hirdetés
30 év után visszavonul a magyar média egyik legbefolyásosabb szereplője
Bayer József vezérigazgatóval együtt távozik a Ringier Axel Springer éléről a gazdasági igazgató is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

A Ringier Axel Springer kiadóvállalat vezetője, Bayer József vezérigazgató egy hétfő délelőtti állománygyűlésen bejelentette, hogy év végével nyugdíjazását kéri, és távozik. Vele együtt távozik a gazdasági igazgató és operatív ügyvezető, Király Mária is - tudta meg a 444.hu.

Értesülésüket a kiadóvállalat közleményben erősítette meg. Azt írták:

"Dr. Bayer József, a Ringier Axel Springer Magyarország kiadóvállalat ügyvezető igazgatója és dr. Király Mária, a kiadó operatív ügyvezető igazgatója 2019 év végéig töltik be cégvezetői pozícióikat. A Ringier Axel Springer Magyarország a mai nappal megkezdte az új ügyvezető igazgató (CEO) keresési és kiválasztási folyamatát. Ennek eredményét és minden további részletet a kiválasztási folyamatot követően kommunikál majd a kiadóvállalat."

A Ringier Axel Springer (RAS) az egyik legjelentősebb magyar médiavállalat Magyarországon. A kiadványai közül a legjelentősebb a Blikk, amely Magyarország legnagyobb példányszámú, országos napilapja. A kiadónak több népszerű női és bulvármagazinja is van, például a Kiskegyed, valamint televíziós műsorújságok, rejtvényújságok, a Glamour-termékek. Évi 6 és 7 milliárd forint közötti árbevételt ér el a vállalat.

1989-ben a német anyacég Axel Springer kilenc megyei lapot szerzett Magyarországon, majd további, jellemzően szórakoztató profilú lapokat indított. Az ügyvezető Bayer József azóta – épp 30 éve – a magyar média egyik legbefolyásosabb szereplője.

A 444.hu szerint a Bayer-féle Axel-Springer évtizedeken keresztül olyan befolyással bírt, hogy egyetlen kormány sem tudta érdemben rákényszeríteni akaratát a vállalatra – áll a 444.hu cikkében.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Halálra vertek egy férfit az utcán Pesterzsébeten
A gyanúsítottat, egy 33 éves, budapesti férfit a helyszínen elfogták.
MTI - szmo.hu
2019. április 21.Megöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett gyilkost - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint késő este, 10 óra után érkezett a rendőrségre a bejelentés arról, hogy verekedés történt a XX. kerületi Pázsitos sétányon.

A perceken belül kiérkező járőrök a gyanúsítottat, a 33 éves budapesti H. Istvánt a helyszínen elfogták, a sérült férfihez pedig mentőt hívtak, ám ő olyan súlyos állapotba került, hogy a helyszínen meghalt.

A rendőrök a verekedő férfi ellen emberölés miatt indítottak eljárást.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Tragédia: megfulladt egy kétéves kisfiú, miután beleesett egy szennyvíztartályba
A tragédia egy családi ház udvarán történt.
Police.hu - szmo.hu
2019. április 21.Családi házuk udvarán szennyvíztározóba esett és elhunyt egy kétéves gyermek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Taktaharkányban.

A kisfiú április 20-án, estefelé zuhant bele a tartályba és a helyszínen életét vesztette.

A megyei Rendőr-főkapitányság gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja a szerencsétlenség okát, körülményeit.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Videó: megbokrosodott lovak majdnem tragédiát okoztak a 88-as főúton
Még a felvételt készítő autó is nehezen tudta megelőzni őket a Vas megyében történt esetnél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 21.A szembejövő sávban kalandozott egy lovaskocsi a 88-as főúton, a sárvári és a porpáci útkereszteződés között, a bakon ülő nem tudta megfékezni, de irányítani sem a vélhetően megbokrosodott lovakat. Látszik, hogy csak a szemben érkezőknek köszönhetően nem lett komolyabb baleset a dologból, hiszen sokáig mentek abban a sávban, majd visszatértek a saját oldalukra, ott lementek a padkára. Még a felvételt készítő autó is nehezen tudta megelőzni őket.

Kérdés, hogy került a kocsi a főútra, egyáltalán felhajthatott-e rá, illetve, hogy valóban jó ötlet-e a megbokrosodott lovakat ostorral verni...


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Halálos motoros baleset történt Vértesacsánál
A motoros a helyszínen életét vesztette - egy személyautóval karambolozott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 21.Személyautóval ütközött és meghalt egy motoros Vértesacsa külterületén vasárnap délben - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A motoros a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle ideje alatt a 811-es úton rendőri irányítás mellett félpályán lehet közlekedni.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x