hirdetés
karacsonyi_asztal2.jpg

Hagyományos karácsonyi ételek újragondolva

Ha már unjátok a halászlevet és a bejglit, nézd meg válogatásunkat és újítsd meg a család karácsonyi menüjét!
Címkép: Pexels - szmo.hu
2018. december 18.


hirdetés

A karácsonyi asztal mindenkinek a szívében különleges helyet foglal el. nem csak a felsorakoztatott finomságok, hanem a pompás teríték miatt is. Sokan a hagyományokat tartják fontosnak és minden évben ugyanaz kerül az asztalra, vannak akiknél évente megújul a menüsor és sokak egy-egy újdonságot csempésznek a megszokott ételek közé. Mi most mindenkinek szeretnénk egy kicsit segíteni a döntésben.

Asztaldísz

A teríték mellett fontos szerepe lehet az ünnepi hangulat megeremtésében, de sokszor feledésbe merül. Ha van otthon karácsonyi dekorszalag és befőttes üveg, csak 2 percet kell rászánni és ragyogni fog a karácsonyi asztal. Az elkészítés részleteiért KATTINTSATOK IDE!

Előétel

A szaloncukornak álcázott lazac nem csak látványos, de nagyon finom és elegáns eleme is az ünnepi menünek. Különösebb ügyesség nem kell az elkészítéséhez, viszont a látványtól garantáltan hanyatt esik mindenki. A pontos receptet ITT TALÁLJÁTOK!

Halas főétel

Ha kötelező elem karácsonykor a hal, nem kell rögtön a legdrágább, legnemesebb fajtát megvenni és nem kell rögtön rántott pontypatkót készíteni. Tökéletes étel készíthető - a sokak által kidobott - halfarokból is. Természetesen halszeletekből is elkészíthető ez a különleges fasírt és IDE KATTINTVA a pontos receptet is elolvashatjátok.

Húsos főétel

Ha azt hisztek, hogy a töltött káposzta egy olyan örök klasszikus, amit lehetetlen újjávarázsolni, tévedtek. Ha megnézitek EZT A RECEPTET, a szátok is tátva marad a csodálkozástól és végre úgy kerülhet az asztalra a töltött káposzta, hogy a finnyásoknak sem kell kicsomagolni a gombócokat.

Desszert

A sajttorta szintén egy hagyományos desszert, nem is túl bonyolult. Az apró csillagformája és a különleges fűszerek miatt tényleg dísze lesz az ünnepi asztalnak. Ennek a végtelenül egyszerűen elkészíthető, de annál szebb sütinek a pontos recepjét ITT OLVASHATJÁTOK.

Másik desszert

Hallott már valaki olyan karácsonyról, ahol csak egyféle süti volt? Hát persze, hogy nincs ilyen. Ezért megmutatjuk, mi történik, ha egy hegynyi csokit tortává formáz valaki. A csodát ITT KERESSÉTEK!

Ital, ami nem csak finom, de ajándéknak sem utolsó

Van olyan hölgy szerintetek, aki nem szereti a Baileys-t? Otthon is el lehet készíteni, így megvan a kézzel készült ajándék, ráadásul a pénztárcához is barátságos. Ha pedig saját használatra készítitek, tökéletes kísérője a karácsonyi desszerteknek. KATTINTÁS UTÁN találjátok a receptet.


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x