hirdetés
gesztesi-karoly.jpg

Halála előtt 10 perccel még telefonált Gesztesi Károly az egyik ismerősével

A színész a Bánfalvy Stúdió vezetőjének férjével beszélt telefonon. Gesztesi Károly kollégái is tanácstalanul állnak a váratlan tragédia előtt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 07.


hirdetés

Gesztesi Károly szombaton, 56 éves korában hunyt el. A színész Budapesten a Ferdinánd hídnál autózott, amikor vezetés közben rosszul lett. A kocsijával még félre tudott állni, maga hívta a mentőket. Több járókelő is próbált segíteni neki, ők kezdték meg az újra élesztést és a mentők is hamar odaértek. Az orvosok ötven percen keresztül küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni. Gesztesi Károly szívinfarktust kapott.

A színésznek 5 gyermeke volt. Volt felesége, és kislányának édesanyja, Liptai Claudia még a tragédia után néhány órával megható sorokkal búcsúzott tőle. Gesztesi Károly 19 éves fia, Márkó pedig egy megrendítő nyilvános üzenetben emlékezett édesapjára.

Gesztesi Károly halála ugyanakkor nemcsak a családját, hanem kollégáit is mélyen megrendítette. A színész az utóbbi időben több főszerepet is játszott a Bánfalvy Stúdió produkciói közül, és hamar belopta magát kollégái szívébe.

A csapat decemberben vonult pihenőre, de a stúdió főnöke, Bánfalvy Ágnes és egyik tanítványa úgy döntött, hogy készít egy kis meglepetést Gesztesi Károlynak. Egy kollázs várt volna rá, amelyen kollégái és közös élmények szerepeltek. Az ajándékot a színész már nem tudta átvenni.

hirdetés

Sokan azt találgatják, mi lesz most Gesztesi Károly utolsó munkáinak jövőjével kapcsolatban. Bánfalvy Ágnes a Blikknek arról is mesélt, hogy folytatják a munkát, de egyelőre ők is teljes sokkban vannak, amit az is fokoz, hogy a színész halála előtt 10 perccel Bánfalvy Ágnes férje még beszélt vele telefonon.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
lilu-maszkviseles.jpg

Liluval üvöltözni kezdett egy nő a boltban, amiért megkérte, hogy húzza fel az orrára a maszkot

Miután a műsorvezető megosztotta a történetet a közösségi oldalán, még egy követője is beszólt neki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

Elképesztő történetet osztott meg az Instagram-oldalán egy sztoriban Lilu a maszkviselés kapcsán.

"Egy boltban, a tőlem 1 méterre álló hölgyet kedvesen megkérem, hogy húzza fel az orrára a maszkot. Erre torkaszakadtából elkezd velem üvölteni, hogy semmi közöm hozzá, hogy hol hordja. Közben fröcsköl a nyála. De nem is tudom, miért akadok ki az ostobaságokon. A héten már könyvdarálás is volt"

- fogalmazott a műsorvezető.

A műsorvezető sztorijára ezután egy követője is reagált, amit szintén megosztott.

"Hordjad csak a maszkodat, büszkén. Idióta"

hirdetés

- szólt a megjegyzés, amelyre Lilu csak annyit válaszolt:

"Köszönöm, hogy kommenteltél. Azért hordom a maszkot tovább. Szeretnék vigyázni rád és a szeretteidre. Neked is szép napot."

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
szabo-adam-kollo-babett-toth-andi-scaled.jpg

Köllő Babett beszólt Szabó Ádámnak: „sose lesz olyan nőd”, mint Tóth Andi

Az énekesnő Tina Turnerként lépett színpadra a Sztárban sztár című műsorban. Ezúttal is elvarázsolta a zsűrit azzal, mennyire tehetséges, na meg, hogy milyen dög van benne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

Tóth andi okozott már nagy meglepetést a Sztárban sztár című műsorban, például akkor, amikor Tóth Gabiként lépett színpadra és óriásit énekelt.

Most ismét felejthetetlen pillanatokat okozott. A vasárnapi adásban a világhírű énekesnő, Tina Turner Proud Mary című dalát adta elő.

A zsűrit persze megvette kilóra. Olyannyira, hogy 40 pontot kapott tőlük. Sőt, Bereczki Zoltán még azt is kijelentette, hogy ilyet Las Vegasban sem látni.

De a produkció után Köllő Babett is iszonyatosan belelkesedett, olyannyira, hogy még Tóth Andi párjának, a műsorban szintén szereplő, Szabó Ádámnak is odaszólt.

hirdetés

"Te meg egy...nem tudom, mi vagy. Most szégyelld össze magad! Én a Szabó Ádámra néztem: sose lesz ilyen nőd, kész! Gyönyörű. Egy ilyen nőnek három hónap után meg kell kérni a kezét és királynőként kezelni élete végéig. Hát ki enged el egy ilyen nőt?! Térdelj le!"

- fogalmazott Köllő Babett.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szabo-adam-sztarban-sztar.jpg

Reagált Szabó Ádám arra, hogy sose lesz olyan nője, mint Tóth Andi Köllő Babett szerint

Az énekes szerint neki és volt párjának is megvolt az okuk a szakításra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Mint megírtuk, kissé kínos jelenet játszódott le a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. Köllő Babettet annyira lenyűgözte Tóth Andi előadása Tina Turnerként, hogy azt mondta az énekesnő exének, a szintén a műsorban szereplő Szabó Ádámnak, hogy soha nem lesz olyan "nője", mint Andi.

Szabó Ádám a műsorban láthatóan zavarba jött Babett beszólásától, de úriemberként viselkedett és csak megtapsolta volt barátnőjét. A Borsnak azonban később elmondta, szerinte nem volt odaillő a zsűritag megjegyzése.

"Azt gondolom, az értékelés Andi teljesítményéről kellett volna, hogy szóljon, és nem arról, hogy mi volt köztünk. Ettől függetlenül nem haragszom, szeretem Babettet és jól tudom, hogy csak elragadta a hév…"

- mondta az énekes, aki viszont elismerte, hogy abban igaza van Babettnek, hogy nem lesz már olyan barátnője, mint Andi, hiszen belőle csak egy van.

hirdetés

Ádám most is gyönyörűnek és végtelenül tehetségesnek tartja volt szerelmét, de már túltette magát a szakításukon, és mint mondta, már teljesen másképp áll az énekesnőhöz.

"Andinak és nekem is megvolt az okunk a szakításra, mi ezen túl vagyunk. Nyilván én is elismerem a műsorban nyújtott teljesítményét, de már egészen más szemmel és érzésekkel tekintek rá. Én csak a szépre, jóra emlékszem, tisztelem és a világ boldogságát, sikerét kívánom neki"

- mondta.

A lap Köllő Babettet is megkereste, aki mintha már kicsit bánná a műsorban mondott szavait.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
czutor-zoltan-nyero-paros.jpg

„Gennyesen fröcskölő fekélyes sebnek” nevezte Dér Henit Czutor Zoltán a Nyerő Párosban

A Belmondo frontembere szerint az énekesnőből felé és felesége felé áradó ellenszenv miatt nem tudtak jól teljesíteni a közös játékban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Czutor Zoltán és felesége, Zsanett estek ki a Nyerő Páros című sztárrealityből a hétfői adásban, a pár szerint pedig ez egyértelműen Dér Heninek volt köszönhető.

Az énekesnő ugyanis megharagudott Czutorékra, amikor ők az első szimpátiaszavazáson nem mellettük álltak, hanem az először kiesett Szalay Bencére és barátnője maradására voksoltak. Azért érezte ezt csalódásnak, mert a játék elején úgy tűnt, szimpatizálnak egymással a házaspárral, Heni ráadásul régről ismeri Czutor Zolit. Az első szavazás óta azonban az énekesnő többször is hangot adott annak, hogy csalódott a Belmondo énekesében és párjában.

A hétfői adás játéka során Dér Heni és párja és Czutorék voltak az utolsó két páros, amit az összes többi játékos is sorsszerűnek tartott. Mivel döntetlen lett az állás, a kevesebb pénz döntött, így Czutorék kerültek a veszélyzónába. Ők pedig egyértelműen annak tudták be ezt és azt, hogy elveszítették a játékot, hogy Dér Heniék minden negatív kérdésnél őket jelölték be válasznak, ezért nem tudtak egymásra fókuszálni.

Amikor a játék után Járai Mátéval és Járai Kírával megbeszélték a történteket, Czutor Zoltán így jellemezte kolléganőjét:

hirdetés

"Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni, és semmi más. Mert nem tudja elengedni azt, hogy én ellene szavaztam"

- mondta az énekes.

Végül a Puskás Peti-Dallos Bogi párossal szemben elveszítették az esti szimpátiaszavazást is, ezért nekik kellett távozniuk a villából. Dér Heni ennek láthatóan örült is.

Így zajlott a szimpátiaszavazás a hétfői adásban:


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!