hirdetés
folyo-pixa-1000x666.jpg

Hangradaros hajóval, helikopterrel keresték a Dunában a nőt, aki közben már otthon volt

A nő beleejtette a folyóba a telefonját, utána ugrott, kiúszott, majd hazament. A történet vége viszont csak egy nappal később derült ki.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 11.


hirdetés

Nagy erőkkel kutattak Németországban csaknem egy napon át a Dunában egy nő után, miközben ő már régen otthon volt – adta hírül vasárnap a rendőrség az MTI értesülése alapján.

A 31 éves nő Neu-Ulmnál még pénteken este beleejtette telefonját a folyóba és utána ugrott.

A rendőrség eltűntnek minősítette, majd egyebek közt hangradarral felszerelt hajóval, helikopterrel, búvárokkal kutatott utána

és csak szombaton este fújta le az akciót, amikor kiderült, hogy a nő otthonában van teljes épségben, mivel még pénteken kiúszott a Dunából és hazament.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bantalmazas-arkad.jpg

Arab bevándorlónak nézték, várandós felesége szeme láttára fejelték le az Árkádnál

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója a Facebookon írta meg egy bejegyzésben a történteket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 11.Arab bevándorlónak neveztek és megütöttek egy férfit Budapesten az Árkádnál.

Rézműves Benjámin Dániel a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója, rendszeresen ír kisebbségpolitikáról és roma politikai reprezentációról.

A történtekről Facebookon tett közzé bejegyzést, amelyben azt írja:

"Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet.

Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: 'Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!'

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé."

Rézműves Benjámin Dániel azt írja, hogy feljelentést tettek és a rendőrség elindította a nyomozást.

A teljes bejegyzést itt olvashatjátok el:

Security Check Required

null


KÖVESS MINKET:hirdetés
kekvillogo-1000x667-1000x667.jpg

Részegen, félmeztelenül hívta párbajra a rendőröket egy nógrádi tini a falunapon

A fiú egy másik bűncselekmény miatt el sem hagyhatta volna az otthonát, de annyira berúgott, hogy mégis elment a helyi falunapra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 11.Részegen randalírozott egy nógrádi kamasz a falunapon, pedig az otthonát sem hagyhatta volna el - számolt be a Bors. A fiú és egy barátja korábban autókat lopott el és tört fel Ludányhalásziban és Benczúrfalván. A kát srác hamar lebukott és az ügyészség elrendelte a bűnügyi felügyeletüket, tehát nem hagyhatták volna el a lakóhelyüket.

A tini viszont annyira berúgott a hétvégén, hogy részegen mégis lement a helyi falunapra, ahol randalírozni kezdett.

"Először járókelőket inzultált és szidalmazott, ezután mindenkivel verekedni akart, végül félpucérra vetkőzve szétrúgott egy kerítést"

- írja a lap.

A fiú ezután a kerítés egyik összetört darabjával kezdett hadonászni és

"artikulálatlanul üvöltve párbajra hívta ki a rendőröket",

majd nagy lendülettel elindult a művelődési ház felé, kezében az éles kerítésdarabbal.

Az eseményt biztosító rendőrök viszont meg tudták állítani. A fiút végül háziőrizetbe helyezték és nyomkövetőt is kapott, hiszen az ügyészség szerint a lakhelyelhagyási tilalom sem tartotta vissza attól, hogy további bűncselekményeket kövessen el. Ügyét várhatóan négy hónap múlva felülvizsgálják.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
bamboo-sziget-wakeboard.jpg

Elájult a vízben egy 13 éves fiú, miután áthajtott a fején egy 12 éves lány a wakeboardjával

A fiút mentőhelikopternek kellett kórházba vinnie.
Fotó: illusztráció/Bamboo Sziget Facebook-oldal - szmo.hu
2019. augusztus 11.Ketten összeütköztek augusztus 10-én, szombaton délután a Bamboo Sziget wakeboardpályán -tudta meg az Index.

A lap először az egyik olvasójára hivatkozva azt írta, hogy egy tizenéves gyerek sérült meg a balesetben. Később a rendőrség tájékoztatása alapján kiderült, hogy

egy 13 éves fiú indulás után elesett, majd megpróbált visszaúszni a stéghez. Egy 12 éves kislány viszont ekkor áthajtott a fején wakeboardjával.

A baleset után a fiú elájult a vízben és "mentőmellényben, hassal lefelé lebegett a vízen".

A rendőrség az Indexnek azt írta, a kisfiút civilek segítségével mentették ki a vízből a vízirendőrök. Az üzemeltető Vízisí Centrum Kft. közleményéből pedig kiderült, hogy a fiút stabil oldalfekvésbe helyezték, amíg a mentők kiértek. A gyereket végül mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Vízisí Centrum Kft. az Indexnek azt írta, "a pálya érvényes üzemeltetési engedéllyel rendelkezik, a vontató kezelője pedig megfelelő képzettséggel rendelkezik."

Emellett azt is közölték, hogy a "pálya igénybevételének feltétele a 10. életév betöltése, úszni tudás és az üzemeltetési szabályzat elfogadása". Emellett pedig kiskorúak csak nagykorú belegyezése és felügyelete mellett használhatják a pályát.

Az üzemeltető azt is hozzátette, hogy a balesetben érintett gyerekek is szüleik hozzájárulásával tartózkodtak a pályán. A sérült kisfiú családjával pedig már felvették a kapcsolatot és felajánlották a segítségüket.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tuzeset.jpg

Egy tucat embert menekítettek ki – lángolt egy panzió tetőszerkezete Székesfehérváron

A tűzoltók három vízsugárral oltották a tüzet, amely miatt a födém beszakadt.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 11.Tűz ütött ki egy négyszáz négyzetméteres panzió és étterem tetőszerkezetében Székesfehérváron, a Bregyó közben vasárnap hajnalban, 10-12 embert kellett kimenekíteni a nem égő tetőtéri szobákból - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A tűzoltók három vízsugárral oltották a tüzet, amely miatt a födém beszakadt. A betoncserép fedés alatt izzást tapasztaltak, ezért megkezdték a cserép eltávolítását is.

A székesfehérvári városi hivatásos tűzoltók mellett a sárbogárdi és a pusztaszabolcsi hivatásos egységek vettek részt az oltásban - derül ki a közleményből.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x