hirdetés
trees-sunrise-3796183_1920.jpg

Hat nyugdíjast tartóztattak le nyilvános szex miatt egy amerikai parkos területen

A legfiatalabb 62 éves, a legidősebb 85 esztendős volt.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. augusztus 23.


hirdetés

Augusztus 9-én a connecticuti Fairfieldben található Grace Richardson természetvédelmi területen razziáztak a rendőrök, amikor váratlan meglepetésben volt részük - adta hírül a Daily Mail.

Az online fellelhető, titkos "városi szexkalauz" szerint ez az erdős, elhagyatott terület az egyik legnépszerűbb hely azok számára, akik az otthon négy fala közül a természetbe emelnék át szexuális életüket, ezért már több bejelentés is érkezett hasonló légyottok miatt - az aktuális an érintett korosztály azonban nem volt annyira megszokott.

A közös szerelmeskedésen a 67 éves Daniel Dobbins, a 62 éves Otto D. Williams, a 75 éves Charles L Arditó, a 62 esztendős John Linartz, a 82 éves Richard Butler és felesége, a 85 esztendős Joyce Butler vett részt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
shell-kut.jpg

Minden autós rémálma: összecserélték az üzemanyagokat az egyik budapesti benzinkúton

Gázolaj helyett benzint, benzin helyett gázolajat tankolhattak a sofőrök a Füredi úti Shell-kúton.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 23.A budapesti Füredi úti Shell-kúton szeptember 20-án, pénteken véletlenül összecserélték a gázolajat a benzinnel, derül ki a cég Facebook-posztjából.

"Reggel 7 órakor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok kiszállítása során a gázolaj helyett benzin, a benzin helyett gázolaj került a benzinkút föld alatti tartályába. A hiba észlelését követően az érintett üzemanyagok értékesítését azonnal leállítottuk, a kialakult helyzet elhárítása folyamatban van, az eset megoldását kiemelten kezeljük"

- írták hétfőn este a közösségi oldalra.

Emellett hozzátették, hogy akik szeptember 20-án pénteken 7 órától szeptember 21-én 20:30-ig FuelSave 95 benzint, illetve szeptember 20-án 7 órától szeptember 22-én 17:40-ig FuelSave Diesel üzemanyagot tankoltak az érintett benzinkúton és észleltek üzemelési hibát a járművükben, jelentkezzenek.

A bejegyzés végén kiemelték, hogy minden más töltőállomásukon a megszokott rendben zajlott a kiszolgálás.


KÖVESS MINKET:hirdetés
gura-sutii-gyilkossag.jpg

Pedofil gyilkolhatta meg az elrabolt 11 éves román kislányt

Újabb részletek derültek ki a borzalmas tragédiáról. Egy kriminálpszichológus szerint szexuális pszichopata lehet az, aki megerőszakolta és megölte a diáklányt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 23.Mint megírtuk, gyilkosság áldozata lehetett egy 11 éves kislány Romániában, aki múlt pénteken tűnt el, és vasárnap találták meg a holttestét.

A gyerek a Dâmbovița megyében fekvő Gura Şuţii településen járt iskolába, ahonnan péntek délután nem érkezett haza.

A család még aznap jelentette a kislány eltűnését, több száz rendőr kezdte el keresni. Még helikopterrel és drónokkal is próbáltak a gyerek nyomára bukkanni.

Végül már csak holtan találtak rá vasárnap délután Produlești község közelében, egy mezőn. Testén külsérelmi nyomok voltak, ez alapján a nyomozó hatóságok szerint elrabolhatták és megölhették a kislányt.

Sajtóinformációk szerint az első számú gyanúsítottja egy holland állampolgár.

Az ügyben folytatott nyomozást vezető ügyész, Mihai Dincă vasárnap esti sajtótájékoztatón új információkat közölt az esetről.

Az eddigi vizsgálatok alapján a kislány már nem élt, amikor a rendőrséget értesítették az eltűnéséről.

Több térfigyelő kamera felvételeit is megvizsgálták, az egyiken pedig látszik egy személy, aki az autójával elhagyja Gura Şuţii települést, és csak harminc perc elteltével hajt be a következő faluba, bár normális körülmények között a két település közötti távolság 2-3 perc alatt megtehető

- számolt be róla a Transindex.ro.

A Maszol.ro szerint a felvételekből az is kiderült, hogy

a kislány délután öt óráig volt iskolában, az intézmény térfigyelő kamerája rögzítette is azt a pillanatot, amikor kilépett az iskolából. Negyed órával később, a saját házuktól alig több mint 350 méterre rabolták el.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
megolte-az-anyosat.jpg

Megölte anyósát egy székesfehérvári férfi

A gyilkosság egy panellakásban történt hétfőn, a 67 éves férfit már elfogták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 23.A police.hu azt írja,

egy 67 éves székesfehérvári férfi megölte az anyósát.

A rendőrség szeptember 23-án, hétfőn délután háromnegyed kettőkor kapott bejelentést a bűntényről.

A gyilkosság egy panellakásban történt.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a férfit, ellene emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
szogi-lajos-olaszliszkai-lincseles.jpg

Újabb olaszliszkai lincselőnek ítéltek meg kártérítést - a pénz az áldozat családjához kerül majd

F. Györgynek hatmillió forintot ítélt meg az illetékes bíró.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 24.Újabb olaszliszkai lincselő tartott igényt kártérítésre a rossz fogva tartási körülmények miatt — tudta meg a Magyar Nemzet.

A Szögi Lajost meglincselő nyolc helyi roma közül Fercsák Györgynek hatmillió forintot ítélt meg az illetékes bíró – erősítette meg a Magyar Nemzetnek Helmeczy László, az áldozat családjának jogi képviselője.

A 44 éves földrajz-biológia szakos tanárra, Szögi Lajosra még 2006. október 15-én támadtak rá, amikor Tiszavasváriból Vámosújfalu felé tartott autóján családjával és Olaszliszkán egy 11 éves kislány átszaladt előtte az úton. A kislány elesett az árokparton, Szögi megállt, hogy megnézze, nem esett-e baja a gyereknek, majd a kislány rokonai és ismerősei ezután gyermekei szeme láttára megölték a tanárt.

A Szögi-családnak 46 milliós kártérítést ígértek, de abból sokáig nem kaptak semmit, mivel a végrehajtó gyakorlatilag semmit sem talált a nyolc elítélt nevén, mindössze egy használt autót tudott lefoglalni.

Az ügy elsőrendű vádlottja korábban ötmilliós kártérítést kapott a magyar államtól, mert elégedetlen volt a börtönben az illemhellyel, a meleg víz hiányával és a szellőztetéssel. A pénz áprilisban került a számlájára, azt azonban a végrehajtó azonnal zárolta, mert az összeget a Szögi-család kapta meg.

A férfit nyáron 'kifogástalan magatartása' miatt feltételesen szabadlábra engedték, ami nagy közfelháborodást váltott ki.

A kártérítés ügyében a Magyar Nemzet szerint a jelenlegi forgatókönyv hasonló lesz a korábbihoz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x