hirdetés
ketrec.jpg

Ha sikerül, az év rúgása, de végül az év leégése lett a ketrecharcos akciójából

Jó ötletnek tűnt, de hát ez lett belőle. Igazából nem derült ki, mit is akart vele.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 25.


hirdetés

Tudjuk, hogy a ketrecharc nem a tűpontos tervezés és megvalósítás sportja, de amit Dakota Bush a Legacy Alliance Fighting (LFA) szombat hajnali gáláján alkotott, az minden bizonnyal örök rejtély marad a nézők számára.

Többszöri nézés után is nehéz rájönni, mit is akart valójában, mert annyi látszik, hogy nekifut, és elfekve próbálja megrúgni ellenfelét, Jaleel Willist, aki folyamatosan hátrál, és láthatóan számít rá, hogy nem is kell megállnia. Ennek megfelelően Bush dobott egy hatalmas hátast, mivel nem érte el az ellenfelét.

Mindenesetre a Twitteren és más oldalakon is tárgyalják a történteket, persze némi malíciával...


KÖVESS MINKET:
hirdetés
burger-king-1000x693.jpg

Hajtsanak a holttestével a Burger Kingbe, és rendeljenek egy hamburgert – ez volt egy férfi utolsó kívánsága

A gyorsétterem dolgozói teljesen ledöbbentek, amikor megjelent náluk a halottaskocsi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Nagyon furcsa utolsó kívánsága volt egy férfinak, aki azt akarta, hogyha meghal, akkor a holttestével menjenek el Burger Kingbe és a koporsójára tegyenek egy hamburgert. Leonard Durkin ezt már korábban megígértette a fiával, és amikor 71 évesen meghalt eleget is tettek a kérésének.

Egy leedsi Burger Kingben ugyanis egyszer csak megjelent egy halottaskocsi, benne egy koporsóval, a sofőr az autós kiszolgálóhoz hajtott, majd kért egy dupla baconös sajtburgert, és a koporsóra tette.

Durkin fia, Peter az SWNS-nek arról mesélt, hogy az apjának nagyon jó humora volt és odafent biztosan jót nevetett rajtuk. Azt mondta, a gyorsétteremnél szinte mindenki le volt döbbenve, kivéve azt a nőt, aki kiszolgálta őket. A temetési vállalkozó, Adrian Benson ugyanakkor már egy héttel előbb felkereste a Burger Kinget, hogy elmondja a férfi utolsó kívánságát. Szerinte ugyanakkor nem igazán voltak lelkesek az ötletért a gyorsétteremnél.

A történet elsőre nagyon betegesnek tűnik, ugyanakkor valójában megható sztori áll mögötte. Durkin ugyanis az egyik közeli Burger Kingbe ment, és egy dupla baconös hamburgert rendelt minden alkalommal, miután meglátogatta a felesége sírját.

A halottas kocsi egyébként a Burger King után a krematóriumba vitte a koporsót, ahol a barátok és a család végső búcsút vett a férfitől, majd miközben elhamvasztották lejátszották Johnny Cash Ring of Fire című dalát.


KÖVESS MINKET:hirdetés
zebra-szamar-magyar-nemzeti-cirkusz-1.jpg

Hoppá: újabb zebra-szamár született a Magyar Nemzeti Cirkusznál

A társulat egyik szamara és zebrája már nem először töltött el pásztorórát egymással...
Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala - szmo.hu
2019. június 15.Újabb különleges hibrid állat született a Magyar Nemzeti Cirkusznál. Tavaly augusztusban már beszámoltunk arról, hogy a Levente nevű szamárnak és a Kenya nevű zebrának közös kicsinye lett. A barna-fehér foltos kiscsikó testét és lábait tarka csíkok díszítik. Ifj. Richter József akkor azt mondta, valószínűleg a közös kifutóban történt az eset. Az volt az első alkalom, hogy Magyarországon egy zebra és egy szamár közösült. Az utódjuk a Lelle nevet kapta a társulattól.

Nos, ez a csoda most ismét megtörtént, kevesebb mint egy éven belül. A Magyar Nemzeti Cirkusz most éppen Szegeden állomásozik, ahol megszületett az újabb zebra-szamár. Mint kiderült, Levente és Kenya ismét összemelegedtek, az újabb kicsinyük pedig egy fekete, csíkos lábú hibrid lett.

A hírt a Facebookon jelentették be, ahol már képeken is bemutatták az új "csapattagot".

„Mentünk reggel az újszülött púpos tevéhez, akkor láttuk, hogy egy kis fekete, csíkos zebra-szamár rohangál az állatok között. Nem akartunk hinni a szemünknek! Az apukája most nincs velünk, a téli szálláson állomásozik, de

egészen bizonyos, hogy ismét Levi bűnözött. Úgy néz ki, a természet ezt a kártyát dobta, valamiért ez a szamár fiú jobban vonzódik a zebrákhoz. Tavaly, amikor megtörtént az incidens, külön voltak választva a szamarak és a zebrák. Levi egyszerűen átszökött a zebra lányhoz, így született meg Lelle.

A mostani románc is tavaly eshetett meg a téli szálláson, ahol napközben együtt vannak az állatok egy egy hektáros területen. Lelle kistestvére, fekete, a lábai csíkosak. A fekete szín valószínűleg az apuka valamely felmenőjétől jön" - mondta a cirkusz igazgatója, ifj. Richter József.

Fotó: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
filter.jpg

Macskás filterrel közvetítették a sajtótájékoztatójukat pakisztáni politikusok

Egyesek Allahhoz imádkoztak, hogy kapcsolja ki a filtert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.A minap sajtótájékoztatót tartottak a pakisztáni Khyber Pakhtunkhwa politikusai, azonban egy kis hiba csúszott az élő közvetítésbe: a Facebook Live-on cicafüles filterrel jelentek meg a képviselők.

A bakit a 444 szúrta ki, akik azt is észrevették, hogy

egy kommentelő azért kezdett imádkozni, hogy Allah kapcsoltassa ki a filtert a tartomány közösségimédia-felelősével.

Bár a Live-ot nem nézték sokan, a képernyőfelvételek rövid idő alatt bejárták a Twittert, mindenki legnagyobb örömére.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
korea-grandma.jpg

Nyugdíjba ment, ezután vált Korea egyik legnépszerűbb YouTube-sztárjává

„Az életem 70 éves koromban kezdődött el igazán” – mondja Korea Nagyi, akinek már 100 ezernél is több feliratkozója van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Park Makrae ahogy közeledett a nyugdíjazáshoz, azon tűnődött, hogy miként is boldogul majd a hirtelen rázúduló szabadidővel.

Szerencsére az unokája tudta a megoldást.

Azt tanácsolta neki, hogy menjen nyaralni, posztoljon videókat és váljék Dél-Korea egyik legismertebb YouTube-sztárjává.

Ezért eshet meg az is, hogy Korea Grandma (vagyis Korea Nagyi) a reggeli tea mellett nemes egyszerűséggel felcsapja az okostelefonját, hogy áthívja lány unokáját, és egy gyors sminkelés után újabb videót forgassanak.

Hiszen nagy itt a pörgés, az asszony közel egy millió - egészen pontosan 929. 545 - feliratkozója már várja a friss kontentet.

Park a BBC videójában elmeséli, hogy Yura általános iskolás kora óta együtt élnek és a lány formabontó ötlete volt az is, hogy a demencia megelőzése céljából egy ilyen produktív és modern tevékenységbe kezdjenek.

Kim Yura a YouTube tartalmak szakértője, úgyhogy a nagyi ebből a szempontból előnyből indulhatott.

"A nagymamám mellett nőttem fel és aggódtam az egészsége miatt. A doktor is figyelmeztetett az Alzheimer veszélyére."

- idézi fel a fiatal lány, aki utánanézett a dolgoknak és megtalálta a lehető legjobb megoldást a megelőzésre, és egyben a lehetőséget a felhőtlen, közös időtöltésre.

Azóta teljesen összenőttek, a felvételeket elnézve inkább barátnőknek tűnnek, mint nagymama és unokának.

Múlt télen például az ausztrál kanyonok mesés világában kalandoztak együtt.

Az üdülést számtalan videóval dokumentálták, amiket aztán fel is töltöttek a YouTube-ra, hogy megosszák a családtagjaikkal.

Ám a felvételek váratlan népszerűségnek örvendtek - villámgyors terjedésbe kezdtek.

Ekkor indult be igazán a biznisz.

"Yura filmez és szerkeszt, én vagyok a színésznő"

- meséli a nagyi.

A videók az ő mindennapi életét örökítik meg.

Mivel imádja a sorozatokat, gyakran véleményt formál róluk és ezt megosztják a nagyvilággal, máskor pedig a sminkelés vagy a főzés iránti szenvedélyének hódol és ilyenkor sminkes és gasztro videók születnek.

Saját elmondása szerint a káromkodáshoz is ért, ezért a végeredmény általában egészen mókás és szókimondó.

Stílusáért a fiatalok valósággal rajonganak.

Eleinte megijedt, hogy felismerik az utcán, ám mostanra valósággal fürdik az emberek szeretetében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x