hirdetés
rendor.jpg

Hamis néven fegyvert vásárolt, mészárlására készült egy 19 éves fiú, a nagymamája akadályozta meg

Az tervezte, hogy majd a rendőrök lelövik, és így vet véget a saját életének.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.


hirdetés

Egy nagymamának köszönhető, hogy nem történt újabb tragikus lövöldözés Amerikában. A CNN értesülése szerint egy 19 éves fiatal ámokfutását sikerült megakadályozni július közepén.

William Patrick Williams arra készült, hogy embereket gyilkoljon meg. Ezért fegyvert és lőszereket vásárolt, majd kivett egy hotelben egy szobát,

ahonnan lövöldözni akart. A tervét a nagymamájának mondta el, így derült ki, hogy mire készül. Azt képzelte, hogy az ablakból lő ki, és a végén úgy lesz öngyilkos, hogy a rendőrök lelövik majd.

A nagymamának azonban sikerült az unokáját rávenni arra, hogy segítséget kérjen.

Az államügyész nagyon megdicsérte az idős asszonyt, aki így valószínűleg több ember életét is megmentette.

A fiatal férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd átkutatták a szállodai szobát is, ahol egy AK-47-est és 17 tárat találtak.

Az unoka ellen illegális fegyvervásárlás miatt emeltek vádat, mert hamis adatokkal vásárolta meg a fegyvert.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:
hirdetés
cooking-933208_960_720.jpg

Kiderült, miért került 2000 forintba egy palacsinta a Hungaroringen

A vállalkozó az extra magas helypénzre hivatkozik.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 05.A Pénzcentrumnak mondta el egy Hungaroringen dolgozó büfés, miért dolgoztak az eseményen extramagas árakkal. A vállalkozó szerint egyszerűen másképp nem gazdaságos a büfék működtetése a helyszínen, és lehetetlen kitermelni a tetemes összegű helypénzt.

Valóban rettenetesen drága volt minden a helyszínen: egy szelet pizza 2000 forintba került, egy perec 1000 forintba, egy szelet rétes 1000 forintba, a palacsinta 1500-2000 forintba került, a gírosztál 4000 forint volt, míg egy üveg ásványvíz 800 forint.

Lapozz az okokért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
boldog.jpg

Reagált a Coca-Cola Boldog István bojkottjára

Úgy gondolják, hogy egy olyan világban, ami az általuk hirdetett értékeken alapul, mindenki felszabadultan, boldogan élhet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla: az azonos neműek közti szerelem elfogadását hirdető reklámok kerültek ki a budapesti metróban, ami felháborodást váltott ki, majd elindult egy online petíció is, melyben először is arról van szó, hogy annak aláírói "bojkottálni kezdik a Coca-Colát".

Boldog István, fideszes országgyűlési képviselő az esetre reagálva azt mondta: addig nem iszik Coca-Colát, amíg a cég el nem távolítja legújabb plakátjait.

Facebook-oldalán azt írta:

"elhatárolódom a Coca-Cola plakátkampányától. Amíg nem távolítják el provokatív plakátjaikat Magyarországról, addig én nem fogyasztom a termékeiket! Erre kérek mindenkit!"

Hétfőn reggel a Coca-Cola közleményt adott ki, amiben elmagyarázzák, mit és miért szeretnének kifejezni a #loveislove címkével futó hirdetésekkel és különleges palackokkal.

Lapozz a közleményért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mento-1.jpg

Szénport daráltak a testvérek, a robbanástól súlyos égési sérülést szenvedtek

Mentő vitte el Pomázról a két fiút, akik az arcukon és karjukon is megsebesültek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 05.Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett két gyerek hétfő délelőtt Pomázon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Órákon át vizsgálta a rendőrség a baleset körülményeit.

Mint kiderült,

az 5 és 17 éves testvérek, a családi házuk kertjében egy kis házban játszottak, szénport daráltak, amikor az berobbant. A gyerekek megsérültek, mindketten súlyos égési sérülést szenvedtek.

„Szenet daráltak valami elektromos darálóval és akkor berobbant és megégtek és elvitte őket a mentő” – mondta el egy szomszédjuk az ATV Híradójának. A környékbeliek sem a robbanás hangját, sem füstöt nem érzékeltek, csak a rendőrök és a mentők megjelenését vették észre.

Azt még nem tudni, hogy játszottak, és véletlenül robbant be a por, vagy a nagyobbik fiú kísérletezett a robbanásveszélyes anyaggal. A balesetben mindketten megégtek, ellátásukra három mentőautó is érkezett, az egyik egy speciális gyermekmentő.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a fiúk kis kiterjedésű, de másod-, harmadfokú égési sérüléseket szenvedtek az arcukon és a karjukon. Fájdalomcsillapítót, infúziót kaptak, egy speciális égési kötszert is használtak, és utána kórházba vitték őket.

Az ATV értesülése szerint az ötgyerekes családból az apa és a két testvér volt otthon, a többiek éppen távol voltak. A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:
hirdetés
tek4.jpg

Saját anyja hívta ki a rendőröket beszámíthatatlan, felfegyverkezett fiára - a TEK is kivonult

A házban a zavart idegállapotú férfi környezetében kések, tőrök, számszeríj, kard, nyilak és dárdák is voltak. Az anya attól tartott, hogy a fia ezekkel kárt tehet valakiben.
Fotók: TEK - szmo.hu
2019. augusztus 06.Tápiószecső nyugalmát szombat délután drámai történések zavarták meg.

A 45 éves M. Istvántól nem állt messze a csetepaté, előfordult, hogy a falusi kocsmában verekedésbe keveredett, ahova kardjait is magával vitte. Azonban ezúttal idős édesanyjával közös otthonukban történhetett volna akár tragédia is.

A Blikk úgy tudja, hogy a pszichiátrián kezelt férfi kizárta saját anyját a házból, majd üvöltve közölte, hogy bárki, aki bemerészkedik, bajba kerülhet.

Az édesanya végül kihívta a rendőröket, mivel attól tartott, hogy a fia a birtokában lévő késsel, tőrrel, számszeríjjal, karddal vagy dárdával kárt tehet valakiben.

Egy szomszédasszony elmondása szerint az édesanya hosszasan kérlelte a fiát, hogy vessen véget a tébolynak, de végül nem maradt más választása, mint a rendőrség.

Az órákig tartó káosznak végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai vetettek véget.

"A Terrorelhárítási Központ 2019. augusztus 3-án Tápiószecsőre vonult, mert egy családi házban egy pszichiátriai beteg elzárkózott. Hozzátartozója szerint számszeríj, kard és dárda volt nála, a helyszínre érkező rendőröket azzal fenyegette, hogy használni fogja azokat. A TEK tárgyalójának sikerült kapcsolatot létesíteni a zavart idegállapotú, 45 éves férfival. A hosszas, több órán át elhúzódó akció végén sikerült sérülésmentesen intézkedés alá vonni a testes, izmos, 195 cm magas és kb. 120 kilós férfit"

- adta hírül a TEK.

M. Istvánt végül a mentők vitték el.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x