hirdetés
benko2-Copy.jpg

Hatalmas vagyont örökölhetnek Benkő Dániel lányai

Nagy értékű ingatlan, műtárgyak, drága hangszerek és egy különleges borgyűjtemény is található a hagyatékban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 18.


hirdetés

Hatalmas vagyont hagyott hátra a vasárnap elhunyt Benkő Dániel. Mint mi is megírtuk, a lant- és gitárművész szívinfarktusban halt meg.

Egyik lánya azt nyilatkozta, hogy apja "fantasztikus művész volt, óriási űrt hagyott maga után". Mint közölte, édesapja temetésén csak a szűk családi és baráti kör lesz jelen.

Benkő Dániel huszonéves barátnője, Bazsarózsa teljesen összetört párja halála miatt.

A művész után nagy értékű hagyaték maradt - írta meg a Ripost.

hirdetés

A százmilliókat érő vagyont valószínűleg a két lánya örökli.

A 43 éves Vivien évek óta külföldön, Franciaországban él, és ritkábban tartották a kapcsolatot. Benkő még az unokájára sem volt nagyon kíváncsi. Ettől függetlenül hasonló részt kaphat az örökségből, mint a másik kapcsolatából született huszonéves Dalma.

A lap értesülése szerint

egy előkelő budai hegyvidéki területen lévő ingatlan, egy stúdió, drága festmények, hangszerek is voltak Benkő tulajdonában.

Korábbi riportokban az elhunyt művész beszélt arról, hogy a háza akár kétszázmilliót is érhet (ennek értéke azóta növekedhetett), illetve arra is célzott, hogy két lánya kaphatja a vagyonát.

A műkincsek mellett egy különleges 1300 palackból álló borgyűjteményt is hátrahagyott, melyet a pincében egy bortrezorban tárolt.

Nagy kedvelője volt a bornak, így minden nevesebb hazai borásztól is őrzött pár palackkal, sőt vannak a készletben olyanok is, amelyek már csak itt találhatók meg. A gyűjtemény alapját azok a borok adták, melyeket még Franciaországban vásárolt, ahol Vivien édesanyjával - egy jómódú, befolyásos francia család tagjával - élt. Ekkor ismerte meg a Rothschild család borait, ezek körül is megtalálható pár a gyűjteményben. Utoljára 70. születésnapjára készíttetett egy bort, melyet szerelme után Bazsarózsának nevezett el.

A Pálinkás Pincészet vezetője, Pálinkás Attila szerint jó barátok voltak, így jól ismeri a gyűjteményt is, melynek értéke szerinte nehezen meghatározható, de eszmei értéke felbecsülhetetlen. A szakember úgy véli, hogy a borok legjobb helye egy Benkő Dániel múzeumban lenne.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
istenes-bence-dzsudzsak-balazs-diplomata-utlevele.jpg

Istenes Bence poénkodott egyet Dzsudzsák Balázs diplomataútlevelével

Magas labda volt, kár lett volna nem lecsapni...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 31.


hirdetés

Istenes Bence és Csobot Adél ugyan Németországban él, most hazautaztak.

Instagramjuk szerint pedig épp a Balatonon vannak - szúrta ki a 24.hu.

Mint arról beszámoltunk, a járvány kitörésekor 11 perces Instagram-videóval jelentkezett Istenes Bence, amiben azt magyarázta, milyen fontos otthon maradni.

Azt mondta, az eddig megszokott életünknek egy kis időre most vége, egészen új életstílust kell megszoknunk, és ezt el kell fogadnunk, ha nem akarunk sokkal súlyosabb bajt.

hirdetés

Most azonban itthon van Istenes Bence. Fel is tették a posztja alatt neki a kérdést:

"Én is Németországban élek, és én is Bayernben! Áruljátok már el, hogyan kell Magyarországra utazni úgy, hogy ne kelljen 2 hét karantén?"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
toth-gabi7.jpg

Tóth Gabi a 10 évvel ezelőtti képéről: „Amint azt a csendélet is mutatja, imádom a luxust”

Az énekesnő szerint nem változott túl sok minden azóta, hogy ez a fotó elkészült róla.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 30.


hirdetés

Úgy tűnik, Tóth Gabi mostanában szeret nosztalgiázni, mert már nem az első régebbi képet osztja meg magáról Instagram-oldalán.

Ahogy megírtuk, nemrég egy gyermekkori fotót posztolt, amin még igencsak kicsi volt. Azt is elárulta, hogy

amikor a kép készült, még az édesapja vágta a haját.

Az énekesnő most egy kevésbé régi képet választott, ami "csak" tíz éve készült róla. De állítása szerint azóta nem sok minden változott nála.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
hien-george-floyd-tuntetes-amerika.jpg

Hien is ott volt a George Floyd halála miatt tüntető tömegben

Az énekesnő videókat is posztolt Instagramra a tüntetésről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 31.


hirdetés

Ahogy már több cikkben is beszámoltunk róla, folyamatosak és egyre durvábbak a zavargások Amerikában George Floyd halála miatt. A 46 éves afroamerikai férfi egy rendőri intézkedés után halt meg, miután az egyik egyenruhás percekig a nyakán térdelt. Az ügy hatalmas felháborodást váltott ki Minneapolisban (itt történt az eset), de már az egész Egyesült Államokra kiterjedt a lázadás.

Az indulatok pedig továbbra sem csitulnak, Los Angelesben például gumilövedékkel oszlatták a tüntetőket, de több városban kijárási tilalom lépett életbe.

Az egyik tüntetésen pedig részt vett a vietnámi származású magyar énekesnő, Hien is, aki egyébként New Yorkban él. Az énekesnő láthatóan egy békésebb vonuláson vett részt. A tüntetésről több videót is megosztott az Instagram-sztorijában.

A felvételeken látszik, ahogy a vonuló tömegben táblákat, plakátokat tartanak fel és együtt skandálnak különböző szövegeket.

hirdetés

Hien videóit ITT tudjátok megnézni.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
erzsebet-kiralyno-kedvenc-koktelja.jpg

Ez II. Erzsébet kedvenc koktélja

Egyszerű elkészíteni, és mindössze három hozzávalóra lesz szükség.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 31.


hirdetés

Bizony, a brit királyi családnak is megvannak a kedvencei, ha ételekről, italokról van szó. II. Erzsébet korábbi séfje, Darren McDardy a CNN-nek most azt is elárulta, hogy melyik a királynő kedvenc koktélja.

II. Erzsébet nagy favoritja a gin és a Dubonnet likőr.

Hozzátette, hogy a koktélt még egy kis friss gyümölcslével lehet megbolondítani. Ettől lesz egy kis éle az italnak.

A brit uralkodó kedvenc koktéljának elkészítése pedig nagyon egyszerű, és mindössze három hozzávalóra lesz szükség hozzá.

Egy pohárba három jégkockát kell dobni, majd egy rész gint és két rész Dubonet-et, ami igazából egy erjesztett bor alapú likőr. Végül pedig adjunk hozzá egy szelet citromot.

hirdetés

William Hanson, etikett szakértő szerint már II. Erzsébet édesanyjának is ez volt a kedvenc itala.

McDardy azt is elárulta, hogy a királynő nem csak a kedvenc koktélját szürcsöli jóízzel. A vacsorája mellé például szívesen fogyaszt el egy pohár édes német bort. II. Erzsébet egykori séfje pedig azt is elkottyantott, hogy a királynő egyébként csokifüggő, és az igazán sötét csokit kedveli.


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!