HÍREK
A Rovatból

Magyar Péter háborút, Gyurcsány Ferenc migrációt, Karácsony Gergely pedig gender-propagandát tálal fel a Fidesz új kampányvideójában

Az Európai Bizottság elnöke egy csengővel jelez a pincérként megjelenő ellenzéki politikusnak. A Brüsszel szóba pedig egy dollárjelet szerkesztettek.

Link másolása

Új reklámanyagot tett közzé a Fidesz a közösségi oldalán - szúrta ki az RTL.

A kampányfilmben az ellenzéki „főgonoszok” szerepelnek, ahol helyet kapott már

Magyar Péter is, aki a kormánypárt szerint háborút hoz nekünk. De Karácsony Gergely, Budapest regnáló főpolgármestere is pincérként lép fel, aki a Gender-propagandát szolgálja fel. A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig migrációt tesz az asztalra.

Míg viszont a többi politikus hoz valamit, addig Dobrev Klára üres kézzel jelenik meg a videóban.

Külön érdekesség, hogy a Brüsszel szóba bekerült egy dollárjel, így a belga fővárost a reklámban Brü$szelként írják. Ugyanakkor a videós anyag szerint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke irányítja az ellenzéki politikusokat.

A kampányvideó itt tekinthető meg:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Az eddigieknél is rejtélyesebbé vált az iráni elnök halálos helikopterbalesete, megszólalt egy szemtanú
A balesetben meghalt elnök kabinetfőnöke a három gépből álló raj utolsó helikopterében utazott. Azt mondta, hogy egyszer csak nyoma veszett Ebrahim Raiszi gépének.

Link másolása

Az elnöki helikopter lezuhanási előtti utolsó pillanatokról számolt be az egyik szemtanú az iráni állami televízióban. Golam-Husszein Eszmaili a balesetben meghalt Ebrahim Raiszi iráni államfő kabinetfönőke volt, és a három helikopterből álló géprajból a legutolsóban utazott.

Golam-Husszein azt mondta, hogy derült volt az idő, teljesen tiszta és világos, és egy körülbelül félórás repülés után egy felhőréteghez értek. Ekkor

a raj közepén repülő elnöki helikopter pilótája utasítást adott, hogy emelkedjenek magasabbra. Eszmaili elmondása szerint az ő gépének pilótája nem sokkal később észrevette, hogy az elnöki gép eltűnt.

Nem sokkal később annak a gépnek a pilótája, amelyen Eszmaili utazott, észrevette, hogy az elnöki gépnek nyoma veszett. A kabinetfőnök meg is kérdezte, hogy miért fordulnak vissza, amire a segédpilóta azt válaszolta, hogy eltűnt az elnök helikoptere.

A legénység akkor feltételezte, hogy Raiszit szállító gép kényszerleszállást hajtott végre.

A két megmaradt helikopter még perceken keresztül körözött a térség felett, de aztán hirtelen megszakadt a rádiókapcsolat.

Nem sokkal később a két másik gépnek is le kellett szállnia egy rézbánya mellett a rossz látási viszonyok miatt.

Az iráni elnököt szállító helikopter vasárnap délután, feltehetően a rossz időjárási körülmények miatt szenvedett balesetet az azeri határhoz közeli Varzekán városa mellett. A gép fedélzetén utazott Hoszein Amirabdollahián külügyminiszter is, ő is életét vesztette a balesetben.

via 24.hu

Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
Magyar Péter: Azokkal a feltételekkel, amiket Papp „Hírhamisító” Dániel és Rogán Antal diktálnak, nem lehet vitát tartani
Magyar szerint az állami tévé vezetése csúsztat az Eurobarométer felmérése kapcsán is. A TISZA Párt politikusa felszólítja Papp Dánielt, hogy haladéktalanul kezdjen egyeztetést a pártok képviselőivel egy valódi politikai vita feltételekről.

Link másolása

Magyar Péter újabb poszttal jelentkezett szerda reggel a Facebook-oldalán a jövő heti köztévés választási vita kapcsán.

Korábban már írtunk róla, hogy Magyar egy kommentben reagált a köztévé által szervezett vitára, miután kedden délután kiderültek annak részletei. A Tisza Párt alelnöke szerint mindenki szégyellje magát, akinek ehhez köze van.

Eddig az derült ki a köztévé választási vitájáról, hogy május 30-án rendezik a Várkert Bazárban, nézők nélkül, és élőben fogják közvetíteni. A két moderátor Volf-Nagy Tünde és Németh Balázs lesz.

Egy listavezető hozzászólására a vita alatt összesen 8 perc áll rendelkezésre, 5 hozzászólás formájában.

A listát állító szervezetek delegáltjai első körben 1 percben bemutatkoznak, majd a 3 témakörben, témakörönként 2-2 percben fejtik ki a véleményüket, és utolsó körben pedig 1 percben reagálnak az előttük elhangzottakra.

Ezen részletek kapcsán fejtette ki gondolatait Magyar Péter.

Természetesen azokkal a feltételekkel, amiket Papp “Hírhamisító” Dániel és Rogán Antal diktálnak, nem lehet vitát tartani. Az nem vita, hogy a hatalmas tömegbázissal rendelkező és a nulla százalékos pártok vezetőit egyszerre hívják meg és mindenki kap összesen 7 (!) percet, hogy elmondjon egy monológot és aztán 1 percet kap, hogy reagáljon a másik 10 résztvevő által elmondottakra.

- írta a TISZA Párt politikusa a Facebook-oldalán.

Magyar szerint a hatalmi elit retteg, hogy esetleg eljutna több millió honfitársunkhoz, hogy miként tették közösen tönkre a hazánkat és hogyan vált Magyarország az Unió második legszegényebb és legkorruptabb tagállamává, miközben negyvenezer milliárd forint érkezett az Uniótól és hogy miként tették tönkre a magyar oktatást és az egészségügyet és szinte mindent.

Papp “Hírhamisító” Dániel azt hazudta a diktátumnak is felérő levelében, hogy azokról a témákról engedi “vitatkozni” a meghívottakat, amiket az Eurobarometer kutatása szerint az európai emberek a legfontosabb témáknak tartanak az EP választás kapcsán.

- tette hozzá Magyar, aki kitért arra is, hogy a hivatkozott kutatással szemben a magyar embereket az alábbi négy téma érdekli leginkább:

- közegészségügy,

- új munkahelyek teremtése,

- Európa jövője

- és a társadalmi kirekesztettség.

„Papp Dániel, A magyar emberek nevében felszólítom, hogy a magyar adófizetők pénzéből működő közmédia vezetőjeként fejezze be a hazudozást, a hírhamisítást, az uszítást és biztosítsa, hogy a közmédia tegyen eleget a jogszabályban foglalt tájékoztatási kötelezettségeinek.

Felszólítom, hogy a közmédia haladéktalanul kezdjen egyeztetést a pártok képviselőivel egy valódi politikai vita feltételekről és biztosítsa, hogy a magyar emberek tájékozódhassanak az általuk sorsdöntőnek ítélt kérdésekről. Felszólítom, hogy biztosítsa annak lehetőségét, hogy a legnagyobb ellenzéki párt listavezetőjeként élő adásban ismertethessem a TISZA párt programját a magyar emberekkel és hogy reagálhassak a közmédia által terjesztett aljas, hazug rágalmakra és uszításokra.”

- áll Magyar Péter bejegyzésében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
Több gép nem tudott leszállni Budapesten a hatalmas vihar miatt
Az induló és az érkező járatok esetében is jelentős késések várhatók. A reptér működése folyamatos, a villámlás és a heves zivatar miatt azonban lelassult a földi kiszolgálás.

Link másolása

Jelentős késések várhatók az induló és az érkező járatok esetében is a budapesti repülőtéren - írta a 444 megkeresésére a Budapest Airport Zrt.

Kedd este hatalmas vihar csapott le a fővárosra, heves széllel, villámlással és felhőszakadással. Az Időkép Facebook-oldalán megosztott képek szerint, így festett Budapest felett az ég kedden délután, este:

A Budapest Airport Zrt. a vihar kapcsán a 444 érdeklődésére azt írta:

„A repülőtér környezetében tomboló zivatarlánc miatt az induló és az érkező járatok esetében is jelentős késések várhatók. Eddig a Berlinből és Stuttgartból Budapestre tartó gép nem tudott leszállni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, és kitérő városokban landoltak. Jelenleg a repülőtér működése folyamatos, azonban a földi kiszolgálás a villámlás és a heves zivatar miatt lelassult.”

A reptér az utasok türelmét kéri.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Meghalt Tallós Rita férje
A közösségi oldalán osztotta meg a halálhírt a színésznő. Közös fotóval.

Link másolása

A színésznő egy közös fotóval tudatta a közösségi oldalán, hogy férje, Vértes Gábor elhunyt - írta meg a Blikk.

A színésznő a képhez egy fekete szívet mellékelt. Ismerősei tudták, hogy ez mit jelent, és a posztot elárasztották a részvétet nyilvánító hozzászólások.

Tallós Rita azt is megosztotta, hogy férje búcsúztatását a mai napon, délután 13 órakor tartják a Kozma utcai Izraelita temetőben.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk