hirdetés
 
 

Három év után újra egy fotón láthatjuk Angelina Jolie-t és Brad Pittet
Még mindig elég ingerültnek tűntek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Brad Pitt és Angelina Jolie válása cseppet sem zökkenőmentes. Az elmúlt 3 év veszekedéssel, pereskedéssel és fenyegetőzéssel telt, az egykori álompárból mára esküdt ellenségek lettek.

Ezek után nem csoda, hogy már jó ideje nem mutatkozott együtt Jolie és Pitt. Ahol lehet, elkerülik egymást, azonban most végre lencsevégre kapta őket a The Sun egyik lesifotósa. A két színész egy Los Angeles-i irodaházban találkozott, azonban a gesztikulálásuk alapján ezúttal sem éppen békésen beszélgettek.

A fotókat a LIFE oldalán tudják megnézni.


KÖVESS MINKET:Fotót és videót is posztolt a temetésről Vajna Timi az Instasztorijába
A gyászoló özvegy képein hatalmas fehér virágokból készült koszorúk és tisztelgő katonák láthatók.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Csütörtökön temették el Budapesten Andy Vajnát. A producer 75 éves korában hunyt el. A búcsúztatója a család kérésére zárt körben zajlott a Fiumei úti temetőben.

Özvegye, Vajna Tímea Instagram-sztoriban posztolt képet és egy videót is a temetésről.

Vajna Tímea egy elsötétített ablakú, fekete Mercedesszel érkezett a temetőbe. A Blikk beszámolója szerint az özvegy a búcsúbeszédek után egy "szürke dobozt helyezett a sírba, majd letérdelve zokogott".


KÖVESS MINKET:


„Fájóan üres volt nélküle a lakás” – szakításukról mesélt Kulcsár Edina férje
Az Ázsia Expressz után szakított az álompár.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Kulcsár Edina és Szabó András, azaz Csuti kapcsolata látszólag tökéletes, azonban mint kiderült, át kellett vészelniük néhány hullámvölgyet. A modell az Ázsia Expresszben való szereplésük után igencsak megorrolt a srácra, és úgy döntött, inkább kiadja az útját. Csuti a Meglepetés magazinnak elárulta, hogy nagyon megviselte a szakítás:

„Az Ázsia Express című műsor után volt egy rövid ideig tartó szakításunk. Edina elköltözött tőlem, én pedig rájöttem, tényleg meg kell változnom ahhoz, hogy megtartsam őt. Nem tagadom, amikor összepakolta a cuccait és elment, romokban hevertem, sőt, sírtam is, mert fájóan üres volt nélküle a lakás. Örök igazság, ha nincs velünk az, akit szeretünk, akkor érezzük igazán a hiányát” - fejtette ki András.

Szerencsére azóta rendeződött kettőjük viszonya, hiszen Csuti belátta a hibáit, és megígérte, hogy soha többet nem követi el ugyanazokat a ballépéseket.


KÖVESS MINKET:Drága kabátja miatt szólt be egy kommentelő Borbás Marcsinak
A műsorvezetőnő a Music FM reggeli műsorában reagált rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Borbás Marcsinak a kabátja miatt tett szemrehányást egy kommentelő. Szerinte a műsorvezetőnő túl drága ruhadarabja nem illik a falusi, egyszerű környezetbe, ahol a Gasztroangyal című műsorát forgatják. Sokan azonnal Borbás Marcsi védelmére keltek.

A komment így szólt: "Hiteltelen, ahogy több százezres ruhákban jelenik meg az adásban (egy ilyen fekete kabát, ami rajta van, kb. 150 000 Ft, a pulóver és kardigán a keszthelyi adásban úgyszintén néhány tízezer forint, meg a sapka....) Hiteles ahogy a „Mari nénik” között a falun ezekben a göncökben mutatkozik".

A hozzászólás után a Bors írta meg az esetet, utánanéztek, hogy milyen márkájú kabát volt a műsorvezetőn, és az mennyibe került.

A cikk megjelenése után a Music FM reggeli műsorában felhívták Borbás Marcsit. Bochkor Gábor elmondta, hogy szerint elképesztő, hogy egy műsorvezetőt a ruhája miatt kritizálja valaki. Főleg, hogy az adásban az évszaknak és a helyszínnek megfelelően volt felöltözve. Úgy vélte, hogy egyáltalán nem látszott, hogy milyen márkájú ruhában van, másrészt a rajta lévő kabát, vagy sál lehetett akár szponzorált darab, de magának is vehette. A kabát pedig lehetett volna akár leértékelt is, de ahhoz sincs köze senkinek.

Borbás Marcsi azt mondta, hogy szerinte a bulvárlap egyik újságírója írta be álnéven az oldalára az öltözékét kritizáló kommentet. Az okokról pedig azt mondta:

"Én arra jutottam, hogy két probléma van: az egyik, hogy nem szeretek nyilatkozni nekik, a másik pedig, hogy ezt ők maguk írták kommentben,

különben a sok-sok száz hozzászólás között ezt nem találták volna meg. Abból a sokból egy a szánalmas, akinek azon túl, hogy nem tudom, milyen lelkivilága van, nem tudom, hogy mit gondol, a vidéki emberek olcsó rongyokban járnak? Ez nagyon sértő" - írta a Femina.


KÖVESS MINKET:


Szívszorító sorokkal emlékezett vissza férjére Vajna Tímea
Ma temették a világhírű filmproducert, Andy Vajnát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 31.


hirdetés

Korábban már olvashattátok, hogy ma temették Andy Vajnát a Fiumei úti sírkertben, és sok híresség jelent meg a filmproducer búcsúztatóján. Az özvegy Vajna Tímea Instagram-sztorival emlékezett vissza még délelőtt férjére:

"Ha meghal egy szerettünk, akinek a halálára nem számítottunk, akkor nem egyszerre veszítjük el. Elmúlik az illata a párnákról, nincs, aki vár otthon… Lassan-lassan gyűlik össze sok apró részletből a hiánya. Újra és újra azt hisszük, hogy ez az a nap – amikor egy hiányzó részlet úgy szíven üt, hogy azt gondoljuk, most éreztem át, hogy eltűnt, mindörökre -, de aztán jön egy új nap, újabb fájdalommal" - írta.

A szöveghez tartozó fotót Timi Insta-oldalán tudjátok megnézni még 24 órán keresztül.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x