hirdetés
nemet-rendor-magyar-sofor.jpg

Halálos balesetet fotózott egy magyar kamionos, mire a német rendőr rendesen kioktatta

Rendkívül tanulságos videó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 22.


hirdetés

Már majdnem 2,5 millióan látták a Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán azt a kicsit több mint fél napja posztolt videót, ami egy németországi, az A6-os autópályán történt halálos baleset helyszínelésén készült.

A tragédia helyszínét több sofőr is fotózta, mire az egyik német rendőr odament hozzájuk, és jól kioktatta őket.

Előbb egy kisteherautó cseh vezetőjét kérte meg arra, hogy szálljon ki a kocsiból és menjen vele közelebb a roncsokhoz. Megkérdezte a férfitól, hogy akar-e látni halott embereket, esetleg le is fotózná-e őket.

A cseh sofőr ekkor még követte a rendőrt pár lépés erejéig, de amikor az újra megkérdezte, hogy akar-e képeket csinálni a halottakról, esetleg odaköszönni nekik, már visszakozott. Az egyenruhás végül ezt mondta neki:

"Most fizetnie kell 128,50 eurót, mert fotókat készített a balesetről. Szégyellje magát! Nem helyes, amit tesz."

Ezután láthatjuk, ahogy egy magyar kamionsofőrrel is megcsinálja ugyanezt. Mondogatja neki, hogy nézze meg a halottakat, különösen azért, mert az egyik áldozat egy magyar férfi volt.

A videóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
zebra-szamar-magyar-nemzeti-cirkusz-1.jpg

Hoppá: újabb zebra-szamár született a Magyar Nemzeti Cirkusznál

A társulat egyik szamara és zebrája már nem először töltött el pásztorórát egymással...
Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala - szmo.hu
2019. június 15.Újabb különleges hibrid állat született a Magyar Nemzeti Cirkusznál. Tavaly augusztusban már beszámoltunk arról, hogy a Levente nevű szamárnak és a Kenya nevű zebrának közös kicsinye lett. A barna-fehér foltos kiscsikó testét és lábait tarka csíkok díszítik. Ifj. Richter József akkor azt mondta, valószínűleg a közös kifutóban történt az eset. Az volt az első alkalom, hogy Magyarországon egy zebra és egy szamár közösült. Az utódjuk a Lelle nevet kapta a társulattól.

Nos, ez a csoda most ismét megtörtént, kevesebb mint egy éven belül. A Magyar Nemzeti Cirkusz most éppen Szegeden állomásozik, ahol megszületett az újabb zebra-szamár. Mint kiderült, Levente és Kenya ismét összemelegedtek, az újabb kicsinyük pedig egy fekete, csíkos lábú hibrid lett.

A hírt a Facebookon jelentették be, ahol már képeken is bemutatták az új "csapattagot".

„Mentünk reggel az újszülött púpos tevéhez, akkor láttuk, hogy egy kis fekete, csíkos zebra-szamár rohangál az állatok között. Nem akartunk hinni a szemünknek! Az apukája most nincs velünk, a téli szálláson állomásozik, de

egészen bizonyos, hogy ismét Levi bűnözött. Úgy néz ki, a természet ezt a kártyát dobta, valamiért ez a szamár fiú jobban vonzódik a zebrákhoz. Tavaly, amikor megtörtént az incidens, külön voltak választva a szamarak és a zebrák. Levi egyszerűen átszökött a zebra lányhoz, így született meg Lelle.

A mostani románc is tavaly eshetett meg a téli szálláson, ahol napközben együtt vannak az állatok egy egy hektáros területen. Lelle kistestvére, fekete, a lábai csíkosak. A fekete szín valószínűleg az apuka valamely felmenőjétől jön" - mondta a cirkusz igazgatója, ifj. Richter József.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
burger-king-1000x693.jpg

Hajtsanak a holttestével a Burger Kingbe, és rendeljenek egy hamburgert – ez volt egy férfi utolsó kívánsága

A gyorsétterem dolgozói teljesen ledöbbentek, amikor megjelent náluk a halottaskocsi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Nagyon furcsa utolsó kívánsága volt egy férfinak, aki azt akarta, hogyha meghal, akkor a holttestével menjenek el Burger Kingbe és a koporsójára tegyenek egy hamburgert. Leonard Durkin ezt már korábban megígértette a fiával, és amikor 71 évesen meghalt eleget is tettek a kérésének.

Egy leedsi Burger Kingben ugyanis egyszer csak megjelent egy halottaskocsi, benne egy koporsóval, a sofőr az autós kiszolgálóhoz hajtott, majd kért egy dupla baconös sajtburgert, és a koporsóra tette.

Durkin fia, Peter az SWNS-nek arról mesélt, hogy az apjának nagyon jó humora volt és odafent biztosan jót nevetett rajtuk. Azt mondta, a gyorsétteremnél szinte mindenki le volt döbbenve, kivéve azt a nőt, aki kiszolgálta őket. A temetési vállalkozó, Adrian Benson ugyanakkor már egy héttel előbb felkereste a Burger Kinget, hogy elmondja a férfi utolsó kívánságát. Szerinte ugyanakkor nem igazán voltak lelkesek az ötletért a gyorsétteremnél.

A történet elsőre nagyon betegesnek tűnik, ugyanakkor valójában megható sztori áll mögötte. Durkin ugyanis az egyik közeli Burger Kingbe ment, és egy dupla baconös hamburgert rendelt minden alkalommal, miután meglátogatta a felesége sírját.

A halottas kocsi egyébként a Burger King után a krematóriumba vitte a koporsót, ahol a barátok és a család végső búcsút vett a férfitől, majd miközben elhamvasztották lejátszották Johnny Cash Ring of Fire című dalát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
filter.jpg

Macskás filterrel közvetítették a sajtótájékoztatójukat pakisztáni politikusok

Egyesek Allahhoz imádkoztak, hogy kapcsolja ki a filtert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.A minap sajtótájékoztatót tartottak a pakisztáni Khyber Pakhtunkhwa politikusai, azonban egy kis hiba csúszott az élő közvetítésbe: a Facebook Live-on cicafüles filterrel jelentek meg a képviselők.

A bakit a 444 szúrta ki, akik azt is észrevették, hogy

egy kommentelő azért kezdett imádkozni, hogy Allah kapcsoltassa ki a filtert a tartomány közösségimédia-felelősével.

Bár a Live-ot nem nézték sokan, a képernyőfelvételek rövid idő alatt bejárták a Twittert, mindenki legnagyobb örömére.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korea-grandma.jpg

Nyugdíjba ment, ezután vált Korea egyik legnépszerűbb YouTube-sztárjává

„Az életem 70 éves koromban kezdődött el igazán” – mondja Korea Nagyi, akinek már 100 ezernél is több feliratkozója van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Park Makrae ahogy közeledett a nyugdíjazáshoz, azon tűnődött, hogy miként is boldogul majd a hirtelen rázúduló szabadidővel.

Szerencsére az unokája tudta a megoldást.

Azt tanácsolta neki, hogy menjen nyaralni, posztoljon videókat és váljék Dél-Korea egyik legismertebb YouTube-sztárjává.

Ezért eshet meg az is, hogy Korea Grandma (vagyis Korea Nagyi) a reggeli tea mellett nemes egyszerűséggel felcsapja az okostelefonját, hogy áthívja lány unokáját, és egy gyors sminkelés után újabb videót forgassanak.

Hiszen nagy itt a pörgés, az asszony közel egy millió - egészen pontosan 929. 545 - feliratkozója már várja a friss kontentet.

Park a BBC videójában elmeséli, hogy Yura általános iskolás kora óta együtt élnek és a lány formabontó ötlete volt az is, hogy a demencia megelőzése céljából egy ilyen produktív és modern tevékenységbe kezdjenek.

Kim Yura a YouTube tartalmak szakértője, úgyhogy a nagyi ebből a szempontból előnyből indulhatott.

"A nagymamám mellett nőttem fel és aggódtam az egészsége miatt. A doktor is figyelmeztetett az Alzheimer veszélyére."

- idézi fel a fiatal lány, aki utánanézett a dolgoknak és megtalálta a lehető legjobb megoldást a megelőzésre, és egyben a lehetőséget a felhőtlen, közös időtöltésre.

Azóta teljesen összenőttek, a felvételeket elnézve inkább barátnőknek tűnnek, mint nagymama és unokának.

Múlt télen például az ausztrál kanyonok mesés világában kalandoztak együtt.

Az üdülést számtalan videóval dokumentálták, amiket aztán fel is töltöttek a YouTube-ra, hogy megosszák a családtagjaikkal.

Ám a felvételek váratlan népszerűségnek örvendtek - villámgyors terjedésbe kezdtek.

Ekkor indult be igazán a biznisz.

"Yura filmez és szerkeszt, én vagyok a színésznő"

- meséli a nagyi.

A videók az ő mindennapi életét örökítik meg.

Mivel imádja a sorozatokat, gyakran véleményt formál róluk és ezt megosztják a nagyvilággal, máskor pedig a sminkelés vagy a főzés iránti szenvedélyének hódol és ilyenkor sminkes és gasztro videók születnek.

Saját elmondása szerint a káromkodáshoz is ért, ezért a végeredmény általában egészen mókás és szókimondó.

Stílusáért a fiatalok valósággal rajonganak.

Eleinte megijedt, hogy felismerik az utcán, ám mostanra valósággal fürdik az emberek szeretetében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x