hirdetés
frizbi.png

Hajdú Péter megvizsgálná Bálint Emesét, a 28 éves szűz színésznőt

Emese arról is beszélt, hogy társat akar találni, és arról, hogy egyáltalán nem szereti ezt a mostani, erkölcstelen világot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. február 23.


hirdetés

Bálint Emese, a 28 éves színésznő és saját bevallása alapján még soha senkivel nem volt szexuális kapcsolata. Azt mondja, hogy eddig nem talált olyan férfit, akinek szívesen odaadta volna szüzességét.

Ennek ellenére férjre és családra vágyik. ezt már több műsorban is hangoztatta, most vasárnap pedig Hajdú Péter vendégeként az Esti Frizbiben fog mesélni arról, hogy társat akar találni, és arról, hogy egyáltalán nem szereti ezt a mostani, erkölcstelen világot. Szóba kerültek a plasztikai műtétek is. Emesén ugyan minden természetes, de nem ítélkezik azon nők felett, akik a kés alá fekszenek.

„Én nem mondom, hogy baj, mert ez mindenkinek a saját döntése, hogy ki mit csináltat magával, hogy ki, mikor, kivel, mit csinál. És kivel csókolózik, vagy kivel bonyolódik intimebb kapcsolatba. Én magamról tudok beszélni"

– mondta a színésznő.

Te természetes vagy? – kérdezte Hajdú Péter.

"Igen, mindenem. Tetőtől talpig, meg is vizsgálhatsz"

– hangzott a pikáns válasz Emesétől.

"Ezzel lehet, hogy élni fogok"

– kontrázott a műsorvezető, aki szerint Emese miatta ment el a Frizbibe.

"Rám vadászol szerintem" - mondta Hajdú Péter az ATV Esti Frizbi című műsorában, ami vasárnap este lesz látható.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
michale_jackson_flick-1000x566.jpg

„Alig volt haja” – kiderült, pontosan hogy halt meg Michael Jackson, és hogy találtak rá a mentősök

A „pop királya” épp tíz évvel ezelőtt, ötvenévesen halt meg Los Angelesben. Egy dokumentumfilmből most pontosan kiderül, hogy telt az utolsó 24 órája.
Mirror; The Sun - szmo.hu
2019. június 25.Killing Michael Jackson, azaz Michael Jackson megölése címmel, szombaton mutatták be Angliában azt a dokumentumfilmet, amely eddig nem ismert részletességgel mutatja be a popsztár életének utolsó 24 óráját, és azt, hogy pontosan milyen események vezettek a halálához.

A tíz évvel ezelőtt történtekről emellett a CNN is megemlékezett, megszólaltatva Michael Jackson legközelebbi munkatársait, akik az utolsó napján vele dolgoztak. Travis Payne koreográfus, Dorian Holley, Jackson énektanára és Michael Bearden zenei vezető elmondták, hogy a sztár azon a napon egyhuzamban 12 órát próbált végig, mivel három hét múlva kezdődött volna Londonban a nagy, világ körüli turnéja, amely hosszabb idő után a visszatérését jelentette volna.

"Rég nem volt ilyen jó formában" - mondták a munkatársai, akik szerint teljesen jó fizikai állapotban, fegyelmezetten és motiváltan csinálta végig a próbát. Azután hazament, zenei vezetőjének még odaszólt: "Szeretlek, Mike", vélhetően ezek voltak az utolsó szavai nyilvánosan.

Ami ezután történt, azt személyes orvosa, Conrad Murray vallomásából tudjuk. Ő volt az, aki altató-túladagolással tulajdonképpen megölte Jacksont. Gondatlanságból elkövetett emberölésért el is ítélték, négy évet kapott, amelyből kettőt ült le.

Jackson a halála előtti években már krónikus álmatlanságban szenvedett. Szinte semmitől nem tudott aludni, Murray többféle altatóval és szorongásoldóval próbált neki segíteni, ám azon az éjszakán állítása szerint semmi nem használt.

Jackson az orvos szerint könyörgött neki, hogy adjon valami erősebbet, mert a világ körüli turnéjára muszáj kialudnia magát.

Már délelőtt, az álmatlan éjszaka után adta be neki az orvos a Propofol nevű altatót, amelyet aneszteziológusok használnak a kórházakban, műtétek előtt és alatt kapják a páciensek. Értelemszerűen ez egy nagyon erős szer, és megfelelő orvosi műszerek, gépek használata nélkül életveszélyes.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
fruzsi.jpg

Itt az első influenszer, aki egy magyar magazin címlapjára került

Az Instagramon közölte a hírt, hogy ő került a Joy magazin nyári kiadásában az első oldalra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Viszkok Fruzsi Instagramon közölte, hogy a Joy magazin nyári kiadásában ő lesz a címlapon. Fruzsi az első influenszer, vagy vlogger/blogger, aki valamelyik hazai magazin címlapján szerepel. Ő az egyik legnépszerűbb videós, aki egyébként főként sminkes és divattal foglalkozó videókat közöl a YouTube-csatornáján.

Viszkok Fruzsinak több, mint 350 ezer feliratkozója van, emellett az Instagramon is ilyen nagyságrendű követőt mondhat magáénak.

Ez azt jelenti, hogy a hazai celebvilágba betörtek a fiatal influenszerek, akiket mára tömegek követnek, és rajongótáboruk egyre nő.

Lapozz, hogy megtudd, hogy változtatta meg az életét a YouTube:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
black-widow.jpg

Budapesten utcáin forgat Scarlett Johansson, akár te is összefuthatsz vele

A Marvel Fekete Özvegy-filmje címszerepében láthatjuk majd. Mutatunk képeket is róla.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 25.Budapesten forgatják az új Marvel-filmet, amely a Fekete Özvegyről szól. Scarlett Johansson, aki a címszerepet játssza, az elmúlt napokban a fővárosban járt, hiszen a jeleneteit itt veszik fel.

A színésznő karaktere ugyan a Bosszúállók: Végjátékban meghalt, ez a stúdiót nem akadályozza meg, hogy készítsen egy előzmény-spin-offot, azt persze még nem lehet tudni, hol fog játszódni a film. Vagyis Budapest melyik várost "alakítja " majd - lehet, hogy épp Moszkvát, mint már nem kevés esetben.

Fekete Özvegy, azaz Natasha Romanoff, mint az a Marvel-filmek rajongóinál köztudott, egy orosz bérgyilkos, de mivel a Bosszúállók-filmekben elhangzott az is korábban, hogy a Fekete Özvegy járt Budapesten, nem lehetetlen, hogy épp erről az időszakról fog szólni a film.

Lapozz a forgatási képekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
victoriabeckham.jpg

Victoria Beckham magyar modellel reklámozza új pólóját

A divattervező saját Instagram-oldalán is megosztotta az Axente Vanessáról készült fotókat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 26.Magyar modell viseli Victoria Beckham új pólóját. A divatguru a Pride (a szexuális kisebbségek identitáspolitikai mozgalma) alkalmából dobott piacra egy egyszerű, mégis sokatmondó felsőt, amit Axente Vanessával reklámoz - szúrta ki a 24.hu.

A világon most számos városban tartanak Pride-rendezvényeket, Magyarországon is most zajlik a Pride-hónap. Victoria Beckham divatcége sem akart elmenni a melegek és más szexuális kisebbségek körüli felhajtás mellett, sőt támogatja is a mozgalmat azzal, hogy

készített egy fehér pólót, amelynek felirata színes betűkkel írva azt hirdeti: "Mindenki megérdemli a szerelmet". A felsőt a divatképeken Axente Vanessa magyar modell viseli.

A szőke szépség külföldön már hasonló ismertségre tett szert, mint Palvin Barbara, európai és amerikai divatcégekkel és modellügynökségekkel is dolgozik, de Ázsiában is voltak már fotózásai.

Úgy tűnik, David Beckham felesége - aki az egyik legnagyobb név a divatszakmában - is felismerte Vanessa szépségét, ha őt választotta modelljének.

Az üzletasszony saját Instagram-oldalán is megosztotta a modellről készült fotókat. Vanessa szintén büszkén reklámozta a pólót közösségi oldalán.

A fotóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x