hirdetés
draco-harry.jpg

Harry Potter és Draco Malfoy között megvolt a kémia? - Tom Felton érdekes kijelentést tett

A színész szerint Harry Potternek mindig is bejött a szőke varázslótanonc. Vajon mit szólnak ehhez a rajongók?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 21.


hirdetés

Meglepő vallomást tett Tom Felton Harry Potterrel kapcsolatban. Ő játszotta Draco Malfoyt, Potter egyik ellenségét a könyvekben és a filmekben is. Karaktere a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába járt, csakúgy, mint a címszereplő varázslótanonc, ám ő a Mardekár házba lett beosztva, és miután Harry nem akart barátkozni vele, kölcsönös utálat jellemezte kettejük viszonyát - legalábbis ezt láttuk tőlük.

Most azonban a Dracót alakító színész azt mondta: volt azért valami köztük a háttérben, amit talán csak a legvadabb rajongók láttak meg.

Felton a szintén a Harry Potterben játszó Rupert Grint (Ron Weasley), Evanna Lynch (Luna Lovegood), James Phelps (Fred Weasley), Oliver Phelps (George Weasley) és Warwick Davis (Flitwick professzor) társaságában az úgynevezett "Fact or Fanfiction?" játék során vallotta be, hogy szerinte Harry gyengéd érzéseket táplált a fiúk iránt.

Ennek a játéknak az a lényege, hogy a színészek állításokat mondanak egymásnak, amelyről a válaszadó elmondja, hogy igaz tény vagy csak kitaláció. Az utóbbi években nagyon elterjedtek a fanfictionok, azaz a rajongók által kitalált fikciós történetek, amelyekben a saját elképzelésük szerint mozgatják a Harry Potter karaktereit. Természetesen a színészekhez is eljutott egy-egy ilyen fiktív sztori. Felton például azt mondta, sok olyan történetet látott, amelyben Draco és Hermione szerelmesek voltak.

They stole my heart❤❤❤❤ #dramione #dracohermione

63 Likes, 0 Comments - Draco & Hermione (@draco_hermione_mylovee) on Instagram: "They stole my heart❤❤❤❤ #dramione #dracohermione"

Voltak rajongók, akik már azt is régóta úgy vélték, hogy a filmekben Draco és Harry között is megvolt a kémia.

A közösségi médiában számos fantáziakép van az elképzelt románcukról. Ezen a fiktív képen például Harry bevallja Ronnak, hogy szerelmes Dracóba, mire a vörös hajú fiú gratulál neki: "Te vagy az utolsó, aki erre rájött".

Are you the first or last persoon to know everything? . . . . #drarry #drarryisreal #drarrytrash #drarryedit #drarryfeels #drarryismyotp #drarryship #drarryfanart #harrypotter #draco #dracomalfoy #draconalfoyedit #harrypotteredit #drarryshipper #drarrytextpost #drarrytextposts #harryxdraco #dracoxharry #dracoharry #welovedrarry

255 Likes, 2 Comments - DRARRY Rules All (@drarry_rules_all) on Instagram: "Are you the first or last persoon to know everything? . . . . #drarry #drarryisreal #drarrytrash..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
devon-divine-Mml3vlckZIM-unsplash.jpg

A menyasszony kidobta rákbeteg koszorúslányát, mert az nem akart parókát viselni az esküvőn

Attól tartott, hogy hülyén fog kinézni a nő kopasz feje a képeken. Óriási felháborodás lett belőle a neten.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.A felháborodott koszorúslány az interneten osztotta meg történetét, miszerint egyik legjobb barátnője kidobta a koszorúslány brigádból, mert nem akart parókát viselni az esküvőn.

A nőnél az eljegyzés után diagnosztizáltak rákot. Kemoterápiára és sugárkezelésre kellett járnia betegsége miatt, aminek eredményeképp kihullott az összes haja. Azóta már felépült, de haja még mindig rövid.

Az ara ápoló, és mindenben sokat segített neki. Támogatta és biztató beszédeket mondott neki, sőt még adománygyűjtést is szervezett a drága terápiákra.

A felépülést követően a menyasszony elvitte a lányt egy gyógyfürdőbe, hogy megünnepeljék a gyógyulást. De ez az önzetlennek tűnő cselekedet rémálomba fordult. A napot egy parókaszalonban zárták.

„Ez kicsit meg is döbbentett, mert Karen, az ara tudta, hogy a munkám része a rákos betegek pszichológiai kelezése, ennek része a segítség a hajhullással járó szégyen leküzdésében” - írta a nő.

Kattints történet folytatásáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
video-rablo-fegyveres-higgadt-hidegver-ragyujt.jpg

Haláli nyugalommal cigizett a férfi a bárban, amikor fegyvert szegezett rá egy rabló

Kötélből vannak az idegei? Mutatjuk!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.Tényleg nem tudjuk, miből vannak annak a férfinak az idegei, akire egy bárban fegyvert szegezett a rabló, ő pedig a legnagyobb nyugalommal rágyújtott.

Az eset augusztus 28-án történt az Egyesült Államokban, St. Louisban.

Az egyik kocsmába fegyveres rabló lépett be, és míg a pultos, illetve a többi vendég megrémült és a pult alá húzódott,

ez a férfi ülve maradt. A felvételen az is látszik, hogy a rabló a nyugodtan üldögélő vendég testéhez nyomja a fegyvert, el akarja tőle venni a telefonját - de a férfi nem engedi.

Majd miközben a rabló fegyvert fog rá,

még rá is gyújt.

Tényleg elképesztő, olyan, mintha egy Tarantino-film egyik jelenete volna. Az is látszik a felvételen, hogy a nyugodtan cigarettázó férfi még beszél is a rablóhoz.

VIDEÓ: Halálos nyugalom:

John Kimack

null

Via: 24.hu


KÖVESS MINKET:
hirdetés
changi.jpg

Milliós bírságot kapott a hősszerelmes férj, aki csak azért vett egy repjegyet, hogy a kapuig kísérje feleségét

Mikor kiderült, hogy valójában nem akar elutazni, azonnal letartóztatták.
Illusztráció: Wikipédia - szmo.hu
2019. augusztus 31.A szingapúri reptéren lejátszódott alábbi jelenet akár egy romantikus filmbe is bekerülhetett volna – igaz, a végkifejlet kevésbé vicces. Történetünk hőse annyira nehezen viselte, hogy felesége elutazik, hogy vett egy repülőjegyet, hogy átmehessen vele a csak utasok számára fenntartott biztonsági zónán és elkísérhesse egészen a beszállási kapuig - írta a Mirror.

Csakhogy a reptéri hatóságok nem értékelték ezt a csillapíthatatlan kötődést. Igaz, ők előre szóltak: a biztonsági zóna előtt olvasható a figyelmeztetés, mely szerint letartóztatást von maga után, ha valaki belép a tranzítzónába úgy, hogy nem áll szándékában elutazni, és ez azokra is érvényes, akik még egy beszállókártyát is szereztek maguknak.

Szingapúrban, vélhetően a terrorizmus elleni küzdelem jegyében, idén januárban hozták meg az erre vonatkozó törvényt. Azóta 33 embert tartóztattak le a beszállókártyákkal való visszaélés címén – olvasható a helyi rendőrség Facebook-oldalán.

Így aztán a 27 éves férjre 11 ezer fontnak (3,8 millió forint) megfelelő pénzbírság, és akár két év börtön is várhat balul elsült romantikus gesztusa miatt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
yogas-design-rPzEQ7tTRr8-unsplash-1.jpg

Lúzer: egy srác Tinderen ugyanazzal a szöveggel írt rá két lányra, de nagyot koppant

Ugyanazt az üzenetet kapta válaszul tőlük - mint kiderült, szobatársak voltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.Egy Tinder-felhasználót sokkolta, hogy azonos válaszokat kapott két különböző nőtől, akikkel beszélgetett a társkereső appon.

A Kansasben élő Trenton azonban később rájött, mi volt az oka:

történetesen a két nő ismerte egymást.

A srác később megosztotta a történetet a Twitteren, ami azóta vírusként terjed, már többszázezren kedvelték.

A szöveg, amit a srác a lányoknak küldött, valahogy így hangzott:

„Képzeld el, hogy találkozunk egy élelmiszerboltban. Nem ismerjük egymást, de valahogy felvesszük a szemkontaktust az egyik sorban. A kezem tele citromokkal, de nem tudom megtartani. Az összes a földre esik. Odarohansz, hogy segíts, és mélyen a szemembe nézel, én pedig azt mondom: sajnálom, nehezen kapom el a fonalat.”

A két lány gyorsan válaszolt, szinte másodpercre ugyanakkor:

„Oké, ez tényleg jó. Ezért megérdemled a Snapchat-elérhetőségem vagy a telefonszámom.”

Trenton azt nyilatkozta, hogy teljesen lesokkolta a helyzet, és meg akarta ezt osztani másokkal is. A kommentelőket meg is ihlette a történet:

„Ez az, amit megérdemelsz”

– írta egy lány.

„Vicces, múlt héten én is matcheltem két lánnyal, akik szobatársak voltak” - írta egy sorstársa.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x