hirdetés
Halálra gázolta egy teherautó a 8 hónapos kisfiút, miközben anyja a telefonját nyomkodta
A thaiföldi balesetet egy kamera is rögzítette.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 12.


hirdetés

Meghalt egy 8 hónapos kisfiú Thaiföldön, mert a járókájával kigurult a házuk előtti útra, ahol elgázolta egy kisteherautó - számolt be a Mirror. A szörnyű tragédiát egy kamera is rögzítette.

A felvételen látszik, hogy a teherautó lassan közlekedik a szűk úton, ám a kisfiú hirtelen elé gurul. Az autó vezetője próbált kitérni ugyan a kisfiú elől, de a balesetet már nem tudta elkerülni. A kicsinek betört a koponyája, azonnal meghalt.

A kisfiú valószínűleg akkor nyitotta ki a kerti kaput, amikor az édesanya nem figyelt. A portál szerint a nő éppen chatelt egy közösségi oldalon, ezért vette le a tekintetét a kicsiről. Az anyuka azt nyilatkozta, csupán egy nagyon rövid ideig nem figyelt a gyermekére, de azonnal megtörtént a baj. Amikor látta a balesetet az utcára sietett, de hiába hívta a sürgősségit, már nem nem tudtak segíteni a 8 hónapos babán.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Drámai részletek a halálos traktoros balesetről: máson akart segíteni, így történt a tragédia
Elakadt terepjárót próbált kihúzni a nagy sárból. A helyiek azt mondták a szerencsétlenül járt traktorosról, hogy mindenkinek segített, akinek szüksége volt rá.
police.hu, Tények - szmo.hu
2019. május 24.Mint arról korábban a Szeretlek Magyarország is beszámolt, tragikus baleset történt Gyermely-Gyarmatpusztán május 22-én.

A helyi temetőnél egy 42 éves férfi felborult a traktorjával és meghalt.

Később kiderült, hogy a férfi egy fekete Nissan terepjárót próbált kivonszolni a sárból: egy drótsodronnyal próbálta kihúzni az autót, de a traktorja felborult, ő pedig alá szorult.

Mint az a Tények riportjából kiderült, a közelben éppen filmforgatás zajlott, ezért hamar kiérkeztek a mentők.

A balesethez egy mentőhelikoptert és egy mentőautót is riasztottak.

"Bajtársaink a helyszínen egy középkorú férfit találtak, aki sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A helyszínen meghalt."

- mondta a mentőtiszt.

A folytatáshoz és a videóhoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megtalálták az újpesti autókereskedő holttestét, akinek nemrég nyoma veszett
A rendőrség gyilkossággal gyanúsít 3 férfit, akiket korábban az eltűnés miatt hallgattak ki. Hivatalosan is megerősítették: a férfi holttestét egy erdős területen elásva megtalálták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 24.Megölhették azt a 47 éves újpesti autókereskedőt, akinek az eltűnéséről néhány napja jelentek meg a hírek.

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint ugyanis

emberölés alapos gyanúja miatt indult eljárás három férfi ellen, akiket az újpesti kereskedő eltűnésével kapcsolatban hallgattak ki.

A vállalkozó az egyik barátját kérte meg, hogy vigye el a IV. kerületi Erdősor utcába, ahol a kocsiból kiszállt, és azóta nem látták.

Mint arról tegnap beszámoltunk, egy másik vállalkozó eltűnésével is összefügghet az ügy. Hetek óta nem találnak ugyanis két, autószereléssel foglalkozó vállalkozót.

Az egyiküknek a maglódi háza elől veszett nyoma kutyájával együtt. Az 50 éves férfit az autósműhelyében látták utoljára, azóta nem adott életjelet magáról, és a telefonja sem elérhető.

Később Szlovákiában megtalálták a férfi kutyáját. Az állatot a Bors információi szerint Léva környékén, két település között bóklászva találták meg a helyiek és a chip alapján sikerült beazonosítani. Az 50 éves férfi luxusterepjáróját később valaki visszavitte a házához. A rendőrség pedig megerősítette, hogy a férfit először eltűntként keresték, most azonban már bűncselekmény ügyében nyomoznak.

Az Index a másik, Újpesten eltűnt 47 éves férfi ügyével kapcsolatban azt írja: "A rendőrség közleményében ugyan nem említi, hogy megölték, de erre lehet következtetni a három férfi őrizetbe vételéből és a gyanúsítás tényéből. A három férfiról annyit lehet tudni, hogy az egyikük szentendrei, a másik kettő budapesti lakos.

A 24.hu információja szerint

megtalálták az újpesti luxusautó-kereskedő holtestét. A lap úgy tudja, hogy Pest megyében egy erdős területen elásva találtak rá a halott férfira.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság később megerősítette a hírt.

A rendőrség az RTL KLubnak azt mondta: szerintük nincsen összefüggés a két eset között:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Már biztos: megölték és elásták az eltűnt újpesti autókereskedőt, tartozás miatt végeztek vele
A három gyanúsított közül ketten már beismerték szörnyű tettüket.
MTI - szmo.hu
2019. május 24.Emberöléssel gyanúsítanak három férfit azzal összefüggésben, hogy eltűnt egy autókereskedő Újpestről több mint két hete - jelentette be a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese pénteki sajtótájékoztatóján.

Pál Adrián elmondta, hogy május 7-én egy újpesti nő jelentette, hogy élettársa, egy 47 éves férfi előző délelőtt elment otthonról, és azóta nem adott életjelet magáról. Az eljárásba - a célkörözési osztályon kívül - már másnap bekapcsolódott az életvédelmi osztály is, és május 11-én emberölés gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

A rendőrség látókörébe három férfi került, ők csütörtöki kihallgatásuk során folyamatosan ellentmondásokba keveredtek.

Ketten végül beismerték, hogy megölték az eltűnt vállalkozót, egyikőjük azonban megtagadta a vallomást.

A 47 éves férfit megfojtották, holttestét Szentendre külterületén rejtették el egy gödörben. Az áldozatot péntek reggel kihantolták, megkezdték a szemlét és a soron kívüli boncolást.

Pál Adrián közölte, hogy

a gyilkosság hátterében adósság áll:

a három gyanúsított tartozott a 47 éves férfinak. Az összeg nagyságrendjéről ugyanakkor nem kívánt nyilatkozni az ezredes.

A három gyanúsított barátok, ketten budapestiek, egyikük szentendrei. A megölt férfi jól ismerte őket.

Az autókereskedővel Újpesten találkoztak, Pál Adrián szóhasználata szerint onnan "vitték" őt Szentendrére, és a gyilkosság már a Pest megyei településen történt. A bűncselekmény helyszínének közelében ásták el az áldozat holttestét.

A három gyanúsított őrizetben van, a rendőrség kezdeményezi a letartóztatásukat. Egyelőre emberöléssel gyanúsítják őket, a minősítés azonban még változhat - mondta a budapesti rendőrfőkapitány bűnügyi helyettese.

Pál Adrián hangsúlyozta, hogy - amint azt a rendőrség már korábban is kiemelte - nincs összefüggés az Újpestről eltűnt vállalkozó és egy másik, a Pest megyei Maglódról eltűnt autókereskedő ügye között. Kérdésre válaszolva ugyanakkor azt mondta, hogy mivel mindketten gépjárműveket értékesítettek, akár ismerhették is egymást. Erre vonatkozó adat azonban nincs.

VIDEÓ: A rendőrség felvétele


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Meghalt Udvardy Anna, az Oscar-díjas Mindenki producere
'Az elmúlt pár év az egyik legszebb időszak volt az életében, szakmai szempontból, rengeteg munkával olyan magasságokra tört, amelyet el sem tudott képzelni' - írta a fia Facebookon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 24.Meghalt Udvardy Anna, a Mindenki című rövidfilm producere.

A szakember régóta nagyon beteg volt, május 23-án, csütörtök este halt meg.

Udvardy Anna Budapesten született 1949-ben. Közgazdász végzettséget szerzett.

Pályája elején a Mafilm Filmstúdió munkatársaként dolgozott, majd létrehozta a Meteor Filmstúdió Kft-t, melynek jelenleg is vezetője. Munkássága során leginkább dokumentum- és ismeretterjesztő filmek alkotásában vett részt, de emellett számos tévéfilm is fűződik a nevéhez.

2017-ben a Deák Kristóf rendezte Mindenki című kisjátékfilm producereként nyert Oscar-díjat.

A díjat Salma Hayek és David Oyelowo jelentette be és adta át Deáknak és Udvardy Annának. A Mindenki volt az első magyar élő szereplős kisfilm, amely jelölésig jutott a kategóriájában, és végül meg is nyerte a díjat.

Udvardy Anna halálhírét a fia, Kis János András tette közzé Facebookon. Többek között azt írta a bejegyzésben:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x