Halálos ugratás - belehalt sérüléseibe a munkás, akinek viccből sűrített levegőt nyomtak a fenekébe
A főnöke szórakozott vele, nyilván rossz viccnek szánta, a férfi viszont azonnal összerogyott. A gyár kamerája az egészet videóra vette, mutatjuk.
Daily Mail - szmo.hu
2018. szeptember 22.


Az indiai gyári munkás, Aditya Jadhav álmában nem gondolta, hogy amikor odamegy a főnökéhez, hogy kérdezzen tőle valamit, ilyen rettenetes reakciónak lesz kitéve. Valószínűleg a főnök sem mérte fel, mivel jár, ha a kezében lévő sűrített levegő-pumpával "viccesen" elkezdi fröcskölni beosztottját. A videón jól látszik, hogy kezdetben még nincs baj, ám a főnök egyszer csak fogja a pumpát, és egy pillanatra beletolja a munkás fenekébe. A szerencsétlen férfi azonnal megtántorodott, és összeesett. A főnöke egy darabig élesztgette, de aztán mentőt kellett hozzá hívni.

Azonnal kórházba szállították, ám az orvosok szerint a fenekébe spriccelt, hatalmas nyomású sűrített levegőtől olyan károsodás érte a beleit, hogy nem tudták megmenteni: két hét múlva meghalt.

A döbbenetes videó bejárta a világot. Az elkövető egyébként még az inzultus napján eltűnt: azóta körözi az indiai rendőrség.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x