hirdetés
csecsemo.jpg

Három lábbal, két pénisszel és ánusz nélkül született egy kisfiú Oroszországban

A rendellenességeket egy rutinvizsgálat során kiszűrték a terhesség alatt, de az anya nem járult hozzá az abortuszhoz.
képünk illusztráció, Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. október 12.


hirdetés

Úgy néz ki, hogy teljesen normális életet élhet végül az a kisfiú, aki még tavaly júliusban született három lábbal, két pénisszel és végbélnyílás nélkül Oroszországban.

A csecsemőn születése után több sikeres műtétet is végrehajtottak, a 14 hónapos gyerek azóta már megtanult járni is

- írja a Mirror.

A kisfiú extra végtagjai és nemi szerve senkit nem ért váratlanul: már az anya terhességének ideje alatt kiderültek a rendellenességek, a nő azonban nem járult hozzá az abortuszhoz, sőt, természetes úton szülte meg a csecsemőt.

A bébi harmadik lába pontosan a két normálisan elhelyezkedő lába között nőtt ki. Az extra végtagnak két sarka volt. A moszkvai orvosok szerint valószínűleg a kisfiú ki nem fejlődött ikertestvérétől származott a harmadik láb, amit egy hónappal a születése után távolítottak el.

hirdetés

Idén februárban újabb műtét várt a gyerekre: ekkor az urológusok a második nemi szervétől és a duplán kifejlődött húgyszervektől szabadították meg. Ezzel még nem értek véget a megpróbáltatások, ugyanis három hónapon belül egy újabb operációra lesz szükség a végbélnyílás normál használatának kialakításához.

A gyerekről ebben a videóban több kép is látható:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
barbie3.jpg

Több ezer dollárért változtatta élő Barbie-vá magát egy norvég anyuka

Az egyedülálló anya ma már felismerhetetlen a régi fotóihoz képest.
Címkép: Northfoto/Barcroft Media/mediadrumworld.com/@sindystarlet - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Egy oslói egyedülálló édesanya, Sindy Starlet 21 évet töltött azzal, hogy igazi Barbie hasonmást faragjon magából – szó szerint. A nő eddig körülbelül 10.000 dollárt, azaz több, mint 3 millió forintot költött kozmetikai beavatkozásra, de még mindig nincs megelégedve a külsejével.

A csupa rózsaszín megjelenésével és platinaszőke hajával Sindy Norvégia Barbie babájának tekinti magát. A 36 éves anya a jelenlegi 700 köbcenti méretű implantátumát a közeljövőben 3000 köbcentisre cserélné, amivel reméli, hogy elnyerheti az ország legnagyobb mellű emberének címét.

A nő ma már teljességgel felismerhetetlen a régi fotóihoz képest, amik még a beavatkozások előtt készültek róla.

A nő mintegy 200 ezres követőtáborral rendelkezik Instagramon, ahova mindig szexi és beállított képeket posztol, hétköznapokon pedig egy szalont vezet Oslóban, és egyedül neveli 14 éves fiát, Leót.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
futo-usa.jpg

8 órán át kúszott egy sérült futó fagypont alatti hőmérsékleten az Egyesült Államokban

Joseph Oldenburg nem merte fekve várni a mentőket, mert attól tartott, hogy ha mozdulatlan marad, meghal kihűlésben.
MTI - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Nyolc órán át csak térden kúszva tudott előrehaladni fagypont alatti hőmérsékleten egy lengén öltözött sérült futó az amerikai Washington államban, az Olympic Nemzeti Parkban.

A Jefferson megyei kereső- és mentőszolgálat Facebookra feltett közleménye szerint a futó, Joseph Oldenburg feltöltött telefonjának és "hihetetlen akaraterejének" köszönheti, hogy nem esett nagyobb baja.

A férfi már 16 kilométerre volt a túraösvény kiindulópontjától, amikor megsérült a sípcsontján.

Térerő hiányában nem tudott segítséget kérni telefonon, ezért a kezén és a térdén kúszva próbált meg továbbhaladni. A cipőjébe térdelve igyekezett elejét venni annak, hogy térde kisebesedjen a durva terepen.

Órák teltek el így, mire egy SMS érkezése jelezte neki, hogy már van térerő. Hívta is a segélyvonalat, de még további órák teltek el, míg rátaláltak 8-9 kilométerre attól a helytől, ahol megsérült. Pontos helyzetét a hívás alapján határozták meg.

hirdetés

Az esetről beszámoló CNN hírtévé szerint Oldenburg nem merte fekve várni a mentőket, mert attól tartott, hogy ha mozdulatlan marad, meghal kihűlésben. A családjával kapcsolatos gondolatok tartották benne a lelket, és mint mondta, nem akarta, hogy a szerettei úgy gondoljanak majd rá, mint aki a vadonban halt meg.

A túraösvényről kimentett sérült férfit helikopterrel szállították egy seattle-i kórházba.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
spagetti.jpg

Nevetséges vagy zseniális? Ez a férfi megoldotta a spagettievés rejtélyét

Neked hogy tetszik a forradalmi tésztaevő megoldás?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 23.


hirdetés

Amióta az emberiség spagettit eszik, több táborra szakad az étkező közönség aszerint, hogy mi a helyes evési mód. Feltekerni a tésztát a villára, és úgy bekapni, vagy egyszerűen beleszúrni, és a kilógó tésztaszálakat beszívni?

Nos, egy interneten keringő videón egy férfi nagyon egyszerűen átvágta a gordiuszi spagettit - szúrta ki a Mirror.

A villára feltekert, ám lelógó tésztát nemes egyszerűséggel ollóval vágja le.

CucumberTonic? on Twitter

Wtf ??? ✂️ https://t.co/uV1Za6a02s

hirdetés

Az ollóval-villával láthatóan profi módon dolgozó úr videóját az Twitter-csatornán már több mint nyolcmillióan látták. A közönséget nagyon megosztja a módszer: egyesek röhejesnek, mások egyenesen zseniálisnak tartják Mr. Spagetti megoldását.

Valaki felhívja a figyelmet, hogy a megoldás szokatlannak tűnhet ugyan, forradalminak azonban nem nevezhető: Buster Keaton 1918-as, The Cook című filmjében már alkalmazták a módszert.

Buster Keaton Spaghetti GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Spaghetti GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Neked mi a véleményed a kedves idős úr kreativitásáról? Szánalmas lúzer vagy a spagettievés Nicola Teslája?

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
oliver.jpeg

Ritka betegség: többszörösére nőtt a húgyhólyagja egy Los Angeles-i kisfiúnak az anyaméhben

A betegséget Eagle-Barrett szindrómának is nevezik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

A Los Angeles-i Oliver Smith élete első napjait a túlélésért való küzdelemmel töltötte, hiszen megnagyobbodott hassal, és veseelégtelenséggel jött a világra egy ritka betegség következtében.

Az Eagle-Barrett szindróma, más néven az „aszaltszilva has” egy olyan elváltozás, ahol a húgycső nem alakul ki megfelelően az anyaméhben, és ennek következtében a vizelet nem képes távozni, így felhalmozódik a húgyhólyagon belül, óriásira tágítva azt.

Az elváltozás miatt Oliver hasa hatalmasra duzzadt, teljesen tönkretéve az egyik veséjét is.

Az újszülöttet azonnal dialízissel kezelték, aki, az alacsony túlélési esély ellenére életben maradt, és most, 6 hónapos korában, veseátültetési várólistára került, amit akkor kaphat majd meg, amikor eléri a meghatározott életkort és súlyt.

Fotó: Northfoto/mediadrumworld.com/Violet Smith

hirdetés

A szülei, Violet és Lionel Smith, most GoFundMe oldalukon próbálják felhívni a figyelmet erre a ritka betegségre, és pénzt gyűjteni Oliver későbbi műtéteire.

Violetnél korábban endrometriózist állapítottak meg, és azt mondták neki, hogy csak úgy állíthatják meg a betegséget, ha eltávolítják a nő petefészkeit. Ekkor úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőjüket, és megpróbálkoznak egy kisbabával, mielőtt sor kerülne a műtétre. Ezután született meg első gyermekük, Emelia, majd 2019-ben Oliver.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!