hirdetés
polica_car.jpg

Halálra késeltek egy 16 éves amerikai fiút - 50 társa állt körülötte, és csak videóztak

A New York állambeli Oceanside-ban több tucat tini videózta tétlenül, ahogy a 16 éves Khaseen Morris-t megkéselték, aki még aznap este belehalt a sérüléseibe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.


hirdetés

A BuzzFeed News írta meg, hogy mi történt Khaseen-al. A lapnak a rendőrség azt nyilatkozta, hogy legalább 50 tinédzser volt jelen a verekedésnél, és többen videóra is vették azt, ahogy azt is, hogy a fiú saját vérében fekszik a földön. A bámészkodók közül senki sem sietett a fiú segítségére. Tájékoztatásuk szerint több szemtanú jelentkezett a lehetséges elkövetőt illetően, de még nem gyanúsítottak meg senkit.

Khaseen nővére, Keyanna Morris elmondása alapján, bár csak nemrég költöztek a környékre, mindenki szerette a srácot és ő is jóban volt mindenkivel. Állítása szerint az öccse az első új iskolai napja után fülig érő szájjal újságolta otthon, hogy még sosem volt ennyire boldog.

A vita a rendőrség tájékoztatása szerint egy lány miatt alakult ki, akit Khaseen hazakísért egy buli után. A lány exe féltékeny lett, Keyanna szerint többször megfenyegette az öccsét és azt mondta meg akarja verni.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
balaton-burki.jpg

A lerakott térköveket másnap felszedték a 47 millió forintos cserkeszőlői parkolóban

Az ünnepélyes átadás után már bontották is a burkolatot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.Cserkeszőlőn ünnepélyes keretek között adtak át egy parkolót kedden.

Az eseményről Boldog István fideszes képviselő közzé is tett egy fotókkal illusztrált bejegyzést Facebookon.

"Újabb értékkel gazdagodott Cserkeszőlő. A most kialakított 56 férőhelyes parkoló az ott élők kényelmét, az iskolába járók biztonságát szolgálja majd!"

- áll a poszt szövegében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
dozsa-gyorgy-uti-baleset-video.jpg

Magát videózta a Dózsa György úti gázoló a tragédia előtti pillanatokban

A felvételt a bíróságon mutatták be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.Folytatódott szeptember 19-én a tárgyalás a budapesti Dózsa György úti halálos baleset ügyében.

Mint arról mi is beszámoltunk, 2017 májusában két autó összeütközött egy kereszteződésben, majd az egyik kocsi belecsapódott egy trolimegállóba. Ketten meghaltak.

A két áldozatról később kiderült, hogy kollégák voltak. Az egyik egy Citroënben ült, a másik pedig a buszmegállóban vesztette életét. Azt is megírták híroldalak annak idején, hogy a balesetet okozó férfi, M. Richárd a baleset előtt nem vásárolta meg a Mercedest, amivel aztán karambolozott.

Mint azt a Blikk írja a bírósági tárgyalással kapcsolatban, a baleset azért is következett be, mert ketten is hibáztak:

a szakértő megállapítása szerint a két halálos áldozatot követelő baleset elkerülhető lett volna, ha a Citroën vezetője nem vágja le a kanyart, illetve ha M. Richárd nem hajt akkora sebességgel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mti_reform_szarszo.jpeg

Kövér László szerint a lelkészek és a plébánosok is felelősek azért, hogy megfelelő pártra szavazzanak a hívek

Az augusztus végén megtartott Reformátusok szárszói konferenciáján, a kereszténydemokráciáról szóló panelbeszélgetésen beszélt erről a házelnök.
MTI Fotó: Máthé Zoltán - szmo.hu
2019. szeptember 19.Kövér László mellett, Trócsányi László volt igazságügyi államtitkár és fideszes EP-képviselő, illetve Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök, a református zsinat lelkészi elnöke vett részt a beszélgetésen.

Az eseményhez kapcsolódó videón a dunamelléki püspök arra a kérdésre, hogy van e dolga egymással az egyháznak és a politikának egyértelmű igennel válaszolt, a szétválasztásukat mesterséges dolognak minősítette és az SZDSZ-t, illetve a Momentumot tette felelőssé érte.

A portál a beszélgetés további részében a házelnök megnyilvánulásairól ír. Kövér László többek között úgy vélekedett, hogy

a legrosszabb kereszténydemokrata politika is jobb, mint a legjobb nem keresztény politika.

"Minimum skizofréniának" nevezte továbbá, hogy ha egy gyakorló keresztény olyan pártra szavaz, amely nyíltan, esetleg tetteiben tagadja meg a kereszténység programját. Hogy ez a tagadás a pártok tetteiben miben nyilvánul meg arról nem beszélt.

Arról viszont igen, hogy szerinte mit lehet tenni azért, hogy ez az állapot ne forduljon elő.

"A közösség felelőssége, adott esetben az egyházi közösségekről beszélek, beleértve a lelkészeket és a plébánosokat is."

Kövér László egy humorosnak szánt anekdotát is megosztott a konferencia közönségével, hogy katolikus papok közül hallot olyanról, aki azt mondta, hogy aki „nem jófele szavaz, az a következő héten ne jöjjön templomba, csak miután többször jó alaposan meggyónt. De ő nem fog feloldozást adni, mondta a plébános úr.”

A teljes beszélgetés itt érhető el:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kevon-spacey-zaklatas.jpg

Meghalt a Kevin Spacey-t zaklatással vádoló masszőr

Halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 19.Egy hónappal azután, hogy a kaliforniai bíróság kitűzte a héttől tizenegy napig tartó tárgyalássorozat megindítását Kevin Spacey egyik zaklatási ügyében, a felperes meghalt.

A hírről több külföldi oldal, köztük a The Hollywood Reporter is beszámolt.

A színészt szexuális zaklatással vádoló masszőr halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok.

Kevin Spacey-t 2018 szeptemberében vádolta meg a bíróságtól névtelenséget kérő masszőr. Azt állította, hogy a színész 2016-ban, Malibuban egy masszázs alkalmával kényszerítette arra, hogy kétszer megfogja Spacey nemi szervét.

A per előzetes tárgyalásakor a színész ügyvédjei kifogásolták, hogy a felperes anonimitása nehezíti a védelem munkáját. augusztusban a felek mégis megegyeztek az ügy feltárásában, és egy 7 és 11 nap közötti tárgyalássorozat megtartásáról.

A színészt korábban azzal is vádolták, hogy még 2016-ban leitatott egy akkor tizennyolc éves éves fiút, majd fogdosni kezdte.

Az ügy 2017 novemberében robbant ki, amikor nyilvánosság elé állt egy amerikai újságírónő, azt állítva, hogy a fiát a színész zaklatta egy bárban. Ezt a vádat később a hiányzó bizonyítékok miatt ejtették, ám Kevin Spacey-t többen is megvádolták zaklatással.

A Netflix a történtek miatt elbocsátotta a színészt, a Kártyavárból pedig utólag kivágták a jeleneteit.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x