hirdetés
Hatalmas mellei teszik pokollá a 25 éves nő életét
Fiona Hornby ruhákat is nehezen talál és az alvásban is akadályozzák a méretes keblei.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 13.


hirdetés

A brit Fiona Hornby azon nők közé tartozik, akiket bizony megáldott a természet keblekkel. A 25 éves nő mégis úgy érzi, hogy pokollá teszik az életét hatalmas mellei, pedig nagyon sok nő inkább nagyobb melleket szeretne magának. Ezt sokszor megkapja Fiona is, aki viszont azt mondja, inkább senki ne akarjon cserélni vele, hiszen több probléma is felmerül az életében.

Többek között a ruházkodás is gondot okoz neki, a nőnek J kosaras melltartót kell vennie, ruhákat pedig nagyon nehezen talál magának, minden ruhában úgy néznek ki a mellei, mintha direkt pakolná ki őket. Ez pedig az önbizalmára is hatással van.

"Semmi önbizalmam nincs. Nem találok ruhákat a méretemben, nem tudom azokat a dolgokat viselni, amit a kortársaim. Nem tudok olyan hétköznapi dolgokat csinálni, mint a porszívózás vagy a mosogatás. Aludni sem tudok rendesen, a hasamra nem fekhetek, mert ahhoz túl nagyok, a hátamon fekve viszont akkora súly nehezedik rám, hogy nem kapok tőle levegőt"

- mondta a Metronak Finoa, arról is mesélt, hogy még a babáját sem tudta szoptatni a nagy keblei miatt.

Ha kíváncsi vagy a képre is, és arra, hogy mit tervez Fiona, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
'Akkora köcsög itt mindenki' – kiakadt a Forma–1 időmérőjén Max Verstappen
A Kínai Nagydíj időmérőjének végén a pilóta káromkodva kezdte szidni Vetteléket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 13.Nem úgy sikerült a Kínai Nagydíj időmérője, mint ahogy Max Verstappen tervezte - írja az Index. Sőt, nem csak ő maradt hoppon, hanem a Red Bull másik pilótája, Pierre Gasly, illetve a két Haas, Romain Grosjean és Kevin Magnussen is. A Red Bull pilótái ugyanis az ötödik sorból indulhatnak majd a futamon, mert mért kör nélkül zártak. A Haas pilótái viszont nem értek át időben a célvonalon.

Mindannyiuk közül viszont Verstappen akadt ki a legjobban. A pilóta káromkodva kezdte el szidni versenytársait a rádióban, amikor kiderült, hogy nem kezdhet még egy mért körbe az időmérőn. Főként Sebastian Vettelt és a két Renault hibáztatta azért, mert a pálya második felén mindannyian megelőzték őt. Verstappen viszont ekkor hangolt a gyors kör indítására, de az eset miatt nem tudta a gázra lépve megkezdeni a mért körét.

"Akkora köcsög itt mindenki. Jönnek sorban egymás mögött, és elcseszik másnak. Próbálsz velük rendes lenni, ők meg kicsesznek veled"

- mondta a rádióba a pilóta a versenymérnöknek Gianpiero Lambiase-nek.

Ha kíváncsi vagy a felvételre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
'Gyilkosság miatt' rendőrt hívott a lány, aki YouTube-videón zokogta tele a világot, mert törölték az Instagramról
Jessy Taylor influenszer szerint a törléssel ugyanis őt 'megölték.' A videót, amin azt sorolja, hogy ő bizony nem megy el rendes, nyolc órás állásba, eddig 1,3 millióan látták.
Independent - szmo.hu
2019. április 13.Jessy Taylor esetéből egyértelműen globális, közösségi médiahiszti lett. Az amerikai lánynak több, mint 100 ezer követője volt az Instagramon, amikor egyszer csak, épp egy videója vágása közben törölték a profilját. Jessy nem tudja az okát, de arra gyanakszik, hogy a követői közül sokan jelentették őt a közösségi oldal központjába, és a moderátorok bántak el így vele. Azóta "visszacsempészett" néhány fotót, ő az:

make me a priority ?

1,431 Likes, 253 Comments - @jessytaylorduh on Instagram: "make me a priority ?"

A dologban nem is ez az érdekes, hanem ami a törlés után jött. Jessy kitett egy 3 perces videót a YouTube-ra, amit gyakorlatilag végigzokog és végigőrjöng.

“Egy senki vagyok a követőim nélkül, egy senki vagyok! Az Instagramon akarok lenni! Minden bevételemet online szerzem, influenszerként, ha ezt elveszítem, az egész életem tönkremegy. Tönkretettétek az életemet!” – mondja. Aztán azt is hozzáteszi:

“Azért nyomtatok fel, mert nem akarok olyan lenni, mint az emberek 90 százaléka? Nem akarok rendes, 9-5-ig tartó munkát, különben sem értek semmihez, egyetemre sincs pénzem, és nem azért élek Los Angelesben, hogy rendes munkám legyen!”

Ez még mindig semmi. Jessy ezek után állítása szerint a rendőrséget is kihívta, mert véleménye szerint ami történt, az "gyilkosság". A rendőrök ki is mentek, és megnyugtatták, hogy az Instargamról törlés a közösségi oldal szíve joga, és nem minősül bűncselekménynek, bármennyire is megsemmisülve érzi magát Jessy.

A videót és az emberek reakcióit a cikk folytatásában nézheted meg.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Egy 71 éves férfi 23 éves nőt vett feleségül, és 11 ezer kilométerre élnek egymástól
48 év mit sem számít, ha szerelmes az ember. Már gyermekük is van, pedig a világ másik felén laknak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 13.A szerelem képes hidat építeni bizony nem csak a távolság és az ellentétek, de a generációk között is. Ebben az esetben a tétel több része is bebizonyosodott.

A 71 éves Thomas Greig ugyanis egy közösségi oldalon talált rá élete szerelmére.

A brit úr a Facebookon látta meg először a 23 éves filippínó szépséget, Lorie fe Dalest.

Mivel Thomas Liverpool mellett él, egy darabig online tartották a kapcsolatot, majd ismerkedésük szintet lépett, amikor 2014 júliusában a férfi meglátogatta a lányt és hihetetlen, de négy hónap múlva meg is kérte a kezét.

48 évnyi korkülönbség ide vagy oda, mára van egy kétéves, imádnivaló kislányuk, Mary.

A történetet pedig tovább színezi, hogy a kapcsolat továbbra is távkapcsolat maradt: Thomas évente 5 hónapot tölt a családjával, egyébként pedig 11 ezer kilométerre élnek egymástól, a Skype segít nekik megosztani a hétköznapi élet szépségeit és nehézségeit.

Mint minden rendhagyó kapcsolat esetében, úgy az övéknél is kritikus a közvélemény. Gyakran megkapják például, hogy Thomas "megvásárolta magának" a fiatal nőt, ők azonban legyintenek a vádakra, mivel ami igazán számít, az az, hogy ők maguk tudják, mi az igazság.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Bizonyított: 49 nőt termékenyített meg titokban saját spermájával a holland orvos
Hollandia egyik legnagyobb termékenységi klinikájának orvosa két éve meghalt, addig mindent tagadott. A DNS-tesztből most kiderült az igazság.
The Guardian - szmo.hu
2019. április 13.Jan Karbaat, aki 2017-ben, 89 évesen halt meg, évtizedeken át működtetett egy sikeres termékenységi klinikát Barendrechtben, Rotterdam egyik külső városrészében. Amikor a klinika 2009-ben bezárt, a hatóságok számos "adminisztratív visszaélésről" rántották le a leplet, és adathamisítással is megvádolták, de ezt ő határozottan tagadta.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a páciensek régóta gyanították, hogy az orvos donorok helyett a saját spermáját használta a hozzá forduló nők megtermékenyítésére. De bizonyítani semmit sem tudtak, mert Jan Karbaat határozottan elutasította, hogy DNS-mintát vegyenek tőle.

Halála után azonban a páciensek és hozzátartozóik összefogtak, és közülük 22-en pert indítottak. Hollandia egyik legnagyobb orvosi botránya robbant ki a perből.

A bíróság először visszautasította, hogy az orvostól halála után DNS-mintát vegyenek, a személyiségi jogaira hivatkozva.

Ám ezután Karbaat fia hozzájárult, hogy tőle mintát vegyenek, és kimutatták, hogy jelentős genetikai egyezéseket mutat több olyan, már felnőtt emberrel, akiknek édesanyját a klinikán termékenyítették meg, valamint a felnőtt gyerekek közül gyanúsan sokan hasonlítanak Karbaatra.

A folytatásért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x