HÍREK

Kezd durvulni Sophie Turnerék válása, Joe Jonasék hadjáratot indítottak a színésznő ellen

Úgy akarják beállítani, mintha bulizós sz@ranya lenne, aki elhanyagolta a gyerekeit. Nyilvánvaló, hogy Joe Jonas ki akarja túrni a feleségét a családból.

Link másolása

Úgy fest, miközben Sophie Turner a gyerekeiért harcol - még a válásról is az újságokból értesült.

Miután kiderült, hogy a színésznő és az énekes külön úton folytatja, Joe Jonas ügyvédje azt nyilatkozta, hogy „menthetetlenül megromlott” a kapcsolat, és a pár két kislánya, Willa és D.J. felügyeleti jogát próbálja rendezni - írta a sassy.hu. Hozzátette:

"A kiskorú gyermekek érdekében az a legjobb, ha a felek megosztott szülői felelősséget vállalnak."

Ehhez képest a valóság egészen másként fest.

A színésznő nem is sejtette, hogy mire készül a férje, a házasság felbontásának szándéka egy augusztus 15-i vitájukat követően, váratlanul derült ki.

Sophie Turner a nyár folyamán a Joan című minisorozatot forgatta, és ekkor egyezett meg a férjével, Jonasszal, hogy a gyerekek a férfival lesznek a nyáron az Egyesült Államokban, mert neki napközben több szabadideje lesz, mint a 12 órás forgatási napokkal dolgozó anyjuknak. Ez a megállapodás ideiglenes volt, és csak a forgatási időszakra vonatkozott. Aztán szeptember elején Joe Jonas beadta a válókeresetet Floridában.

Sophie Turner szerette volna magával vinni a gyerekeket az Egyesült Királyságba, ám Joe Jonas eldugta a kicsik útlevelét, így nem tudták elhagyni az Államokat.s

A színésznő ügyvédje szeptember 21-én New Yorkban nyújtott be "jogtalan visszatartásra" vonatkozó keresetet, amelyben 3 és 1 éves lányaik "azonnali visszaszállítását" kéri hazájába, Angliába. Azt tervezi, hogy külön pert indít az Egyesült Királyságban is.

Jonas viszont azt szeretné elérni, hogy a kislányok lábukat se tehessék ki az Egyesül Államokból.

A DailyMail újságírója, Maureen Callahan most kifejtette írásában, hogy

Sophie Turner befeketítése rosszul sült el, és pont az ellenkezőjét érheti el vele Joe Jonas. Mielőtt ugyanis a pár a hónap elején bejelentette volna a szakításukat, Jonas stábja lejárató kampányba kezdett: Joe hirtelen olyan szülőként állították be, aki egyedül birkózik meg a két kisgyermek nevelésével.

Úgy próbálták meg beállítani, mintha Sophie Turner rossza anya lenne.

Még egy állítólagos barátot is bevetettek, aki azt nyilatkozta a bulvársajtónak, hogy a Joe Jonas és Sophie Turner életstílusa közti különbség vezetett a váláshoz, merthogy a férfi otthonülő típus, a nő pedig szeret bulizni. Az újságíró szerint ezzel azt akarják sugallni, hogy a színésznő iszik és drogozik.

A publicista hozzáteszi:

elég képmutató ez a beállítás, ki hiszi el a 34 éves Jonasról, aki tinédzserkora óta turnézik, és olyan hírességekkel járt, mint Gigi Hadid vagy Swift Taylor, hogy otthonülő típus. És ki hiszi el ezt annak a Joe Jonasnak, aki 2021 májusában a CBS Sunday Morningnak azt mondta, hogy egy világjárvány kellett ahhoz, hogy aktívan jelen legyen a gyereke életében.

Azt is melléfogásként értékelte, hogy a színésznő forgatásait úgy próbálják meg beállítani, mintha a nő elhanyagolta volna a gyermekeit.

Arra is kitért, hogy Sophie Turner okosan viselkedett, hogy hallgatott, és a héten Jonas exével, Taylor Swifttel hagyta magát lefotózni. Az énekesnő korábban a dalaiba is beleszőtte, Jonas hogyan bánt vele a kapcsolatuk alatt.

Joe Jonas ellenben képtelen leállni a sárdobálással, és ez visszafelé fog elsülni. Ha Sophie Turner olyan elegáns hallgatásba burkolózik, mint annak idején Jennifer Aniston a férje, Brad Pitt Angelina Jolie-val folytatott viszonya és a botrány alatt, több szempontból is nyertesen jöhet ki ebből a játszmából.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Az ukrán titkosszolgálat akadályozta meg, hogy találkozzon Orbán Viktorral a volt ukrán elnök
A volt ukrán elnököt pénteken a lengyel határon nem engedték ki Ukrajnából. Bár Porosenkonak volt különleges engedélye az ország elhagyásához, de azt a parlament alelnöke visszavonta.

Link másolása

Az SZBU szerint Petro Porosenko volt elnök Orbán Viktorral találkozott volna, ezért nem engedték ki az országból - írja a 444.hu.

Egy ilyen egyeztetés az orosz titkosszolgálat eszköze lett volna Ukrajna ellen - vélte az Ukrán Biztonsági Szolgálat.

A volt ukrán elnököt pénteken a lengyel határon nem engedték ki Ukrajnából. Bár Porosenkonak volt különleges engedélye az ország elhagyásához, de azt a parlament alelnöke visszavonta. Olekszandr Kornyijenko nem adott magyarázatot arra, miért döntött így.

Másnap az SZBU a Telegram-csatornáján azt közölte, hogy információjuk szerint az orosz titkosszolgálat olyan műveletbe kezdett, aminek célja az ukrán lakosság megosztása, a külföldi támogatások csökkentése.

Ehhez azt akarnák erősíteni, hogy a béke érdekében mielőbb tárgyaliuk kellene Moszkvával. Az ukrán vezetésből pedig bevonhatnának olyanokat, akik egy harmadik országba látogatnak.

Emiatt nem engedték ki Porosenkot sem, aki Orbán Viktorral találkozott volna.

A lap emlékeztet rá, hogy az ukrán nyelvű Deutsche Welle írt arról, hogy Orbán Viktor ukránellenes álláspontot hangoztat és az oroszok elleni szankciók feloldása mellett foglal állást.

A volt ukrán elnök azonban azt állította, hogy Lengyelországban tárgyalt volna, majd az Egyesült Államokba utazott volna. Arról, hogy Orbán Viktorral is találkozott volna, nem tett említést.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
Ötös lottó: több, mint 3 milliárdot hozhatott ez öt szám
Nézd meg, hátha te vagy a szerencsés.

Link másolása

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

Nyerőszámok:

3 (három)

6 (hat)

30 (harminc)

51 (ötvenegy)

68 (hatvannyolc)

Joker: 737940

Nyeremények:

5 találatos szelvény nem volt;

4 találatos szelvény 27 darab, nyereményük egyenként 1 889 595 forint;

3 találatos szelvény 2775 darab, nyereményük egyenként 19 185 forint;

2 találatos szelvény 75 113 darab, nyereményük egyenként 2420 forint.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
Felfüggesztették a Samsung gödi akkumulátorgyárának éjszakai működését
A környezetvédelmi felülvizsgálat eredménye miatt a gyár napi nyolc órával kevesebbet működhet.

Link másolása

Megszűnik az éjszakai műszak a gödi Samsung-gyárban - írja az Index.

Az ok a Pest Vármegyei Kormányhivatal pénteken kiadott egy környezetvédelmi határozata szerint

a határértéket túllépő zajszint.

A környezetvédelmi felülvizsgálat szerint a zajcsökkentési intézkedések ellenére továbbra is túl magas a zajszintje a hűtőtoronynak, és a régi kazánházak működése is az éjszakai 22-06 óráig terjedő idpben.

Ezzel a korlátozással a Samsung gyára napi 8 órával kevesebbet működhet.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
„Az ő támogatása talán a legbátrabb levél, amit mostanában olvastam” – Eutanázia-párti Fidesz-tagtól kapott támogató levelet Karsai Dániel
„Csináltattam egy pólót az Ön arcképével és az “élet jog és nem kényszer” feliratot irattam rá. Ezt fideszes rendezvényeken, gyűléseken, polgári esteken is fel fogom venni. Ennél többet nem tehetek sajnos, ez is már határesetnek számít a Fideszben” - írja a politikus.

Link másolása

Ahogy mi is írtunk róla, a Momentum képviselője, Bedő Dávid meghívására a Parlamentben járt dr. Karsai Dániel ügyvéd, aki súlyos ALS-betegsége miatt az eutanázia jogáért küzd Magyarországon. Az alkotmányjogász azért ment az Országgyűlés épületébe, hogy kormánypárti képviselőkkel beszéljen az ügyéről, amit a hét elején már Strasbourgban, az Emberi Jogok Európai Bíróságán is tárgyaltak. A kormánypárti politikusok közül senki nem élt a lehetőséggel, hogy beszéljen a témáról Karsai Dániellel, aki sajtótájékoztatót tartott az Országházban.

Ezt követően azonban Karsai Dániel a közösségi oldalán számolt be arról, hogy levelet kapott egy Fideszes politikustól, aki névtelenséget kért ugyan, de őszintén írt arról, hogy mi a véleménye az eutanáziáról.

Karsai Dániel többek között azt írta:

"Minden támogatás nagyon jólesik. De természetesen vannak köztük különlegesek. Nemrégiben kaptam egy ilyet, amit most a küldője engedélyével anonimizálva közzéteszek. A levél szerzője egy magánszemély, aki a Fidesz-ben valaki.

Az ő támogatása talán a legbátrabb levél, amit mostanában olvastam. Nagyon szép kiállás az ügyünk mellett, egyben kissé szomorú helyzetjelentés hazánkról".

Majd a levelet is megosztotta, melyben ez áll:

“Tisztelt Karsai Dániel!

… vagyok, a …-i Fidesz alapszervezetének … és eutanázia-párti. Az Ön küzdelme előtt már évekkel támogattam a méltóságteljes halálnak ezt a formáját, mert civilizációs vívmánynak gondoltam.

Egy országgyűlési képviselőt, …-t megkérdeztem, hogy hallott-e a Fidesz frakción belül arról, hogy van-e esetleg szándék a jelenlegi szabályozás módosítására? Válasza lesújtó volt, azt mondta, hogy nem, ez egyáltalán nem téma a frakcióban.

Mostanra már világos lehet Ön előtt, hogy e levelet részben lelkiismereti okból írom, részben pedig ha nagyon kis mértékben is, de legalább ennyivel szeretném támogatni, tudom ez édeskevés.

Megrendítő strasbourgi felszólalásánál is szomorúbb volt látni, ahogy a kormánypárti képviselők szó nélkül elmentek Ön mellett a parlamentben, ezért az egész Fidesz nevében mélységesen bocsánatot kérek!

Mi politikailag nem állunk egy oldalon, de én egy olyan és csak olyan országban szeretnék élni, ahol egy kormánykritikus ügyvédnek is joga és lehetősége van a méltóságteljes élethez és halálhoz.

Ha nem sértem meg vele, csináltattam egy pólót az Ön arcképével és az “élet jog és nem kényszer” feliratot irattam rá. Ezt fideszes rendezvényeken, gyűléseken, polgári esteken is fel fogom venni. Ennél többet nem tehetek sajnos, ez is már határesetnek számít a Fideszben. Itt az ember nagyon könnyen elveszítheti a megélhetését, ha elvi alapon kiáll valakiért, valamiért, ami nem illeszkedik a Fidesz pártlogikájába. Ennyit viszont megteszek, mert meg kell tenni.

Nézze el nekem, hogy levelemmel zavartam, de úgy éreztem, hogy így helyes.

Kérem, ha a levelem tartalmát felhasználja, vagy elmeséli, akkor úgy tegye meg, hogy ne legyek beazonosítható.

Harcát követve és támogatva, barátsággal..."

- áll a levélben.


Link másolása
KÖVESS MINKET: