hirdetés
Hatalmas pornós baki történt az M4 Sporton
Na de ki az, aki azonnal vágja, hogy a kiírás az egy szexoldal neve?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 17.


hirdetés

Az évtized pornós bakiját lőtték el az M4 Sporton - írja a 24.hu.

Véletlenül egy népszerű szexoldal neve jelent meg a képernyőn.

A lap azt írja, hogy

a baki egy kosármeccsről készült hírben csúszott be.

Május 16-án Golden State Warriors legyőzte a Portland Trail Blazerst az NBA nyugati konferenciadöntőjében. 114-111-re nyertek.

A mérkőzés eredményéről az M4 Sport is beszámolt szalaghírben a péntek reggeli híradójában.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
„Iskolai lövöldözés, másodikos voltam, 10 halott” – emberek, akik megúsztak egy gyilkosságot
'Annyira berúgtam, hogy eljöttem a buliból. Pár percre rá az egyik srác a suliból késsel lemészárolta öt évfolyamtársamat.'
Independent. Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. május 16.Megúszni egy gyilkosságot - sokaknak ez a mondat leginkább úgy hangzik, mint egy filmcím. Pedig vannak, akiknek nagyon is valóságos élményt, és akár egy életre szóló traumát jelent. A Reddit nevű közösségi oldalon, ahol bárki név nélkül megkérdezhet a többiektől bármit, az "ASDSHerao" nevű felhasználó feltette a következő kérdést:

"Komolyan kérdezem: van olyan köztetek, aki elképesztő mázlival megúszott egy gyilkosságot? Elmesélitek, hogy történt?"

És jöttek a válaszok, amelyek így elmesélve már nem is tűnnek olyan hollywoodinak. Sőt, elképesztőnek és rémületesnek. Idézünk néhányat a történetekből:

"Másodéves egyetemista voltam, és úgy volt, hogy egy haveromnál bulizunk az ő koleszában. Egy másik haverommal már úton voltunk hozzá, amikor összefutottunk pár jó csajjal az évfolyamunkból, és meghívtak egy medencés buliba. Hát persze hogy a csajokat választottuk. Másnap a koleszos haverom édesanyja elkezdett hívogatni, hogy tudok-e valamit a fiáról.

Rendőrségi ügy lett az eltűnésből, és kiderült: azon az éjszakán, amikor én is ott aludtam volna, két fickó betört a haveromhoz, elvitte őt és a szobatársát kocsival ki a városból, a nagy semmi közepébe, és agyonlőtték őket.

Állítólag valami kábszeres ügybe keveredtek. Kizárólag a vakszerencsén múlt, hogy nem voltam ott én is a szobában, és nem végeztek ki engem is."

"Végzős voltam a főiskolán, és a diploma-bulinkon úgy leittam magam, hogy rosszul lettem. Haza kellett vitetnem magam taxival, képtelen voltam ott maradni. Pár perccel később az egyik srác a fősuliról kést rántott, és vaktában elkezdett szurkálni. Kinyírta öt évfolyamtársamat. Állítólag skizofrén volt, csak titkolta, és bekattant: azt hitte, a bulin mindenki vérfarkas meg vámpír, aki ki akarja szívni a vérét. Végül nem küldték börtönbe, mert az igazságügyi orvosszakértő beszámíthatatlannak nyilvánította. Azóta is él, valamilyen intézetben."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
10 millió amerikai nem akar dolgozni menni hétfőn a Trónok harca utolsó része miatt
Összesen 27 millió ember másnapjára lehet hatással a sorozatot lezáró epizód.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 17.A sorozatfüggőségnek egy egészen új dimenzióját mutatja be egy kutatás.

Sorozatfüggőségről akkor beszélünk, ha valakinek a napi vagy heti programját meghatározzák a kedvenc sorozatai.

Úgy igazítják a napirendjüket, hogy ne kelljen egyetlen részt sem kihagyniuk, a premiereket lehetőleg elcsípjék, gyakran egy időben több sorozatot is követnek, előfordul, hogy egy-egy évadot egyben lenyomnak megszakítás nélkül, fő témájuk a sorozat. És azt nevezhetjük függőnek, akiben súlyos hiányérzet alakul ki, ha véget ér a sorozata.

A Trónok harca szinte csak fokozta a sorozatfüggést, persze csak azoknál, akiknek tetszett, és nézni kezdték.

Most, hogy május 19-ről 20-ra virradó éjjel a 8 évados sorozat legutolsó részét vetítik, sok helyről ömlenek a rajongói teóriák és a Trónok harcával kapcsolatos cikkek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
5 gólyafióka fulladt meg a vízzel megtelt fészekben, amit webkamera figyelt
A folyamatos esőzések és a hideg időjárás miatt a kisgólyák élete veszélybe került, de mire megmenthették volna őket, már késő volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 16.A Fióka- és Madármentés Facebook oldal tett közzé egy igencsak szomorú posztot. A mellékelt fotón a bogyiszlói bekamerázott gólyafészek öt fiókái láthatóak, mindannyian megfulladtak, mert a folyamatos esőzés miatt állt a víz a fészkükben.

A gólyacsalád életét folyamatosan lehetett követni az interneten, így a madárszerető nézők már napok óta aggódva figyelték, ahogy a szülők a hideg időjárás és a folyamatos esőzés ellenére próbálják etetni, melegen és életben tartani a fiókáikat, de a helyzet egyre rosszabb lett.

A Fióka- és Madármentés csapatához sokan fordultak segítségért, arra kérték őket, hogy mentsék meg a fiókákat, miután a területi illetékes Duna-Dráva Nemzeti Park (DDNP) nem intézkedett. A madármentők szerint szerda reggel már egyértelmű volt, hogy "a gólya szülők vesztésre állnak, a fészekben elkezdett megállni a víz, a fiókák elkezdtek belefulladni".

Ezért úgy döntöttek, hogy segítenek a gólyacsaládon, ehhez azonban engedélyt kellett kérniük a DDNP őrkerületvezető nemzeti parki őrétől, egyúttal pedig segítséget is kértek a mentéshez. Ez azonban nem volt egyszerű:

"Mint kiderült, már többen hívták mentést, segítséget kérve, remélve, és ahogy ezen embereket, úgy engem is lepattintott, mondván, "ez a természet rendje, a nemzeti park álláspontja az, hogy nem avatkoznak be".

És egyébként is... Én erre azt válaszoltam, hogy milyen természet rendjéről beszélünk egy város közepén, egy feszültség alatti villanyoszlopon, egy mesterséges fészken fészkelő madár esetében... A Nemzeti Park dolga a védelem, a mentés lenne, főleg, ha az a madár ráadásul fokozottan védett. Mondtam neki, mi intézünk kosaras emelőt, ki is fizetjük, a fiókákat is átvesszük, ellátjuk, engedéllyel rendelkező mentőhely vagyunk. Csak annyit kérünk, hogy a nemzeti park működjön együtt"- írta a Fióka- és Madármentés egyik tagja, Márton András a Facebook-oldalukon.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
A rabszolgasághoz hasonlítja a napi 4 óra gyümölcsszedést egy 25 éves hátizsákos turistalány
Az ausztrál farmon átélt tapasztalatait úgy foglalta össze, hogy „88 nap rabszolgaság”.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. május 17.Az ember azt hinné, hogy ha valaki a mostanában oly divatos backpacking turistáskodásra adja a fejét, vagyis egy nagyobb hátizsákkal nyakába veszi a világot és idény-, illetve alkalmi munkákból építi a további terveit, akkor némiképp jobban felkészül. Legalábbis kevésbé lesz finnyás.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az efféle munkákat biztosító cégek valóban hajlamosak arra, hogy kisajtolják a maximumot a munkaerőből és a fizikai feladatokhoz kevésbé szokott jelentkezőt meglephetik a rá váró kihívások.

Valahogy így járt a 25 éves Stephanie Banasko is, aki az angol St Helens városából indult útnak, ám a kaland nem pont úgy alakult, ahogy tervezte.

Az utazós blogot vezető lány arról panaszkodott, hogy a kemény és kegyetlenül monoton munka, melyet egy ausztrál farmon vállalt, túl megerőltető volt számára és egyáltalán nem egy fair dolog.

A napi négy óra gyümölcsszedést a rabszolgasághoz hasonlította.

Így elmondása szerint "88 napot töltött rabszolgaként" annak fejében, hogy két éves vízumot kapjon az országba.

Mindezt azután, hogy tavaly új kalandokat keresve otthagyta "béna kis angol életét".

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x