hirdetés
Hajdú Péter kórházba került nyaralása közben
A műsorvezető ciprusi utazása alatt lett rosszul.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Hajdú Péter és 25 éves modell kedvese igazi álomutazást tervezett Ciprusra, ám végül nem pont úgy sült el a dolog, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.

Pihenés helyett némi aggodalmaskodásban volt részük, ugyanis az áprilisi kiruccanást beárnyékolta egy váratlan betegség.

A műsorvezető a Ripostnak mesélt arról, hogy hasi görcsök törtek rá és végül annyira belázasodott, hogy a helyi kórházat is meg kellett látogatnia.

"Négy napra utaztunk ki, ebből sajnos kettő és felet feküdtem. Sőt, kórházba is kerültem. Nagyon felment a lázam, rosszul éreztem magam. Az egyik kinti barátom bevitt a helyi klinikára. Lázcsillapítót kaptam, azt mondták az orvosok, ha nem megy le a lázam, bent is kell maradnom, de végül fél nap után kiengedtek. Utána már jöttünk is haza"

– nyilatkozott Péter a balul elsült kirándulásról.

Alföldy Annával január óta alkotnak egy párt és kicsit romantikusabb négy napra számítottak az idilli szigeten.

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!??? @hajdu.peter.official #happybirthday#birthday#boldogszulinapot

3,154 Likes, 38 Comments - Alföldy Anna (@alfoldy_anna) on Instagram: "Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!??? @hajdu.peter.official..."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Két holttest is volt a miskolci lakásban - évek óta a bűzre panaszkodtak a szomszédok
Az egyik már olyan régóta volt ott, hogy mumifikálódott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 28.Évek óta panaszkodtak egy miskolci ház lakói, mert az egyik lakásból elviselhetetlen bűz áradt. A rendőrök februárban viszont két holttestet is találtak a lakásban: egy akkor néhány napja halott 50-60 év körüli férfiét és egy nőét, akinek a holtteste már mumifikálódott - számolt be az RTL Híradó.

A lakók szerint a lakásban élő férfi ápolatlan volt, így mindvégig azt hitték, ez okozza a kellemetlen szagokat. Az RTL Híradó információi szerint a rendőröket végül a férfi munkahelyéről értesítették, mert nem tudták elérni. A lakók a helyszínelő rendőrökre figyeltek fel, de azt csak később tudták meg, mi történt.

A helyiek nem igazán ismerték a férfit, a híradónak elmondták, ritkán találkoztak vele, szinte remeteként élt. Azt sem tudták elmondani, hogy a nővel milyen viszonyban lehettek.

A rendőrség az RTL Híradó megkeresésére közölte, kizárt, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett, a nő halálának körülményeit pedig majd a szakértők állapítják meg.

A bűz ugyanakkor még ezután is maradt, mert örökösök nem kerültek elő, így senki nem végezte el a fertőtlenítést. Pénteken végül hozzákezdett a Miskolci Ingatlan Kezelő, a munkát a jövő héten folytatják.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:hirdetés
A platón kikötve vittek egy kutyát az M7-es autópályán
Az Állatmentő Liga elnöke feljelentést tett a sofőr ellen.
Címkép: Google Street View - szmo.hu
2019. április 28.Az autó platóján szállítottak kikötve egy kutyát szombaton az M7-es autópályán. A kutyáról és az autó rendszámáról pedig egy nő készített képeket, aki arra utazott és látta az esetet. A fotókat feltöltötte a Facebookra és segítséget kért, hogy mit lehet tenni ebben az esetben, hiszen az állatnak bizonyára nem így kellene utaznia.

Az Állatmentő Liga elnöke, Pataki Gábor még aznap este feljelentést tett a kocsi vezetője ellen. Erről szintén a Facebookon osztott meg egy posztot, amelyben leírta, a

"fényképek tanúsága szerint az állat a nyakörvéhez rögzített kötéllel a teherautó platóján, az utasfülkét a rakománytól védő rácshoz volt rögzítve".

A feljelentésben azt írja, hogy az állat szállítása véleménye szerint nem felel meg a KRESZ szabályainak, "hiszen szerencsétlen állat csupán a nyakánál van rögzítve, így a teste többi része egy esetleges hirtelen manőver, kikerülés esetén olyan mértékben kilendülhet, mely az állat testi épségét tekintve már életveszélyes, lábát, rosszabb esetben nyakát törheti."

Ugyanakkor megfogalmazza azt is, hogy szerinte a magyar büntetőjog az állatkínzás tekintetében meglehetősen gyenge, ugyanakkor azt törvény írja le, hogy az állatoknak sem testi sem lelki fájdalmat okozni nem lehet. Emellett pedig kitért arra is, hogyha az állat kötése eloldódik, a kutya megrémülhetett volna és az autók közé ugorhatott volna, így pedig baleset is bekövetkezhet.

A feljelentésben arra kérte a hatóságokat, hogy számoltassák el a sofőrt, és "cselekményét a hatályos jogszabályok szerint a lehető legsúlyosabb módon szankcionálják, ellenőrizzék az állat tulajdonjogát, kötelező mikrochopjének és oltásainak meglétét, valamint egészségi állapotát".


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Életveszélyes előzést rögzített a kamera a 8-as főúton - az ilyen eset a sofőrök rémálma
Amikor két rendesen közlekedő autót is veszélyeztet egy vakmerő harmadik...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 28.Egy autó fedélzeti kamerája rögzített egy előzést a 8-as főúton. A kétsávos országúton két autó szabályosan közlekedett egymással szemben. Ám a jobb sávban közlekedő autó mögül hirtelen kivágódott egy személyautó, és előzésbe kezdett.

A szabálytalan manővert éppen csak megúszták az autósok, egy pillanaton múlt, hogy nem lett baleset belőle.

Az eset csütörtökön történt Gombáspuszta közelében. A vakmerő sofőr miatt akár tragédia is történhetett volna, de a két másik autós lélekjelenlétének köszönhetően baj nélkül úszták meg az esetet.

A megelőzött autó és a szemből érkező teherautó is azonnal reagált, fékeztek, és lehúzódtak, így sértetlenül megúszták a veszélyes helyzetet.

A fedélzeti kamera által készített videóért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Részegen megverte és megerőszakolta 70 éves szomszédját egy nógrádi férfi húsvétkor
Az eset két éve történt, a mozgáskorlátozott asszony belehalt a sérüléseibe. A férfi kedden áll bíróság elé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 28.Előzmények nélkül, részegen rontott a 70-es éveiben járó szomszédasszonyára egy nógrádi férfi még két évvel ezelőtt húsvétkor, most kerül majd bíróság elé az ügye - írja a Bors.

A lap szerint a férfi az ominózus napon átment az asszonyhoz, nem szólt egy szót sem, csak ütlegelni kezdte a mozgáskorlátozott nőt. Többször arcon és fejen is ütötte áldozatát, aki ekkor földre került. A férfi innen is felrángatta, majd tovább ütlegelte. Amikor azonban néhány pillanatra abbahagyta a verést, a nő megpróbált elmenekülni - de nem sikerült neki, bántalmazója azonnal utánament.

Amikor a nő már védekezni sem tudott a verések ellen, a részeg férfi megerőszakolta őt. Az asszony végül belehalt sérüléseibe.

Bár az eset két éve történt, a szomszédnak kedden kell felelnie a bíróság előtt brutális tettéért. Különös kegyetlenséggel elkövetett, a bűncselekmény elhárítására idős koránál és fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolják, ha elítélik, akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x