hirdetés
kadar.jpg

Halálosan megfenyegetett és kirabolt több gyereket egy dunaújvárosi férfi

Azt mondta, ha bárkinek szólni mernek az esetről, akkor a családjukkal együtt megöli őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.


hirdetés

A dunaújvárosi Kádár-völgy egyik padján ült és közben zenét hallgatott az a két 13 éves fiú, akikhez egy idegen férfi odament, és némi szóváltás után ellopta tőlük értékeiket. Mobiltelefonjaikat, egy hangszórót, karórát, és más elektronikai eszközöket is elvett a két fiataltól, akiket meg is fenyegetett - írja a police.hu.

Azt mondta, ha bárkinek szólni mernek az esetről, akkor a családjukkal együtt megöli őket.

A bejelentést követően, a pontos és részletes személyleírás alapján, továbbá az azonnali rendőri intézkedéseknek köszönhetően az egyenruhások 5 percen belül azonosították, majd meg is találták a 24 éves helyi férfit, akinél az értékek is előkerültek.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves A. Márkot kétrendbeli rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
angyalfold_gyilkossag_mti_1.jpg

Megöltek egy 29 éves férfit Angyalföldön

Egy használaton kívüli telephelyen találták meg a holttestet.
MTI, fotók: MTI/Mihádák Zoltán - szmo.hu
2020. május 27.


hirdetés

Holtan találtak egy férfit szerda reggel Angyalföldön, egy használaton kívüli telephelyen, a 29 éves ember gyilkosság áldozata lett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon.

A BRFK emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást, a rendőrök keresik az ismeretlen elkövetőt.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
szegedi-viragbolt-fegyveres-rablo.jpg

Elbocsátott jogász a fegyveres rabló, aki könnyes szemmel kért pénzt egy szegedi virágboltostól

Az 51 éves férfit februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból, most rablással gyanúsítják.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 27.


hirdetés

Mint korábban beszámoltunk róla, múlt héten egy fegyveres, szájmaszkos, baseball sapkás rabló bement egy szegedi virágboltba, és könnyes szemmel kérte a pénzt. A tulajdonos végül adott neki ötezer forintot, még meg is sajnálta a maszkos férfit.

Most kiderült, hogy egy korábban elbocsátott jogászt gyanúsítanak a rablással. Az RTL Híradó úgy tudja,

februárban küldték el a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalból, korábban pedig elvált, így az élete félresiklott.

Múlt csütörtökön egy szegedi postára ment be, ahol ráfogta az egyik alkalmazottra a fegyverét és pénzt követelt tőle. A másik két postás közben az utcára rohant, hogy segítséget kérjenek.

hirdetés

A rabló ettől megijedt, majd biciklijével elmenekült.

Két nappal később egy virágboltba ment be, ahol már könnyes szemmel kért pénzt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szel_bernadett_god.jpg

Összegyűltek az aláírások: az Alkotmánybírósághoz fordul az ellenzék a különleges gazdasági övezetek miatt

Szél Bernadett a Facebookon jelentette be, hogy nem hagyják annyiban a Gödön kirobbant ügyet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 27.


hirdetés

"Összegyűlt a szükséges számú aláírás, sok köszönet érte a parlamenti ellenzéknek! Így a mai napon utólagos normakontroll indítvánnyal az Alkotmánybírósághoz fordulhattunk a különleges gazdasági övezetekről és a gödi különleges gazdasági övezet kijelöléséről szóló kormányrendeletek alaptörvény-ellenessége ügyében"

- írja a Facebookon Szél Bernadett.

Az ellenzéki politikus a folytatásban azt írja, hogy "a kormány a veszélyhelyzetben kapott kivételes jogalkotói hatáskörével vastagon visszaélt és Göd ügye az egyik legdurvább visszaélés. A gödi különleges gazdasági övezet kijelölésével egyik pillanatról a másikra több száz millió forintos adóbevételtől és értékes ingatlanoktól fosztották meg az ellenzéki vezetésű várost mindenfajta felkészülési idő, kártalanítás vagy jogorvoslat nélkül".

Szél Bernadett arról is ír, hogy "ez a lépés súlyosan sérti a jogbiztonságot, a tulajdonhoz való jogot, a kártalanítás nélküli kisajátítás tilalmát és a jogorvoslathoz való jogot, valamint a hátrányos megkülönböztetés tilalmába ütközik."

A politikus azzal zárja a bejegyzést, hogy szerinte

hirdetés

"ez a módszer maga a visszamenőleges hatállyal elkövetett választási csalás."

A kormány még áprilisban döntött úgy, hogy különleges gazdasági övezetté nyilvánítja Gödöt, ezzel a helyi Samsung-gyár által megfizetett iparűzési adót – a város bevételének harmadát – a Pest megyei önkormányzathoz irányították.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szijjarto_peter_dzsudzsak_balazs.jpg

Se maszk, se védőtávolság: Szijjártó és Dzsudzsák együtt nézték a helyszínen a zártkapus Honvéd-meccset

Az MLSZ szigorú szabályokat ír elő a zártkapus mérkőzésekkel kapcsolatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 27.


hirdetés

Nézők nélkül, zárt kapus mérkőzésen fogadta kedden 21 órakor a Budapest Honvéd az MTK csapatát a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. A meccset a Honvéd stadionjának építése miatt a 67 ezres Puskás Arénában játszották, a koronavírus-járvány miatt pedig csak kevesen nézhették meg a helyszínen. A kevesek között volt a nagy Honvéd drukkernek számító Szijjártó Péter is, szúrta ki a külügyminiszter Facebook-posztját a 444.hu.

Szijjártó Péter nem egyedül nézte a meccset. A szelfin látható, hogy vele volt az elődöntőn a magyar válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is, valamint két kisfiú, akik a lap feltételezése szerint a külügyminiszter 6 és 9 éves fiai lehettek.

A fotón az is jól látszik, hogy sem a gyerekek, sem a felnőttek nem viseltek maszkot, ráadásul a másfél méteres védőtávolság betartását is hanyagolták, legalábbis a fotó erejéig biztosan.

A képet a külügyminiszter közösségi oldalán lehet megnézni.

A lap idézi a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szabályozását a koronavírus-járvány idején rendezett zártkapus meccsekkel kapcsolatban, mely alapján nem világos, hogy a Szijjártó és Dzsudzsák milyen minőségben vett részt a meccsen:

hirdetés

"A nézőtéri zónába a média munkatársai, stadionüzemeltetők, nélkülözhetetlen kiszolgáló személyzet, valamint a klubvezetők és szponzorok képviselői léphetnek be. Nekik nem kötelező a teszt, de nyilatkozniuk kell a tünetmentességről, és szigorúan be kell tartaniuk az általános előírásokat a stadion területén. A nézőtéri zónába is csak a minimálisan szükséges számú személy léphet be. Mindkét zónába előre összeállított lista alapján lehet belépni a stadionba."

A lap megemlíti, hogy Szijjártó Péter jó barátságot ápol a Honvéd tulajdonosával, Kun Gáborral, aki a külügyminiszter korábbi futsalos csapattársa volt. Ugyancsak baráti a viszony Dzsudzsák és Szijjártó között, ráadásul a szélsőt hét másik magyarral együtt nemrég a külügy hozta haza Dubaiból egy mentesítő járattal. Ekkor derült ki, hogy Dzsudzsáknak diplomata útlevele is van.

Néhány nappal később a miniszterelnök Facebook-posztja buktatta le a focistát, hogy nem tartja a kötelezően előírt 14 napos ház karantént. Az Orbán Viktor oldalán megjelent képek egyikén szerepelt a labdarúgó, ahogy egy budai étterem teraszán időzik.

A Magyar Kupa elődöntő gól nélküli döntetlennel ért véget, és mivel az első meccsen is ugyanez volt az eredmény, ezért végül 11-esek döntöttek. Ebben a Honvéd volt a jobb, így ők játszhatnak a döntőben a Mezőkövesddel, akik Orbán Viktor egyik kedvenc csapatát, a MOL Fehérvárt ejtették ki a másik ágon.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!