hirdetés
video-rablo-fegyveres-higgadt-hidegver-ragyujt.jpg

Haláli nyugalommal cigizett a férfi a bárban, amikor fegyvert szegezett rá egy rabló

Kötélből vannak az idegei? Mutatjuk!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.


hirdetés

Tényleg nem tudjuk, miből vannak annak a férfinak az idegei, akire egy bárban fegyvert szegezett a rabló, ő pedig a legnagyobb nyugalommal rágyújtott.

Az eset augusztus 28-án történt az Egyesült Államokban, St. Louisban.

Az egyik kocsmába fegyveres rabló lépett be, és míg a pultos, illetve a többi vendég megrémült és a pult alá húzódott,

ez a férfi ülve maradt. A felvételen az is látszik, hogy a rabló a nyugodtan üldögélő vendég testéhez nyomja a fegyvert, el akarja tőle venni a telefonját - de a férfi nem engedi.

Majd miközben a rabló fegyvert fog rá,

még rá is gyújt.

Tényleg elképesztő, olyan, mintha egy Tarantino-film egyik jelenete volna. Az is látszik a felvételen, hogy a nyugodtan cigarettázó férfi még beszél is a rablóhoz.

VIDEÓ: Halálos nyugalom:

John Kimack

null

Via: 24.hu


KÖVESS MINKET:

hirdetés
nyito-9.jpg

A világot járja az utazóblogger, mégis sokszor azonos a felhő a feje fölött

Egy twitterező vette észre és buktatta le, a lány elmagyarázta, hogy miért ilyenek a képek. Szerinte senkit nem csap be ezzel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 30.Furcsa jelenséget vett észre Matt Navarra twitterező:

egy utazóblogger képein rendszeresen azonos felhők láthatók, holott a képek a világ különböző pontjain készültek - a feltöltője szerint.

A főállású Buenos Aires-i utazóblogger, Tupi Saravia az Instagram-oldalán mutatja be követőinek a Föld szuper helyeit. Járt már Olaszországtól Thaiföldig, Portugáliától Franciaországig rengeteg érdekes és egzotikus helyen. Minderről már több mint ezer fotót készített, és ezek közül jó pár képen látható azonos égbolt.

A "leleplezés" után a BuzzFeed megkérdezte a bloggert lányt, hogy mivel magyarázza a furcsa háttér-azonosságot. A lány elmondta, hogy ha nem elég jók a fotók, akkor egy Quickshot nevű képszerkesztő applikációval teszi szebbé azokat, és így kerülhetnek fel az eredetitől eltérő felhők az égre.

Tupi nem érti, miért lett ekkora ügy a képeiből, mert szerinte nem vert át senkit, mert feltünteti, hogy a képeit szerkeszti.


KÖVESS MINKET:hirdetés
yogas-design-rPzEQ7tTRr8-unsplash-1.jpg

Lúzer: egy srác Tinderen ugyanazzal a szöveggel írt rá két lányra, de nagyot koppant

Ugyanazt az üzenetet kapta válaszul tőlük - mint kiderült, szobatársak voltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.Egy Tinder-felhasználót sokkolta, hogy azonos válaszokat kapott két különböző nőtől, akikkel beszélgetett a társkereső appon.

A Kansasben élő Trenton azonban később rájött, mi volt az oka:

történetesen a két nő ismerte egymást.

A srác később megosztotta a történetet a Twitteren, ami azóta vírusként terjed, már többszázezren kedvelték.

A szöveg, amit a srác a lányoknak küldött, valahogy így hangzott:

„Képzeld el, hogy találkozunk egy élelmiszerboltban. Nem ismerjük egymást, de valahogy felvesszük a szemkontaktust az egyik sorban. A kezem tele citromokkal, de nem tudom megtartani. Az összes a földre esik. Odarohansz, hogy segíts, és mélyen a szemembe nézel, én pedig azt mondom: sajnálom, nehezen kapom el a fonalat.”

A két lány gyorsan válaszolt, szinte másodpercre ugyanakkor:

„Oké, ez tényleg jó. Ezért megérdemled a Snapchat-elérhetőségem vagy a telefonszámom.”

Trenton azt nyilatkozta, hogy teljesen lesokkolta a helyzet, és meg akarta ezt osztani másokkal is. A kommentelőket meg is ihlette a történet:

„Ez az, amit megérdemelsz”

– írta egy lány.

„Vicces, múlt héten én is matcheltem két lánnyal, akik szobatársak voltak” - írta egy sorstársa.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:
hirdetés
photo-1566222855876-fa2c4c78fc5c.jpg

Az orosz űrhajósok hagyományának, a szerencsehozó pisilésnek vethet véget az új űrruha

Ez több évtizedes ritulé az orosz asztronautáknál, de az új kollekció nem alkalmas rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 30.Csütörtökön új, könnyebb űrruhát mutattak be Oroszországban, de egy probléma felmerült vele kapcsolatban.

Egy hagyomány folytatása került veszélybe, melynek lényege, hogy a jó szerencse érdekében lepisilik a busz abroncsát, amely a kilövőállomásra viszi őket

- írja a Daily Mail.

A Sokol-M prototípus öltözéket egy Moszkván kívüli légi show-n mutatták be a Nemzetközi Űrállomás indulásakor elkészített és azóta is viselt ruhadarabok jövőbeli pótlására.

Az új ruha könnyebb, és a gyártó szerint a test különböző méreteihez alkalmazkodik, ami előrelépés a jelenlegi technológiához képest, ugyanis ezeket az űrruhákat még mindenkinek személyre szabottan készítik.

Viszont az új kialakítás lehetetlenné teszi egy olyan rituálé folytatását, amelyet az első űrben lévő ember, Jurij Gagarin indított, aki megállt, és könnyített magán a busz hátsó kerekét megcélozva, amely 1961-ben elvitte a kilövőállomásig.

Ezt minden kilövés előtt megismételték az űrhajósok, még a nők is, akik üvegcsében hoztak vizeletükből és öntötték vele nyakon a kerekeket, hogy szerencsét hozzon nekik.

A gyártó szerint ez lehetetlen az új öltözetben, ezért az orosz űrügynökség arra kérte a Zvezda űrruha gyártó céget, hogy módosítsák a terveiket a hagyománynak megfelelően.


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x