babas_cim
Hatalmas meglepetés fogadta a párt, amikor meglátták az első ultrahangos felvételt
Mint kiderült, négyesikreket várt az asszony, ráadásul egypetéjű lányokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. március 12.


Bethani és Tim Webb kapcsolata szerelem volt első látásra. Két év után házasodtak össze, rövidesen pedig már a gyermekvállalást tervezgették, ám azt egyikük sem sejtette, hogy ez ennyire különleges formában fog megvalósulni. Mindketten rettentően boldogok voltak, amikor kiderült, hogy Bethani állapotos (bár Tim bevallotta, ő még szívesen töltött volna pár évet kettesben újdonsült feleségével), de az igazán nagy meglepetés az első ultrahangos vizsgálaton érte őket.

A felvételen ugyanis az látszott, hogy az asszony négyesikreket vár, és ahogy kiderült, mind a négy baba egypetéjű és kislány.

baba1baba2

A pár családjában még csak hasonló precedens sem volt soha. Önmagában is ritka, hogy ilyesmi történik, egész pontosan 1 a 15 millióhoz az esélye.

Bethani és Tim babái már megszülettek, és bár a terhesség is a legnagyobb rendben zajlott, maga a szülés nem volt egyszerű.

baba3
baba4baba5

A négy gyönyörű és egészséges kisbaba azonban minden nehézségért kárpótolta a boldog anyukát, Tim pedig, mondanunk sem kell, hihetetlenül büszke mindnyájukra.

Via Bored Daddy


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x