hirdetés
auto-1.jpg

Gyerekei szeme láttára gázolt el egy nőt, majd megpróbálta lefizetni a családját

Az anya súlyosan megsérült, eltört a lába, most is kórházban van.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.


hirdetés

Gyerekei szeme láttára gázolt el egy nőt, akinek a családját megpróbálta lefizetni egy autós Káldon. Ezt állítják a rokonok - hangzott el az RTL Híradóban. Az anya súlyosan megsérült, eltört a lába, most is kórházban van. A család nem fogadta el a pénzt. Rendőrt hívtak, ekkor derült ki, hogy a gázoló részeg volt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
anya-ittas-vezetes-1000x649.jpg

Rendőrt hívott édesanyjára egy 10 éves kislány, aki lefilmezte, milyen részegen vezetett a nő

Az anya három kiskorú gyerekkel a kocsiban vezetett ittasan, akik már könyörögtek neki, hogy álljon félre, mielőtt baj lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.Kihívta a rendőröket egy 10 éves kislány, miután édesanyja részegen vezetett úgy, hogy három 15 év alatti gyerek utazott a kocsiban.

Az eset múlt szombaton történt az amerikai Arizona állambeli Glendale városában. Amikor a hívás után a rendőrök kiérkeztek, a 31 éves nő a kocsi mellett tántorgott.

Lánya mutatott az egyenruhásoknak egy videót, amin látszott, milyen veszélyesen vezetett az anyja, miközben három kiskorú gyermek ült még vele együtt az autóban. A gyerekek visítva kérték, hogy álljon meg, mielőtt baleset történik.

Az anya, Stephanie Davis elismerte, hogy bort ivott, mielőtt volán mögé ült, de ezen kívül semmit nem mondott. Nem is kellett, mert egyértelmű jelei voltak annak, hogy részeg:

alkoholszagtól bűzlött, véreresek és könnyesek voltak a szemei, az arca piros volt, zavarosan beszélt, és ingadozott a hangulata.

Fotó: Maricopa County Sheriff's Office

A rendőrök bevitték a kapitányságra, de a nő segítség nélkül már a sétálásra sem volt képes. Amikor kiszállt a rendőrautóból, elesett, a járőröknek kellett felsegíteni és bekísérni a kapitányság épületébe.

Davis nem volt hajlandó alkoholszondát fújni, ezért vért vettek tőle.

A 31 éves nőt ittas vezetéssel vádolták meg, de szabadon engedték, szeptember 23-án kell bíróság elé állnia.

Forrás: USA Today


KÖVESS MINKET:hirdetés
ferfi-telefon-pixa.jpg

Brutális módon végzett édesapjával egy 25 éves fiatal, hogy nyugodtan játszhasson kedvenc játékával

Az indiai apa el akarta tiltani fiát a netes játéktól, ezért kikapcsolta a házukban az internetet és elvette a mobilját. A fiú viszont szörnyű bosszút állt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.Megölte saját édesapját egy 25 éves férfi Indiában, mert az megpróbálta eltiltani őt kedvenc internetes játékától - számolt be a történtekről a The Indian Express.

Raghuveer Kumbar is a függője lett a PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) nevű játéknak, amely már korábban is okozott haláleseteket Indiában. Édesapja nem nézte jó szemmel, hogy a fia túl sok időt tölt a játékkal, ezért ez rendszeres vitatémává vált náluk.

Amikor a kérések és a felszólítások nem váltak be, a 61 éves férfi kikapcsolta az internetet a házukban és elvette a fiú telefonját. A 25 éves fiatalt ez annyira feldühítette, hogy megölte az édesapját, ráadásul brutális módon végzett vele: levágta a fejét és a lábait is.

A szomszédok hívták ki a rendőröket, akik letartóztatták a fiút, és nyomozást indítottak az ügyben.

Indiai lapértesülések szerint a gyilkos hajnali 5 körül vette észre, hogy nincs internet a házban és a mobiltelefonja is eltűnt. A többi családtagot egy szobába zárta, amíg feldarabolta az apját.

A 2017-ben megjelent PlayerUnknown’s Battlegrounds nevű internes játékban több játékos játszhat egyszerre. Egy szigeten kell fegyvereket és védőeszközöket keresni, majd az ellenfeleket legyőzve utolsóként életben maradni. A lövöldözős játék rengeteg fiatalt kerített hatalmába Indiában, a függőség egyre jobban terjed.

Augusztusban két tragikus haláleset is történt a PUGB miatt: egy egyetemista öngyilkos lett, miután anyja leszidta, amiért túl sokat játszik a játékkal, egy 21 éves fiú pedig játék közben beleesett egy tóba, amelybe bele is fulladt.

Címkép: illusztráció (Pixabay)


KÖVESS MINKET:
hirdetés
baleset-m5-helyszin.jpg

Hét percig videózták az autót, ami frontálisan ütközött az M5-ösön, szembemenve a forgalommal

13 jármű mellett ment el a nő, mielőtt karambolozott egy másik autóval.
Fotó: MTI - szmo.hu
2019. szeptember 11.Hét percen keresztül videózta egy nő és a férje az autójukból, ahogy szembemegy a forgalommal egy 27 éves nő az autójával a másik sávban. Összesen 13 autó mellett ment el a nő, köztük volt egy teherautó is - írja a Ripost.

Az már nincs rajta a videón, hogy később összeütközött egy másik autóval, és az árokba borultak, ahol mindkét autó kigyulladt.

A baleset péntek hajnalban történt, a 27 éves édesanyán és a 10 éves kisfián kívül a másik kocsi sofőrje is meghalt, három utasa pedig súlyosan megsérült.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
nyiregyhaza-vasutallomas-google.jpg

Egy 14 éves kislányt akart magával hurcolni egy 38 éves férfi Nyíregyházán

Amikor a lány ellenkezett, a férfi egy késsel életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta is őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 11.Életveszélyesen megfenyegetett és bántalmazott is egy 14 éves kislányt egy 38 éves férfi, miután nem sikerült magával csalnia - számolt be róla a rendőrség a police.hu oldalon.

Vasárnap délután 5 óra körül a férfi a nyíregyházi vasútállomáson

arra akarta kényszeríteni 14 éves ismerősét, hogy utazzon vele Szolnokra, ő azonban nem akart vele menni. A férfi először a karjánál fogva rángatta a lányt, majd egy késsel életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta is. Mindezt látta egy fiú is, aki ismerte a lányt, ezért a védelmére kelt, a 38 éves férfi viszont őt is életveszélyesen megfenyegette.

Ezek után a férfi és a kamaszlány elmentek egy közeli kocsmába, ahol együtt iszogattak. A férfi megkérte egy barátját, hogy vigye Budapestre, a lányt pedig az általa megadott nyíregyházi címre hazaszállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az elfogatóparancs alapján körözött férfit kedden fogták el a fővárosban. A rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki, de ő megtagadta a vallomástételt. A nyomozó hatóság ezért őrizetbe vette és indítványozta az ügyészségnél az előzetes letartóztatását.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse személyi szabadság megsértése, kényszerítés, és súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. Róbert 38 éves nyíregyházi lakos ellen.

Címkép: illusztráció (Google Street View)


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x