hirdetés
vizoracsere-lehuzas-hatvanezer-1000x568.jpg

Heidi Klum titokban férjhez ment 17 évvel fiatalabb szerelméhez

Már FEBRUÁRBAN. A 46 éves szupermodell eddig titkolózott, most egy árulkodó Insta-posztban is megerősítette, mennyire boldog.
TMZ - szmo.hu
2019. július 12.


hirdetés

A nagy hírt a TMZ derítette ki, és pillanatok alatt, futótűzként terjedt szét a világ szinte összes hírcsatornáján és közösségi oldalán.

Annyit már eddig is lehetett tudni, hogy a 46 éves, egykori szupermodell, és párja, a Tokyo Hotel gitárosa, a 29 éves Tom Kaulitz múlt karácsonykor eljegyezték egymást. Ebből a belsőséges Instagram-posztból, amelyen a gyűrű is jól látható, ez egyértelműen kiderül, hiszen Heidi odaírta mellé: "Igent mondtam."

I SAID YES ❤️

739.8k Likes, 18k Comments - Heidi Klum (@heidiklum) on Instagram: "I SAID YES ❤️"

Ezután viszont elcsitultak a hullámok, és mindenki azt hitte, a jegyesség még tart. Most derült ki, hogy február 22-én - amely a hírek szerint megismerkedésük egy éves évfordulója - a legnagyobb titokban összeházasodtak. Csak eszük ágában sem volt elmondani senkinek.

Heidi Klum állítólag a németországi "Az év szupermodellje" versenyen ismerte meg szerelmét - a műsornak 2006 óta Heidi a házigazdája. Nyilvánosan már tavaly tavasszal megjelentek Cannes-ban, ám egy interjúban a modell akkor még azt nyilatkozta: esze ágában sincs újra férjhez menni, maximum hosszú együttélés után, egy korban hozzá illő férfival.

A házaspár fotóiért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
1-9.jpg

Cameron Boyce apja megosztotta fia utolsó fotóját, ami a halála előtt készült

„Mielőtt kiszakították volna az életünkből” – írta a gyászoló szülő, aki azt mondja, leírhatatlan fájdalmat érez.
People, fotók: Instagram - szmo.hu
2019. július 11.Victor Boyce, Cameron Boyce édesapja fia utolsó óráiból osztott meg egy pillanatot szerdán: Cameron a képen egy asztalnál ül farmerdzsekiben. A kép mindössze pár órával a színész hirtelen halála előtt készült múlt hétvégén.

"A fiam. Mindössze pár órával azelőtt, hogy kiszakították az életünkből" - írta a férfi az Instagram-oldalán. "Borzalmasan hiányzik. Remélem, hogy soha senkinek nem kell átélnie ezt a szenvedést, amit most érzek, bár a tragédiára senki sem immunis."

My son. Just hours before he was snatched from our lives. I miss him terribly. I hope that no one ever has to feel the agony I'm feeling but no one is immune to tragedy. The outpouring of love and support our family continues to receive is so beautiful and appreciated. Thank you all for helping us through our worst possible situation. ??❤️

520.5k Likes, 19.6k Comments - Victor Boyce (@thevictorboyce) on Instagram: "My son. Just hours before he was snatched from our lives. I miss him terribly. I hope that no one..."

Így folytatta: "Csodálatos és lefegyverző az a szeretet-áradás és a támogatás, amit a családunk folyamatosan kap. Köszönjük mindenkinek, hogy átsegítetek minket az elképzelhető legrosszabb szituáción." A kommentelők együttérzésüket fejezték ki a családnak.

Az apa posztja ugyanazon a napon jelent meg, mint a People magazinnak adott, feleségével közös közleménye, melyben szintén a feléjük áradó hatalmas szeretetet köszönték meg mindenkinek.

"Cameron maga volt az emberi kedvesség definíciója, egy fénynyaláb, ami örökké világítani fog,

mivel a lelke tovább él azokban, akik ismerték és szerették. Ő volt a családunk sziklája, és mindig pozitív, szívmelengető és figyelmes tekintetet vetett mindenre és mindenkire" - írták.

an


KÖVESS MINKET:hirdetés
1-19.jpg

Hoppá: titokban találkozott Brad Pitt és Jennifer Aniston – George Clooney hozhatja újra össze őket

Állítólag az exházasok régi barátja elszánta magát, hogy ismét egy párt csinál belőlük.
Mirror, fotók: Instagram, YouTube - szmo.hu
2019. július 11.Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor egy ideig megint hátradőlhetnek a bulvárlapok tulajdonosai, hiszen a 2004-es Aniston-Pitt szakítás, megkanyarítva azzal, hogy Pitt összejött Angelina Jolie-val, elég sokat hozott a konyhára a celebhírekről tudósítóknak. Most a Mirror írta meg, ami újabban (is) gyakran felröppen, hogy Brad Pitt és első neje ismét közel kerülhetnek egymáshoz.

They were the cutest couple ?❤️ #JenniferAniston #BradPitt #Brennifer #GoldenCouple #90s #00s

1,114 Likes, 19 Comments - Brad + Jen ❤️ (@anistonpitt) on Instagram: "They were the cutest couple ?❤️ #JenniferAniston #BradPitt #Brennifer #GoldenCouple #90s #00s"

A cikk szerint tizennégy évvel a válásuk után George Clooney lehet az, aki az összekötőt játssza az egykori sztárpár között. Az amerikai Life & Style magazin is megírta, hogy Clooney, aki híres arról, hogy fontosak neki a barátai, és vagy állandóan terveket szövöget, vagy megtréfálja egyiket-másikat, nemrég összehozott egy találkát köztük.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
krug-emila-babat-var-1000x738.jpg

Babát vár az ATV műsorvezetője

Krug Emília már azt is elárulta, hogy kislány vagy kisfiú érkezik-e a családba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 11.Krug Emília, az ATV csatorna Egyenes Beszéd és A nap híre műsorvezetője gyermeket vár. A műsorvezető és férje, Pungor András tíz évvel ezelőtt ismerték meg egymást és nyolc éve házasok. A 36 éves műsorvezető most a Meglepetésnek árulta el, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, ugyanis épphogy eltervezték, hogy szeretnének kisbabát, nemsokkal később már várandós is lett.

A műsorvezető azt elmesélte, hogy férjével mindig is azt gondolták, hogy kislányuk lesz majd, ám ebben tévedtek, ugyanis nagy meglepetésükre

egy kisfiúval bővül a családjuk, akit Máténak fognak majd hívni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nemcsak Valentinkor ?

Krug Emìlia (@krugemilia) által megosztott bejegyzés,

„Nagy meglepetés volt ez, nem csak Andrásnak, hanem nekem is. Merthogy a kisbabánk egy percet sem váratott magára. Alig néhány héttel azután, hogy elérkezettnek láttuk az időt a közös családalapításhoz, Máté már jelezte is, hogy úton van felénk. Azért tudtuk meg ilyen hamar, már a tizenkettedik héten, hogy fiú lesz, mert harminchat éves vagyok, és elvégeztettem az ilyenkor szükséges genetikai vizsgálatokat. Ezekből pedig egyértelműen kiderült, itt bizony kék holmikra lesz szükség” - mondta Emília a lapnak.

A műsorvezető arról is mesélt, hogy bár két évvel ezelőtt gluténérzékenységgel diagnosztizálták és emiatt nehezebb volt az élete, de jelenleg nagyon jól érzi magát és már nagyon várja, hogy a pici rugdosni kezdjen.

„Néha talán kicsit fáradtabb voltam a szokottnál, de ezt leszámítva nem voltak és még mindig nincsenek tüneteim, így olykor nehéz is elhinnem, hogy várandós vagyok. Alig várom, hogy végre érezzem a kicsi mozdulatait. Persze, ami a hasamat illeti, most már leginkább úgy festek, mint aki hétvégén kicsit többet evett a kelleténél”

- árulta el a műsorvezető.

Pungor Andrásnak már van egy kislánya a korábbi kapcsolatából, a kis Máté pedig decemberben érkezik majd hozzájuk.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
hajdupeter180906.jpg

Hajdú Péter SMS-ben szakított barátnőjével, és ez szerinte teljesen normális

A műsorvezető úgy gondolja, ma már üzenetekkel kezdődik az ismerkedés és úgy is végződik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 11.Pár hónnappal a kapcsolatuk felvállalása után, júniusban kiderült, hogy szakított Hajdú Péter és modell párja, Alföldy Anna.

Februárban írtunk arról, hogy a műsorvezető újra szerelmes, ekkor ismerte el nyilvánosan, hogy új párra talált a kozmetikusként is dolgozó hölgy személyében.

A szakítás hírét a modell erősítette meg, de a körülményekről semmit nem árultak el.

Hajdú Péter ugyanakkor most a Story magazinban mesélte el, hogy mi történt pontosan, hogyan váltak külön az útjaik. Elárulta például, hogy Annával SMS-ben szakított és azóta sem találkoztak egymással.

"A legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk és azóta sem találkoztunk. Azt gondolom, bármennyire érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen vége"

- fejette ki a műsorvezető, aki azt is elmondta, hogy egyébként is többségében írásban kommunikál, akkor miért "pont ilyen kínos szituációkban kellene személyesen megbeszélnie" a dolgokat.

A műsorvezető szerint azért is normális az, hogy SMS-ben szakított, mert amúgy is üzenetben kezdetek el ismerkedni egymással.

"Régebben azt mondták, hogy milyen paraszt, aki SMS-ben szakít, de ma már így kezdünk el ismerkedni is! Sms-sel indul és úgy is végződik. Szerintem ez tök normális"

- fogalmazott a televíziós műsorvezető.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x