hirdetés
jean-cim.jpg

Hihetetlenül vicces gyászjelentést írt magáról a 91 éves néni

Olyannyira, hogy szinte ismeretlenül is hiányozni kezdhet. :)
Viral Thread - szmo.hu
2017. február 28.


hirdetés

Jean Oddi, aki 1925. szeptember 7-én született, és idén február 20-án halt meg, 91 évet élt, és a világ legpimaszabb, legundokabb és legviccesebb embere volt. Ezt Jean gyászjelentéséből lehet tudni, ami felkerült a világhálóra, és azóta rengetegen szórakozhatnak rajta.

Sokak szerint ez a legjobb gyászjelentés, amit valaha is írtak.

Jean nem mindennapi nő volt, ez azon a képen is látszik, ami nem sokkal halála előtt készült lányával és unokájával. Látszik rajta, hogy élvezte az életet.

Jean gyászjelentése így kezdődik:

"
Megszülettem. Éltem. Meghaltam. Utálom bevallani, de nyilvánvaló, hogy meghaltam.

Gondolom, ennyi év után Isten végre kitalálta, mihez kezdjen velem. Tudhattam volna, hogy közel a vég, amikor bekerültem a sürgősségin a 20-as szobába. Utálom a páros számokat.”

hirdetés

Jean attól sem félt, hogy az egyértelmű dolgokra felhívja a figyelmet, azaz azokra a holmikra, amiket a halottak maguk után hagynak: „Rohadt sok cuccom van, amiktől majd Caseynek és Melissának kell megszabadulnia. Úgyhogy, ha valaki mindenféle vackokra vágyik, várja meg a megfelelő időpontot és lépjen velük kapcsolatba.”

És ez még nem minden, Jean tovább folytatta a búcsúzást:

"
Szerettem a levendula illatát, meleg kávét inni, trágár dalokat tanítani az unokámnak, vicceket mesélni és történeteket a régi, rossz napokról,

főzni és enni, nagy családi összejöveteleket tartani, mindenfélét sütni, még olyan tortát is, amit négy napig tart elkészíteni!

Fantasztikus és emlékezetes utazásaim voltak Floridába, Washington D.C.-be, Alaszkába, Hawaiira, Mexikóba, Ausztráliába, a Panama-csatornához, és bocs, Casey, de Kanadába is. Persze iszonyatosan szerettem volna elmenni Ázsiába. Büszke vagyok rá, hogy a saját vállalatom elnöke lehettem. Ó igen, és hogy rosszindulatúságból megszereztem a doktorimat, de tényleg.

Copeland tiszteletes fog rövid megemlékezést tartani az emlékemre február 25-én, szombaton, délelőtt 11-kor.

"
Ha beteg vagy, akkor inkább ne gyere el. Lehet, hogy már halott leszek, de akkor sem szeretnék elkapni tőled semmit."

Jean gyászjelentése sokaknak tetszett, rengetegen megosztották, többek között a Facebookon. Jogos a kérdés, miért is kell a gyászjelentéseknek mindig szomorúnak lenniük, főleg ha valaki ilyen szép kort él meg és teljes életet élt. Jean arra emlékeztetett ezzel, hogy

még a halállal szembenézve is megőrizhetitek a jókedveteket.

Ha téged is megérintett a gyászjelentés, kattints a megosztásra!


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
bejruti-robbanas-nover-babak-northfoto.jpg

Szívmelengető fotón a bejrúti nővér, kezében a három újszülött babával, akiket megmentett a robbanáskor

Az ápolónő a három kicsit magához szorítva menekült el a szülészetről, amikor a robbanás történt.
Fotó: Northfoto - Xinhua News Agency/eyevine - szmo.hu
2020. augusztus 06.


hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, óriási robbanás rázta meg kedden Bejrútot. Egy raktár gyulladt ki a libanoni főváros kikötőjében, ahol nagy mennyiségben tároltak ammónium-nitrátot. A robbanásnak legalább 135 halálos áldozata van, a sérültek száma több mint ötezer.

A beszámolók szerint a detonáció olyan nagy erejű volt, hogy még 10 km-ről is lehetett érezni a hatását. A kikötő több kilométeres körzetében az épületek ablakai kitörtek, leszakadtak a mennyezetek és a berendezésben is hatalmas károk keletkeztek.

Sok kórház, köztük az Al Roum kórház is megrongálódott a robbanás következtében. Bilal Jawich fotóst "szakmai megérzés" vezérelte, hogy odamenjen, és nem csalódott az intuíciójában, ugyanis egy nagyon emlékezetes pillanatnak lehetett szemtanúja.

Látta, ahogy egy nővér három újszülöttet tart a karjában meglepő nyugodtsággal, ami igencsak furcsa volt a körülötte látható káoszban a fotós szerint. A földön ugyanis rengeteg halott és sérült ember hevert.

hirdetés

"Mindezek ellenére a nővér olyan volt, mintha egy rejtett erővel kontrollálná magát, hogy megmentse azokat a gyerekeket"

- mesélte Jawich a CNN Arabicnek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
mentoauto-omsz.jpg

A családtagok vezették le a szülést egy zuglói kismamánál, már megszületett a baba, mire kiértek a mentők

A családnak sikerült gond nélkül világra segíteni az újszülött kislányt a mentésirányító telefonos segítségével, az Országos Mentőszolgálat oldalán gratuláltak is nekik ehhez.
Fotó: Országos Mentőszolgálat/Facebook - szmo.hu
2020. augusztus 05.


hirdetés

Újabb rendhagyó szülésről számoltak be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Mint írták, kedd este egy mindenórás zuglói kismamánál otthon indult meg a szülés, ezért mentőt hívtak hozzá.

Mivel azonban a baba már nagyon ki akart bújni, a mentők kiérkezéséig a mentésirányító telefonon instruálta a családot a teendőkre, akik így gond nélkül világra is segítették az újszülött kislányt, mire a mentők odaértek.

A mentők az édesanya és a kislány helyszíni ellátása után mindkettőjüket stabil állapotban szállíthatták kórházba. A baba a Jázmin nevet kapta szüleitől.

"Jázminnak boldog, egészséges életet kívánunk, a családnak, az édesanyának és bajtársainknak gratulálunk"

- írták a mentőszolgálat bejegyzésében.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
feleseg-ujraelesztette-a-ferjet-northfoto.jpg

Fél órán keresztül élesztette újra férjét az ír nő, ezzel megmentette az életét

A kétgyermekes családapa szíve 50 percig állt, mielőtt sikerült visszahozni az életbe. Ha a felesége nem kezdi el a szívmasszázst, meghalt volna.
Fotó: Northfoto - Sanita Lazdauska/SWNS.COM - szmo.hu
2020. augusztus 06.


hirdetés

Borzasztó pillanatokat élt át egy ír nő, akinek újra kellett élesztenie a férjét, miután az váratlanul szívrohamot kapott - számolt be róla a Metro.

A család sosem felejti el azt a napot, amikor kis híján tragédia történt. Juris Lazduaskis még tavaly márciusban lett rosszul egyik reggel. Felesége, Sanita először azt hitte, hogy a férje csak alszik és horkol, mert fura hangokat adott ki. De aztán gyanús lett neki a nem normális horkolás, ezért közelebb ment a férfihoz és megpróbálta felébreszteni őt. Hiába rázogatta a testét, a horkolás folytatódott.

Majd amikor Juris egyszer kinyitotta a szemét egy percre, aztán ismét visszaesett az előző állapotába, sőt el is kékült és már nem lélegzett, a felesége tudta, hogy baj van.

Rögtön hívta a segélyhívót, de a telefonban azt mondták neki, hogy el kell kezdenie az újraélesztést, különben a férje meghalhat. Telefonon instruálták, miközben fél órán keresztül szívmasszázst végzett a párján, amíg a mentők kiértek.

hirdetés

A szakemberek segítségével sikerült újraéleszteni a kétgyermekes családapát, akinek a szíve 50 percig állt, és ha a felesége nem kezdi meg a szívmasszázst, nem élte volna túl a szívrohamot.

"Nem nagyon volt időm arra, hogy hősként gondoljak magamra" - mondta Sanita.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
apuka-segitsegevel-szuletett-meg-a-baba-illusztracio-pixabay.jpg

A hősiesen helytálló apuka segédkezett gyermeke születésénél, amíg a mentők oda nem értek

A 39 hetes kismamánál otthon indult be a szülés. A hős apuka tartotta a frontot, amíg a szakemberek kiértek hozzájuk.
A címkép illusztráció: Pixabay/ThorstenF - szmo.hu
2020. augusztus 07.


hirdetés

Néhány napja írtunk arról, hogy a családtagok vezették le a szülést egy zuglói kismamánál, mire a mentők kiértek, már megszületett a baba.

Most is az egyik családtag segítette a mentősök munkáját, ugyanis otthon indult be a szülés egy 39. hétben lévő kismamánál.

"A Nyírábrányi Mentőállomás esetkocsiját riasztották ma hajnalban ahhoz a 39. hetes kismamához, akinél otthonában indult be a szülés. A mentésirányító instrukcióit addig a hősiesen helytálló apuka követte, az ő segítségével vált láthatóvá az újszülött hajas fejbőre"

- számolt be az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

hirdetés

A mentők hamar kiértek a helyszínre, a szakemberek átvették a szülés vezetését és végül egészséges kisfiút segíthettek világra.

Időközben ráadásul speciális koraszülött mentőegység is csatlakozott az ellátáshoz. Végül az anyukát és a kis Gáborkát is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, a hős apuka kíséretében.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!