hirdetés
snapshot-10.jpg

Harry és Meghan: királyi fenségekből influenszer-bajnokok?

A közösségi média lehet a hercegi pár számára az új aranybánya.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Miután a sussexi hercegi pár lemondott az uralkodói családtagsággal járó kötelezettségekről, és az azzal járó javadalmazásról, új bevételi források után kell nézniük. A közösségi média lehet számukra az új aranybánya. És könnyen lehet, hogy influenszerként Harry és Meghan anyagilag is jobban járnak, mint amit a brit adófizetők biztosítanának nekik, hiszen e téren már jócskán vannak sikeres tapasztalataik.

Nemcsak szerelmük ragadta meg az internetet, hanem jelentős követő hadakra tettek szert már azelőtt, hogy egymásra találtak volna. Meghan életmód/divat blogja, a The Tig különösen népszerű volt, így aztán nem véletlen, hogy tavaly áprilisban, esküvőjük előtt egy hónappal @SussexRoyal című Instagram oldaluk megdöntötte a portál rekordját: alig hat óra alatt egymillió követőjük lett.

Ma már 11 milliónál tartanak, éppen ezért a pár legfontosabb személyes bejelentéseinek is ez a fóruma. Január 8-án az Instagramon közölték a királyi teendőktől való visszavonulás szándékát, és ezzel az egy bejegyzéssel 1,85 millió lájkot gyűjtöttek be – emlékeztet a Guardian.

Éppen ezért a legvalószínűbb útnak látszik, hogy a különböző brandpartnerségi, és szponzori megállapodások mellett a közösségi média népszerűséget fogják pénzzé tenni. Ted Sarandos, a Netflix tartalomszolgáltatási igazgatója máris közölte, hogy szívesen dolgozna velük.

Vannak, akik kételkednek ennek hosszútávú sikerében. Stephen Bates, a lap korábbi királyi tudósítója felhívja a figyelmet arra, hogy a hercegi pár döntésével immár nem használhatja ki azt a korábbi előnyt, hogy a királyi család tagjai. Már pedig jelenleg ez az a „brand”, ami a legjobban fizet. De vajon néhány év múlva képesek lesznek-e megélni ebből?

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
lilu-maszkviseles.jpg

Liluval üvöltözni kezdett egy nő a boltban, amiért megkérte, hogy húzza fel az orrára a maszkot

Miután a műsorvezető megosztotta a történetet a közösségi oldalán, még egy követője is beszólt neki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

Elképesztő történetet osztott meg az Instagram-oldalán egy sztoriban Lilu a maszkviselés kapcsán.

"Egy boltban, a tőlem 1 méterre álló hölgyet kedvesen megkérem, hogy húzza fel az orrára a maszkot. Erre torkaszakadtából elkezd velem üvölteni, hogy semmi közöm hozzá, hogy hol hordja. Közben fröcsköl a nyála. De nem is tudom, miért akadok ki az ostobaságokon. A héten már könyvdarálás is volt"

- fogalmazott a műsorvezető.

A műsorvezető sztorijára ezután egy követője is reagált, amit szintén megosztott.

"Hordjad csak a maszkodat, büszkén. Idióta"

hirdetés

- szólt a megjegyzés, amelyre Lilu csak annyit válaszolt:

"Köszönöm, hogy kommenteltél. Azért hordom a maszkot tovább. Szeretnék vigyázni rád és a szeretteidre. Neked is szép napot."

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
szabo-adam-kollo-babett-toth-andi-scaled.jpg

Köllő Babett beszólt Szabó Ádámnak: „sose lesz olyan nőd”, mint Tóth Andi

Az énekesnő Tina Turnerként lépett színpadra a Sztárban sztár című műsorban. Ezúttal is elvarázsolta a zsűrit azzal, mennyire tehetséges, na meg, hogy milyen dög van benne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

Tóth andi okozott már nagy meglepetést a Sztárban sztár című műsorban, például akkor, amikor Tóth Gabiként lépett színpadra és óriásit énekelt.

Most ismét felejthetetlen pillanatokat okozott. A vasárnapi adásban a világhírű énekesnő, Tina Turner Proud Mary című dalát adta elő.

A zsűrit persze megvette kilóra. Olyannyira, hogy 40 pontot kapott tőlük. Sőt, Bereczki Zoltán még azt is kijelentette, hogy ilyet Las Vegasban sem látni.

De a produkció után Köllő Babett is iszonyatosan belelkesedett, olyannyira, hogy még Tóth Andi párjának, a műsorban szintén szereplő, Szabó Ádámnak is odaszólt.

hirdetés

"Te meg egy...nem tudom, mi vagy. Most szégyelld össze magad! Én a Szabó Ádámra néztem: sose lesz ilyen nőd, kész! Gyönyörű. Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét és királynőként kezelni élete végéig. Hát ki enged el egy ilyen nőt?! Térdelj le!"

- fogalmazott Köllő Babett.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szabo-adam-sztarban-sztar.jpg

Reagált Szabó Ádám arra, hogy sose lesz olyan nője, mint Tóth Andi Köllő Babett szerint

Az énekes szerint neki és volt párjának is megvolt az okuk a szakításra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Mint megírtuk, kissé kínos jelenet játszódott le a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Köllő Babettet annyira lenyűgözte Tóth Andi előadása Tina Turnerként, hogy azt mondta az énekesnő exének, a szintén a műsorban szereplő Szabó Ádámnak, hogy soha nem lesz olyan "nője", mint Andi.

Szabó Ádám a műsorban láthatóan zavarba jött Babett beszólásától, de úriemberként viselkedett és csak megtapsolta volt barátnőjét. A Borsnak azonban később elmondta, szerinte nem volt odaillő a zsűritag megjegyzése.

"Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév…"

- mondta az énekes, aki viszont elismerte, hogy abban igaza van Babettnek, hogy nem lesz már olyan barátnője, mint Andi, hiszen belőle csak egy van.

hirdetés

Ádám most is gyönyörűnek és végtelenül tehetségesnek tartja volt szerelmét, de már túltette magát a szakításukon, és mint mondta, már teljesen másképp áll az énekesnőhöz.

"Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki"

- mondta.

A lap Köllő Babettet is megkereste, aki mintha már kicsit bánná a műsorban mondott szavait.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
czutor-zoltan-nyero-paros.jpg

„Gennyesen fröcskölő fekélyes sebnek” nevezte Dér Henit Czutor Zoltán a Nyerő Párosban

A Belmondo frontembere szerint az énekesnőből felé és felesége felé áradó ellenszenv miatt nem tudtak jól teljesíteni a közös játékban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Czutor Zoltán és felesége, Zsanett estek ki a Nyerő Páros című sztárrealityből a hétfői adásban, a pár szerint pedig ez egyértelműen Dér Heninek volt köszönhető.

Az énekesnő ugyanis megharagudott Czutorékra, amikor ők az első szimpátiaszavazáson nem mellettük álltak, hanem az először kiesett Szalay Bencére és barátnője maradására voksoltak. Azért érezte ezt csalódásnak, mert a játék elején úgy tűnt, szimpatizálnak egymással a házaspárral, Heni ráadásul régről ismeri Czutor Zolit. Az első szavazás óta azonban az énekesnő többször is hangot adott annak, hogy csalódott a Belmondo énekesében és párjában.

A hétfői adás játéka során Dér Heni és párja és Czutorék voltak az utolsó két páros, amit az összes többi játékos is sorsszerűnek tartott. Mivel döntetlen lett az állás, a kevesebb pénz döntött, így Czutorék kerültek a veszélyzónába. Ők pedig egyértelműen annak tudták be ezt és azt, hogy elveszítették a játékot, hogy Dér Heniék minden negatív kérdésnél őket jelölték be válasznak, ezért nem tudtak egymásra fókuszálni.

Amikor a játék után Járai Mátéval és Járai Kírával megbeszélték a történteket, Czutor Zoltán így jellemezte kolléganőjét:

hirdetés

"Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni, és semmi más. Mert nem tudja elengedni azt, hogy én ellene szavaztam"

- mondta az énekes.

Végül a Puskás Peti-Dallos Bogi párossal szemben elveszítették az esti szimpátiaszavazást is, ezért nekik kellett távozniuk a villából. Dér Heni ennek láthatóan örült is.

Így zajlott a szimpátiaszavazás a hétfői adásban:


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!