Hányasra értékelnéd azt, ahogy a párod csókolózik? – Különös dologra kérték az embereket a kutatók
Ijesztőek a kutatás eredményei.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 10.


Különös dologra kért 2000 amerikai felnőttet nemrégiben egy kutatócsoport: az EdenFantasys azt vizsgálta meg, hányasra értékelik a kapcsolatukat az emberek.

Mint kiderült, a többség 80%-ot adna a párjának, ami 4-esnek felel meg, azonban ha a felmérés részleteit is megvizsgáljuk, felfedezhetünk pár igencsak aggasztó értékelést.

Rengeteg ember csupán 3-ast adott a partnere szociális és programszervező készségeire, éppen úgy, mint a figyelemre, a romantikára és a türelemre.

Egy fokkal jobb értékelést kapott a stílusérzék, a filmes és zenei ízlés, hiszen erre az emberek nagy része 4-est adott, míg a csókolózás valamint a partner baráti köre szintén 4-est érdemelt.

A legmegdöbbentőbb azonban az, hogy a 2000-ből egyetlen ember sem adott 5-öst a párjának.

Diana Mitchem életvezetési tanácsadó szerint ennek az az oka, hogy sok ember nem a saját elvárásai alapján választ magának párt, hanem a társadalom által diktált normákhoz igazodik.

Amellett, hogy az eredmény igencsak elkeserítő, egyben figyelmeztető jelnek is vehetjük.

Itt az ideje, hogy őszintén magunkba nézzünk, és megválaszoljuk a kérdést: a saját igényeinket, vagy a környezetünk elvárásait tartottuk eddig szem előtt?

Forrás: HelloGiggles


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x