hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Hat hét múlva jövök" – Curtis megkezdte az elvonókúrát
Menyasszonya osztotta meg a hírt a rajongókkal egy élő Instagram-videóban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 18.


hirdetés

Curtis másfél hete jelentette be, hogy "belátta betegségét", ezért lemondja a januári fellépéseit és elvonókúrára megy.

"Szeretlek Petike és mindenben igazad volt" - üzente Majkának, aki tavaly nyáron a SZIN-en jelentette be ország-világ előtt, hogy zenésztársa drogfüggő.

A rappert rajongói mellett sztárkollégái is támogatják, barátja, Majka viszont szkeptikusan fogadta Curtis döntését.

A zenész két nappal a bejelentése után egy idézettel búcsúzott el a rajongóitól, azt írta: "Hat hét múlva jövök."

Menyasszonya, Krisztina Instagramon, egy élő videóban árulta el, hogy Curtis már meg is kezdte az elvonókúrát

- írja a Ripost.

A nő azt is elmondta, hogy vőlegénye február 22-én koncertezik először, így cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint már február 16-án színpadra lép Pécsen. Arról is beszélt, hogy nagyon zavarja az, hogy amíg párja elvonón van, alaptalan szóbeszédek jelennek meg róla.

"Azt gondolom, a legnagyobb dolgot lépte meg azzal, hogy beismerte, problémája van, majd elvonóra ment. Nem védeni akarom őt, nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni"

- mondta.

Az élő videót nagy érdeklődés övezte, ám Curtis kedvese nem válaszolt minden kérdésre, így például arra sem, hogy valóban indult-e ellene büntetőeljárás ittas vezetés miatt. Nemrég ugyanis kiderült, hogy a pár decemberi karambolozásakor nem a rapper, hanem a menyasszonya ült a volánnál.


KÖVESS MINKET:

Győrfi Pál 10 év után újra elveszi kedvesét - megható magyarázatot adott
Egy fővárosi templomban lesz a ceremónia, nagy lakodalomra nem készülnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Tíz év után, idén tavasszal Isten színe előtt is örök hűséget fogad Győrfi Pál és neje, Adrienn - írja a Bors.

Győrfi és felesége 10 évvel ezelőtt polgári szertartás keretein belül mondták ki az igent, azonban most úgy döntöttek, egyházi szertartással is megpecsételik szerelmüket.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője kifejtette, hogy örök időkre szeretne egy párt alkotni Adrival, így eljött az idő, hogy Isten előtt is kimondják házassági fogadalmukat:

"Szeretném, ha egyszer, amikor véget ér az életünk, és a mennyországba kerülünk – mert remélem, oda kerülünk –, ott is egy párként kezelnének minket. Milyen lenne már, ha odafönn azt mondanák: „kérem, ezt mi nem tudtuk”, és külön kellene ülnünk?" - viccelődött Győrfi.

A házasságrendezésre egy fővárosi templomban kerül sor, és csak a pár szűk családi köre és barátai lesznek jelen. A templomi ceremónia után állófogadást rendeznek, de nagy lakodalmat nem szeretnének tartani.

Sok boldogságot kívánunk nekik újfent!


KÖVESS MINKET:Barbra Streisand védelmébe vette Michael Jacksont, megdöbbentő érvvel állt elő
Az énekesnő kijelentésén rengetegen felháborodtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A Leaving Neverland című film hatalmas port kavart a Michael Jackson-fanok körében: a filmben szereplők azt állítják, az énekes molesztálta őket. Két férfi is kamera elé állt, aki ezt állította.

Az ügyben most Barbra Streisand is megszólalt, azonban ő védelmébe vette a popsztárt:

"Beszélhetünk molesztálásról, de azok a gyerekek örültek, hogy ott lehettek. Ma már mind a ketten házasok, vannak gyermekeik, szóval a történtek nem ölték meg őket"

- jelentette ki a sztár, és hozzátette, ő leginkább a kisfiúk szüleit okolja, amiért megengedték, hogy gyerekeik az énekessel aludjanak - írta meg a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:
Súlyos betegséggel küzd a magyar humorista
Nem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket - mondta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A színpadon viccet csinál egy gyomortükrözésből is, ám kevesen tudják, hogy Orosz György poénjai mögött éveken át tartó szenvedés és életveszélyes tapasztalatok állnak - mondta a Blikknek a humorista.

A humoristát 12 évvel ezelőtt egy súlyos emésztőrendszeri betegséggel, Crohn betegséggel diagnosztizálták, ám fiatal korában még nem vette komolyan a baljós jeleket. Azonban egyre kínzóbb tünetei voltak: öt éven keresztül folyamatosan lázas volt, és rengeteg vizsgálaton kellett részt vennie.

"Egy kézilabda nagyságú gyulladt rész volt bennem, a bélrendszerem, a gyomrom, az epém mind gyulladt volt. Az orvosom szerint a fájdalomtól sikítva kellett volna magzatpózban fetrengenem a padlón" - árulta el a Blikknek humorista, akit végül 4 órán át műtöttek.

Orosz hozzátette, cseppet sem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket, de mint minden esetben, ezúttal is a humorára támaszkodott:

"Én tényleg szembenéztem a halállal! Most már persze viccelődök ezen, mert szerintem az életet csak így szabad élni" - tette hozzá.


KÖVESS MINKET:
Tóth Gabi kedves poszttal ünnepli szerelme szülinapját
Így köszöntötte fel Gábort a szülinapján az énekesnő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Tóth Gabi és kedvese, Krausz Gábor rajonganak egymásért. A két híresség Instagramja közös fotóikkal van tele, és jól láthatjuk, hogy legszívesebben minden szabad percüket együtt töltik.

A híres séf ma ünnepli a szülinapját, így szerelme egy romantikus posztban köszöntötte őt fel, és a fotó alapján a Pálkonyhában fogyasztották el az ünnepi ebédet.

Isten éltessen szerelmem! – írta a kép mellé.

Szülinapi hétvége☀️??❤️☀️ Isten éltessen szerelmem❤️☀️

3,659 Likes, 15 Comments - @tothgabi on Instagram: "Szülinapi hétvége☀️??❤️☀️ Isten éltessen szerelmem❤️☀️"


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x