HÍREK
A Rovatból

Fotók: így várták Magyar Pétert Felcsúton, a „hatalom szívcsakrájában”

Délután fél 3-kor fog beszédet mondani a Tisza Párt elnöke a településen. Aztán felszállnak a „szocialista szellem vasútjára” is.


Fejér megyében folytatta a héten az országjárását Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke csütörtökön ellátogatott többek között Sárbogárdra, Dunaújvárosba és Székesfehérvárra is.

Pénteken délután pedig Felcsútra érkezik, amit korábban a hatalom szívcsakrájának nevezett. A program szerint

Magyar fél 3-kor fog beszédet mondani a Vál-Völgyi Kisvasút Puskás Akadémia megállójában, és felszállnak majd a járműre, amit ő a szocialista szellem vasútjának nevezett.

Kollégáink már a helyszínen vannak, és a képek tanúsága szerint már jó páran gyülekeznek a kisvasút megállójában, hogy meghallgassák Magyar Péter beszédét.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Videón, ahogy Magyar Pétert a nyakánál lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről a biztonsági őrök
Az esetről a Média1 szerint Magyar Péter posztolt is hajnalban, de aztán ezt törölte. Egyelőre nem lehet tudni, pontosan mi történt a belvárosi szórakozóhelyen.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. június 21.A Tisza Párt alelnöke először Facebookon posztolt az éjszaka az Ötkert nevű szórakozóhelyen történt incidensről – írja a Media1.

A lap egyik olvasója megörökített Magyar Péter oldaláról egy képernyőképet. Ez alapján a Tisza Párt alelnöke a következőt írta ki hajnali 5 óra körül:

„Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”

A bejegyzés alatt gyorsan keletkezett 43 hozzászólás, és 243-an lájlkolták is, ezután azonban a poszt nyomtalanul eltűnt.

Délután azután egy videó jelent meg a Ripost című kormányközeli bulvárlap címlapján.

Ezen az látszik, hogy Magyar Pétert hátulról lefogja egy biztonsági őr, méghozzá úgy, hogy a nyaka köré fonja a karját, majd kivezetik a teremből.

A videón nem látszanak a történtek előzményei. A Ripost azt állítja, a Tisza Párt alelnöke agresszíven viselkedett és nőknek szólt be a szórakozóhelyen, ezt azonban más források egyelőre nem erősítették meg. Az ügyben megkerestük Magyar Pétert és az Ötkertet is, amint válaszolnak, a cikkünket frissítjük.

Frissítés: Magyar Péter újabb posztot tett közzé az ügyben:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

HÍREK
A Rovatból
Szombat délután végre megérkezik a lehűlés, de nem akárhogy: 3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet
Vasárnapra eloldalog a meleg, keleten heves viharokkal csaphat le a front. Kilenc vármegyére adtak ki narancssárga figyelmeztetést.


Nyugat, északnyugat felől holnap a hajnali órákban egy hidegfront éri el térségünket, amely vasárnapra mindenhol véget vet a forróságnak – írja az Időkép.

A front erős északira-északnyugatira forduló széllel, kevés záporral érkezik a Dunántúlra, az ország északnyugati felén szombaton már 30 fok alatt maradnak a maximumok. Nem úgy keleten, délkeleten, ahol még 36-38 fokos perzselő forróság lesz a front előtt, viszont délután, este, ahogy a front ide is megérkezik, délnyugatról északkelet felé robogva heves viharok csaphatnak le.

3-5 centis jég, szélvihar, felhőszakadás is jöhet

A viharokat az ország keleti felén heves jelenségek kísérhetik, ami azt jelenti, hogy akár 3-5 centis jégszemek hullhatnak, valamint 90 km/óránál erősebb kifutószél és felhőszakadás társulhat a zivatarokhoz. A Hungaromet

9 keleti vármegyére narancssárga figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok miatt.

A front vasárnapra átvonul fölöttünk, ekkor már csak helyenként - leginkább a középső és déli, délkeleti tájakon - alakulhat ki helyenként zápor, zivatar a napos időszakok mellett. Az élénk, erős északias szélben mindenhol felfrissül a levegő:

a maximumok a hét utolsó napján 26 és 31 fok között alakulnak.

A forróság a jövő hét első felében még nem tér vissza.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
A rendőrség is megszólalt Magyar Péter péntek hajnali balhéjáról
Magyar Pétert péntek hajnali 5 óra körül biztonsági őrök vezették ki az Ötkert nevű szórakozóhelyről. Az ügyben nyomozás indult.


Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről. A videót közzétevő kormánypárti bulváportál, a Ripost azt írja, Magyar szemtanúk szerint agresszíven viselkedett és több nőnek is beszólt. Szerinte azonban nem egészen ez történt. Erről itt írtunk.

A hírt a rendőrség is megerősítette:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni”

– írták.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
„Muszáj lesz testőr” – megosztotta a kommentelőket Magyar Péter péntek hajnali balhéja
A politikust biztonsági őrök lefogva kísérték ki egy belvárosi szórakozóhelyről. Magyar később posztolt az ügyről, a bejegyzése alatt pedig sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét - de nem mindenki volt megértő.
Karkó Ádám - szmo.hu
2024. június 21.Magyar Péter a Facebookon posztolt a péntek hajnali botrányról, miután nyilvánosságra került egy felvétel, amin biztonsági őrök lefogva vezetik ki egy budapesti szórakozóhelyről.

A bejegyzésre érkezett válaszok között sokan megvédték a Tisza Párt alelnökét.

„Kedves Péter! Az elmondottakból nekem az tűnik ki, hogy nem hibáztál!!! Van az a pont amit már nem lehet hagyni!! Nem szabad tovább tűrnünk ezt a gyűlöletre tanító kormányt és vezetőjét!! Ne ezt tanulja a következő nemzedék!! Összefogás kell!!”

„Jól tetted amit tettél!!! Mindenki így reagált volna vagyis én tuti, de kitartást!!!!”

Volt, aki tanácsot adott Magyarnak az ilyesféle ügyek kezelésére:

„Muszáj lesz testőr szerintem.”

Valaki némiképp radiálisabban oldotta volna meg az ügyet:

„Azért valaki kamerán kívül elrendezhette volna, hogy többet ne legyen kedve ilyet csinálni.”

És volt olyan hozzászóló is, akinek nem tetszett Magyar Péter posztja:

„Miért mentség mindenre Magyar Péternél az, hogy »fáradt voltam« meg »nehéz heteken vagyok túl«? Azok, akik a kórházban műtenek éjt nappallá téve, vagy a katonák és rendőrök, akik a határon látnak el őrszolgálatot felfegyverzett migránsokkal szemben, vagy az a gyári munkás, aki több műszakban teper, ők nem fáradtak? Ők nincsenek túl nehéz napokon? Tőlük hallani ilyen önsajnáltatást napokon, heteken keresztül? Nem!”

Link másolása
KÖVESS MINKET: