hirdetés
baleset-m5-helyszin.jpg

Hét percig videózták az autót, ami frontálisan ütközött az M5-ösön, szembemenve a forgalommal

13 jármű mellett ment el a nő, mielőtt karambolozott egy másik autóval.
Fotó: MTI - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

Hét percen keresztül videózta egy nő és a férje az autójukból, ahogy szembemegy a forgalommal egy 27 éves nő az autójával a másik sávban. Összesen 13 autó mellett ment el a nő, köztük volt egy teherautó is - írja a Ripost.

Az már nincs rajta a videón, hogy később összeütközött egy másik autóval, és az árokba borultak, ahol mindkét autó kigyulladt.

A baleset péntek hajnalban történt, a 27 éves édesanyán és a 10 éves kisfián kívül a másik kocsi sofőrje is meghalt, három utasa pedig súlyosan megsérült.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
durodora.jpg

Megszületett Dúró Dóra és Novák Előd negyedik gyereke

Apás szülés volt, már fotót is posztoltak róla egyenesen a kórházi ágyból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Az egykori jobbikos, ma már a Mi Hazánk színeiben politizáló Dúró Dóra Facebook-oldalán jelentette be, hogy megszületett Novák Előddel közös negyedik gyermekük.

A fotó alatt hosszan beszámolt arról is, hogy érzi magát most.

Íme a teljes poszt:

"Megadatott, ami keveseknek: immár négy csodálatos, egészséges gyermekünk van, miután testvéreihez hasonlóan természetes úton sikerült világra hoznom Novák Zente Levente nevű fiunkat is ma. A 4000 grammos baba megszülése most nagy erőpróba volt, adódtak nehézségek is, de apás szüléssel sikerült megint, s jól vagyunk.

A három nagyobb gyermekünk számára is különös élmény ez, hiszen ez az első alkalom, hogy tudatosan várták a legkisebbet, ugyanis ők eddig három éven belül születtek mindnyájan, mára egy megbonthatatlan bandát alkotva. Hunóra lány lévén a „fészekrakásban” is örömmel segített, meghatóan láttam, hogy ma már vasalja azokat a ruhákat, amiket újszülöttként még hordott. Ezért is érdemes időben kezdeni a gyermekvállalást, hogy ilyen élményeket átélhessünk, ami semmi mással nem pótolható az életben.

Zente egyébként remek kisfiú, és bár az utolsó napokat már nehezen viseltem, az élet csodája minden nehézséget és fájdalmat felülír.

Így szerveztem még holnapra is egy parlamenti megbeszélést, melyet persze most már le kellett mondjak: az élet közbeszólt.

Kedvenc íróm-költőm, Somogyváry Gyula A fiú című versének csodálatos részletével köszönöm meg a rengeteg biztatást és jókívánságot, amit most kapunk: „a lelkem most egy parányit megérez / a végtelennek nagy titkaiból.”

Dúró Dóra

Megadatott, ami keveseknek: immár négy csodálatos, egészséges gyerme... künk van, miután testvéreihez hasonlóan természetes úton sikerült világra hoznom Novák Zente Levente nevű fiunkat is ma. A 4000 grammos baba megszülése most nagy erőpróba volt, adódtak nehézségek is, de apás szüléssel sikerült megint, s jól vagyunk.


KÖVESS MINKET:hirdetés
airport-1822133_1920.jpg

Töröltek egy járatot, miután egy muszlim utas kétszer húzta le a WC-t

A repülő személyzete gyanúsnak találta a mosdó használatot, még az FBI is megjelent.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Az American Airlines Texasból Alabamába induló járatát „biztonsági okokra” hivatkozva töröltek. Ennek oka az volt, hogy a két muszlim utassal való repülést kényelmetlennek találták a légiutas-kísérők – írja az Independent.

A két férfi külön utazott, de felismerték egymást az utastérben, és intettek egymásnak. Innentől váltak gyanússá.

A repülő felszállását karbantartási okokra hivatkozva halasztották. Ezalatt Abdallah, az egyik muzulmán férfi a WC-be ment.

Miután végzett, tűnt fel neki, hogy egy stewardess a mosdó ajtajánál hallgatózott.

Tíz perccel később bejelentették, hogy a járatot törlik, és három órával később indulhatnak tovább.

A hangárban egy öltönyös fickó mind a két muszlim férfit kikérdezte az alabamai útjukról.

Ezt követően egy kávét akartak venni, de mindenhol feltűnően figyelték őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dobrev.jpg

Félmillió forintot fizetett Dobrev Klárának Deutsch Tamás

Iványi Gábor egyházának adja a pénzt a DK politikusa.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 22.Félmillió forintot fizetett Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egy bírósági döntés alapján Dobrev Klárának – derült ki A DK politikusának Facebook-posztjából.

Dobrev azt írta, hogy a pénzt Iványi Gábor egyházának adják. „Ha már törvényszegő módon meg akarják őket fojtani, akkor legalább a Fidesz hazugságpénze hozzájuk érkezzen” – írta a posztban. Iványi Gábor lelkész volt az, aki Orbán Viktor gyermekeit megkeresztelte annak idején, ám most az egyháza komoly anyagi gondokkal küzd.

Az Index azt írja, hogy nem tudni, melyik perben vesztett most Deutsch, volt már májusban is egy posztja Dobrevnek egy megnyert perről.

2018-ban Deutch elvesztett egy pert Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára cége, az Altus Zrt.-vel szemben jó hírnév megsértése miatt. Akkor egymillió forintot kellett fizetnie, idén májusban pedig a Miniszterelnökségnek kellett elnézést kérnie a cégtől egy valótlan híresztelés miatt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
magat-krisztina-sulyemelo-mti-foto-1000x673.jpg

Megszólalt az eltűntnek hitt magyar súlyemelő, aki nem utazott el a vb-re

Magát Krisztina elárulta, már a rokonai is aggódtak miatta, hogy mi van vele.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 23.Megszólalt Magát Krisztina, aki nem utazott el a héten kezdődő thaiföldi világbajnokságra, és eleinte senki sem tudta, hogy miért nem.

Ahogy korábban megírtuk, az Európa-bajnok súlyemelő nem tartott a magyar válogatott többi tagjával, amikor múlt héten együtt indultak el Thaiföldre. Akkor a válogatott szövetségi kapitánya is nyilatkozott, aki azt mondta: fogalma sincs, hol lehet a versenyző és ő nem tudott távolmaradásától.

"Fogalmam sincs, mi történhetett, megsérült vagy más a gond, hiszen megvolt a repülőjegye is, és velünk együtt kellett volna eljönnie Budapestről

- mondta az MTI érdeklődésére Gyurkovics Ferenc.

Mostanra kiderült, hogy a versenyző előre szólt, hogy nem megy a vb-re, mert térdsérüléssel szenved. A Nemzeti Sport szerint Magát szerdán nyilatkozott erről.

A lap arról is írt, hogy

volt a magyar súlyemelőknél egy friss, szeptemberi doppingeset,

amelyet a Magyar Antidopping Szövetség is megerősített nekik. Azt, hogy kié a pozitív minta, az illetékesek nem árulták el.

Mostanra már Magát Krisztina is megszólalt az egyre rejtélyesebb ügye kapcsán:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x