hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Hajdú Steve az Eurovízióról: Minket elküldtek volna a p.cs.ba, ha ilyet adunk elő
Tolvai Reni kiakadt, Jakupcsek Gabi, Bochkor Gábor és Hajdú Steve próbálták megfejteni, hogy miért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. május 19.


hirdetés

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál nyertes dalát az izraeli Netta adta elő. A Toy című száma és a hozzá kreált színpadi megjelenés feltűnést keltett, és sokan már a döntő előtt őt jósolták befutónak.

Az itthoni válogatón szereplő Tolvai Reni szerint az ő produkciója is hasonló volt, és amiért őt annak idején kritizálták, azzal nyert végül a nemzetközi zsűri és a közönség szavazása alapján a győztes dal - írta ki Instagram-oldalára.

Minden olyan dolog amiert engem leszoltak "A Dal" ban az benne van a gyoztes produkcioban ?????‍♀️ Mit gondoltok?

589 Likes, 70 Comments - RENI TOLVAI (@tolvaireni) on Instagram: "Minden olyan dolog amiert engem leszoltak "A Dal" ban az benne van a gyoztes produkcioban ?????‍♀️..."

Az ATV #Bochkor című műsorában a meghívottak is többek között erről beszélgettek. Jakupcsek Gabriella úgy vélte, hogy:

"Szerintem a különbség egy szóval elmondható, az egyik humoros volt, a másik nem".

Hajdú Steve is egyetértett ezzel, bár némileg sarkosabban fogalmazott:

"Tolvai Reni, vagy aki a dalát írta, az tisztában van vele, hogy mik a trendek és hogy mi a menő egy ilyen Eurovízión. Tolvai Reninek igaza van abban, hogy az övé is hasonló volt, mint az izraeli versenyzőé. Picit összevissza, zagyva, csak talán minket elküldtek volna a p...ba, ha ilyet adunk elő."

A műsorvezető, Bochkor Gábor szerint teljesen mindegy, hogy ki és mivel indul a versenyen, mert:

"Az Eurovíziós Dalfesztivál az a rendezvény, ahol bemutatják az összes olyan dalt, amire a világ nem kíváncsi".


KÖVESS MINKET:

Apa lesz Curtis, augusztusra várják a babát
Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek - nyilatkozta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Apa lesz Curtis – írta meg a Blikk. A lap úgy tudja, a zenész és menyasszonya augusztusra várják közös gyermeküket.

A TV2 által Curtisről forgatott dokumentumfilmet idézve a Blikk azt írja, a zenész akkor tudta meg, hogy menyasszonya gyereket vár, amikor drogproblémái miatt kezelésen vett részt.

"Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. Ennek nem így kellett volna lennie, ezt a Maldív-szigeteken vagy éppen egy szép étteremben kellett volna megtudnom. Nehéz volt, de nagyon sok erőt adott" – idézi a zenész szavait a Blikk.


KÖVESS MINKET:Balázsék: 'Budapesten beindult a lomtalanítás, jönnek a buckalakók'
Van, aki odaírta kommentben a Facebook-oldalukon, hogy ez cigányozás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Olyan pisztszöveg került ki Sebestyén Balázsék műsorának Facebook-oldalára, ami nem mindenkinek tetszik.

A lomtalanítás is szóba került a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában, ahol Sebestyén Balázs buckalakókként írta körül azokat, akik ilyenkor szinte elfoglalnak egy-egy területet a lomokkal.

A Facebook-oldalukon ez a posztszöveg jelent meg egy lomtalanítós mém fölött:

"Budapesten beindult a lomtalanítás. Balázs azt vette észre, hogy már szervezetten, nagy teherautókkal jönnek a buckalakók és legalább 10-en már, ahogy kiviszed a lomot, már a kezedből elveszik és viszik is. Nektek van mókás történetetek lomtalanítás kapcsán?"

Volt, aki azt írta oda kommentben, hogy neki nagyon nem tetszik a gúnyolódás és a buckalakózás. Más pedig azt, hogy nem ártana egy hajléktalant meglepni meleg étellel és pár kedves szóval, nekik cseppet se vicces a buckalakózás. És volt, aki odaírta, hogy a buckalakózás az voltaképen cigányozás.

Egy hozzászóló azt kifogásolta, hogy nem buckalakók, hanem jawák, akikre gondolhattak a rádióműsorban.


KÖVESS MINKET:

Marsi Anikót megműtötték, most beszélt először állapotáról
Jelenleg csavarok tartják össze a combját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Marsi Anikó a héten elbotlott egy járdaelemben, az esés következtében pedig eltörte a bal combcsontját közvetlenül a térde felett - olvashatjuk a Blikk híreiben. Marsi átesett egy térdig érő betonoszlopon, majd rá egy másikra, és az ütésben olyannyira megsérült, hogy egyből kórházba szállították és megműtötték.

A műtét több órán keresztül tartott, de Anikó már jobban van:

„Hat-nyolc csavar van most bennem, pontosan nem is tudom, mennyi. Azt hittem, ezek után legalább jövő hétig bent leszek, és nem is bántam. Letöltöttem egy csomó könyvet, jó a kaja, tulajdonképpen pihenek itt bent” - árulta el a műsorvezetőnő.

Anikó hozzátette, hogy rengeteg segítséget kap a TV2-től, és kollégái, szerettei mindent megtesznek, hogy gyorsan felépüljön.


KÖVESS MINKET:
Senkinek sem kell Michael Jackson birtoka, lehet, hogy lerombolják?
Holott fillérekért adnák...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Úgy hírlik, a pedofilbotránynak köszönhetően eladhatatlanná vált Michael Jackson Neverland nevű birtoka, így akár le is rombolhatják az énekes birodalmát, ahol állítólag kisfiúkat molesztált - olvashatjuk a Blikk híreiben.

A Jacko-film premiere óta hatalmas a botrány az elhunyt popsztár körül, és az ingatlanszakértők szerint egyre kisebb az esély arra, hogy valaha el tudják adni a Neverland Ranch-et.

Az 1988-ban vásárolt birtokot eredetileg 100 millió dollárért árulták, ám négy éve már csak 31 millió dollárt ért, a film megjelenése óta pedig egyáltalán nincs rá vevő. Ha ez így marad, a birtokot valószínűleg lerombolásra ítélik.

VIDEÓK: Neverlandről


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x