nnn
Ha ma jó idő lesz, akkor kijön a medve a barlangjából
De inkább rossz híreink vannak... A hét végére újabb lehűlés érkezik, péntektől havazás és eső várható.
Idokep.hu - szmo.hu
2018. február 02.Pénteken is felettünk egy hullámzó frontrendszer hatására sokfelé várható csapadék. A Dunántúl nyugati-északnyugati felén egyre inkább havas eső, havazás, máshol még eső, zápor, sőt a délutáni, esti órákban az ország délkeleti felén az ég is megdörrenhet - írja az Időkép.

Az Alpokalján és a Bakonyban éjfélig akár több centiméternyi friss hó is hullhat. A szél a Dunántúlon már északira fordul, megkezdődik a hidegebb levegő beáramlása, délután helyenként csak +2, +3 fokot mérhetünk. Ezzel szemben az ország délkeleti felén még 10-15 fokot mutathatnak a hőmérők.

ido1

Mikolai Bertics Mihály fotója - Időkép

A hétvégére marad a szeles idő, szombaton egy mediterrán ciklon hatására még sokfelé kell számítani vegyes halmazállapotú csapadékra, nyugat felől egyre inkább havas esőre, hóra számíthatunk, majd éjjel nyugat felől csökkenni, szakadozni kezd a felhőzet. Mindenhol jelentősen visszaesik a hőmérséklet, a legtöbb helyen 5 fok alatt maradnak a maximumok. Vasárnap az évszaknak megfelelő hőmérsékletű, szeles, változóan felhős-napos időjárásra készülhetünk.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x