hirdetés
Háromkilós kődarab zúzta be menet közben a fiatal nő kocsijának szélvédőjét
Néhány centin múlt a tragédia. Három gyerek is volt vele az autóban.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 15.


hirdetés

A Blikk járt utána egy fiatal lány szerencsétlen balesetének, akinek autójába egy hatalmas kődarab csapódott menet közben. A lap szerint néhány centin múlt a tragédia, amit egy szemből jövő autó okozott, véletlenül.

A fiatal lány így emlékszik a baleset pillanataira:

"Miután becsapódott a kő, halálra váltam az ijedtségtől, de szerencsére nem rántottam el a kormányt, amivel egy nagyobb balesetet előztem meg" – emlékezik vissza Horváth Hanna, aki éppen akkor három, rábízott gyermekeket is vitt magával.

A picik ügyesen viselkedtek, bár akkor megrémültek, amikor látták, hogy vérzik az arcom – folytatta Hanna, aki azt is elárulta: édesapját hívta, hogy segítsen neki.

Az ügyben egy szakértő is megszólalt, akinek vélemény a következő oldalon olvasható.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
47 embert állított elő a rendőrség a budapesti Fészekből
Kábítószer birtoklás miatt indítottak eljárást ellenük.
MTI, 24.hu, Fotó: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2019. április 15.Mint megírtuk, a 24.u információi szerint razziát tartott a rendőrség a budapesti Fészek Kulturális Központban április tizenharmadikáról tizennegyedikére virradó éjjel.

A razziát azért szervezték a lap szerint, mert az utóbbi időben több szülő is jelezte, hogy gyereke rosszul lett az éjszakai bulik után.

A 24.hu akkor azt írta hogy szerint

legalább négy embert vittek be, mert kábítószert találtak náluk, és még vasárnap reggel is több rendőrautó is a helyszínen volt.

Mint az rendőrség honlapján közzétett hírből kiderült,

a rendőrség 47 embert állított elő kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Nagy mennyiségű, 30 millió forint értékű kábítószert találtak a rendőrök két budapesti férfinál
Csak ecstasy tablettából 3000 darab volt náluk.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.Marihuánát, kokaint, speedet, ketamint és ecstasy tablettát, valamint több millió forintot és valutát foglaltak le a rendőrök egy fővárosi férfinél.

A közlemény szerint a 38 éves férfira XI. kerületi lakásának mélygarázsában 38 éves bűntársával együtt csaptak le a rendőrök.

A férfinál lévő táskában majdnem fél kilogramm kiporciózott kábítószert - több tasak marihuánát, speedet, kokaint, továbbá körülbelül 300 ecstasy tablettát - és nagy mennyiségű készpénzt találtak a rendőrök.

A férfiak lakásaiban megtartott kutatások alkalmával további 5 kilogramm marihuánát, 200 gramm kokaint, 1,5 kilogramm speedet, több száz üveg ketamint és körülbelül 3000 ecstasy tablettát, valamint több milliónyi forintot és valutát foglaltak le.

A mélygarázsban és a lakásban talált drog feketepiaci értéke körülbelül 30 millió forint.

A rendőrök lefoglalták a kereskedő által használt nagy értékű luxusautót is.

A nyomozók a két férfit - előállításukat követően - gyanúsítottként hallgatták ki, majd a budapesti férfit őrizetbe vették, javasolták letartóztatását, amelyet a bíróság elrendelt.

Ahogy korábban megírtuk, a Fészek Kulturális Központban is razziát tartott a rendőrség a budapesti április tizenharmadikáról tizennegyedikére virradó éjjel. A razziát azért szervezték a 24.hu szerint, mert az utóbbi időben több szülő is jelezte, hogy gyereke rosszul lett az éjszakai bulik után.

Az akció után 47 embert állítottak elő.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Meghalt a Bergman-filmek legendás színésznője, Bibi Andersson
83 éves volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 15.83 éves korában meghalt Bibi Andersson svéd színésznő.

Tizenhárom Ingmar Bergmann-filmben szerepelt, a rendező alkotásainak ikonikus színésznőjévé vált.

Bibi Andersson 1935. november 11-én született Stockholmban. Tanulmányait a Terserus Drámaiskolában és a Királyi Drámai Színház színiiskolájában végezte.

Iskolái után a stockholmi Királyi Drámai Színháznál kezdett dolgozni, 30 éven át volt a társulat tagja.

Első munkája Ingmar Bergmannal 1951-ben volt - egy Bris nevű mosószer reklámjában szerepelt, amit a rendező készített. Az '50-es, '60-as és '70-es évek során több, mint tíz Bergman filmben kapott szerepet.

Többek közt a Jelenetek egy házasságból, a Persona és a A nap vége című filmben szerepelt.

Az 1966-os Personában nyújtott alakításáért elnyerte a svéd Guldbagge-díjat, a legnagyobb svéd elismerést. 1963-ban megkapta a berlini Ezüst Medve-díjat Vilgot Sjöman a Barátnő című filmjében nyújtott alakításáért.

Több mint 50 filmben játszott, olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint John Huston vagy Robert Altman. 1990-től színházi rendezéssel is foglalkozott. 2007-ben még szerepelt az Arn, a templomos lovag című filmben.

Egy évtizeddel ezelőtt sztrókot kapott, azóta folyamatosan kezelésre szorult, elveszítette beszédképességét.

Bibi Andersson 2019. április 14-én hunyt el.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Újabb gyilkossággal gyanúsítják a szikszói polgárőrt
A készpénz mellett számláit és a banki kivonatait is magával vitte, így bukott le.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. április 15.Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói polgárőrt, Sz. Sándort, akit korábban a nagy közfelháborodást kiváltó 2011-es kettős baltás gyilkossággal is összefüggésbe hoztak a nyomozók - írja a Blikk. A lap úgy tudja: a gyanú szerint három héttel a kettős gyilkosság után ugyanez a férfi támadhatott rá egy idős szikszói férfira az otthonában.

A támadó hátulról többször fejbe vágta áldozatát egy ismeretlen tárggyal, később támadó átkutatta a házát, és pénzt vett el tőle. A készpénz mellett számláit és a banki kivonatait is magával vitte, a rendőrség ezeket a kivonatokat találta meg az Sz. otthonában tartott házkutatáskor.

"Semmiféle közvetlen bizonyíték nincs, ami a védencem bűnösségét igazolja" - mondta erről a Blikknek Sz. ügyvédje, Lichy József. A lap ugyanakkor úgy tudja, hogy még a rokonai is Sz. ellen vallottak, cáfolták az alibijét.

A korábbi kettős baltás gyilkosság ügyében a rendőrség szerint a zsinegen, amivel az áldozatok kezét összekötötték, olyan anyagmaradványokat találtak, amelyek egyezést mutattak a férfi DNS-mintájával.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x