babas_cim
Hatalmas meglepetés fogadta a párt, amikor meglátták az első ultrahangos felvételt
Mint kiderült, négyesikreket várt az asszony, ráadásul egypetéjű lányokat.
Szeretlek Magyarország
2018. március 12.

Bethani és Tim Webb kapcsolata szerelem volt első látásra. Két év után házasodtak össze, rövidesen pedig már a gyermekvállalást tervezgették, ám azt egyikük sem sejtette, hogy ez ennyire különleges formában fog megvalósulni. Mindketten rettentően boldogok voltak, amikor kiderült, hogy Bethani állapotos (bár Tim bevallotta, ő még szívesen töltött volna pár évet kettesben újdonsült feleségével), de az igazán nagy meglepetés az első ultrahangos vizsgálaton érte őket.

A felvételen ugyanis az látszott, hogy az asszony négyesikreket vár, és ahogy kiderült, mind a négy baba egypetéjű és kislány.

baba1baba2

A pár családjában még csak hasonló precedens sem volt soha. Önmagában is ritka, hogy ilyesmi történik, egész pontosan 1 a 15 millióhoz az esélye.

Bethani és Tim babái már megszülettek, és bár a terhesség is a legnagyobb rendben zajlott, maga a szülés nem volt egyszerű.

baba3
baba4baba5

A négy gyönyörű és egészséges kisbaba azonban minden nehézségért kárpótolta a boldog anyukát, Tim pedig, mondanunk sem kell, hihetetlenül büszke mindnyájukra.

Via Bored Daddy


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!