted amit tettél!!! Mindenki így reagált volna vagyis én tuti, de kitartást!!!!”

Volt, aki tanácsot adott Magyarnak az ilyesféle ügyek kezelésére:

„Muszáj lesz testőr szerintem.”

Valaki némiképp radiálisabban oldotta volna meg az ügyet:

„Azért valaki kamerán kívül elrendezhette volna, hogy többet ne legyen kedve ilyet csinálni.”

És volt olyan hozzászóló is, akinek nem tetszett Magyar Péter posztja:

„Miért mentség mindenre Magyar Péternél az, hogy »fáradt voltam« meg »nehéz heteken vagyok túl«? Azok, akik a kórházban műtenek éjt nappallá téve, vagy a katonák és rendőrök, akik a határon látnak el őrszolgálatot felfegyverzett migránsokkal szemben, vagy az a gyári munkás, aki több műszakban teper, ők nem fáradtak? Ők nincsenek túl nehéz napokon? Tőlük hallani ilyen önsajnáltatást napokon, heteken keresztül? Nem!”

Link másolása
KÖVESS MINKET: