Ha ezzel a 4 dologgal álmodsz, valami nem stimmel a kapcsolatodban
A macska és a kutya is intő jel lehet!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 12.Rengeteg dolgot megérthetünk az álmaink által, hiszen ilyenkor jön felszínre a tudatalattink mélyén elraktározott rengeteg érzelmünk. Míg napközben átverhetjük magunkat, éjszaka visszaköszön mindaz a vágy és félelem, ami a valóságban nyomaszt bennünket, ezért érdemes odafigyelni rájuk. A Hello Giggles egy álomfejtő szakember segítségével mesélt a négy leggyakoribb szimbólumról, ami a párkapcsolatunk állapotára utalhat.

1. Kutyák

A kutya a hűség, a barátság és az összetartás szimbóluma, éppen ezért fontos következtetéseket vonhatsz le, ha feltűnik az álmodban. Az állat viselkedése és természete magáért beszél - amennyiben megsérült, esetleg rád támad, valószínűleg a párkapcsolatod is veszélybe került, és itt az ideje, hogy átbeszéljétek a problémákat a szerelmeddel.

2. Hajó és csónak

Nem véletlen, hogy az angol relationSHIP szóban egyszerre van jelen a "párkapcsolat" és a "hajó" is. Nem mindegy, merre halad a közös hajótok, és az is sokat elárul, hogy csendes vagy viharos vízen eveztek. Amennyiben süllyedő csónakkal álmodsz, túl sok a dráma a kapcsolatodban.

3. Macskák

A macskák a nők szexuális energiáját jelképezik általában. Amennyiben az álmodban felbukkanó cica sérült vagy beteg, esetleg támadni készül, jól teszed, ha megvizsgálod a kettőtök közti kémiát is. Lehetséges, hogy elnyomva érzed magad ilyen téren? Esetleg nem szentel elég figyelmed neked a párod?

4. Vezetés

Amennyiben a pároddal ülsz az autóban, fontos részlet, hogy melyikőtök vezet. Ez utalhat arra, hogy melyikőtök irányítja a kapcsolatot, és azt is érdemes megfigyelned, hogy hogyan vezet az illető. Biztonságban érzed magad, vagy őrült tempóban hajtotok? Ez rengeteget elárulhat a kettőtök közti dinamikáról.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x