hirdetés
BDGS_00173.jpg

"Gürcölünk, hogy kifizessük a számláinkat, és legyen mit ennünk" – olcsó jegygyűrűt kapott leendő férjétől, mégis a védelmére kelt

A jegygyűrű az egymás iránti elkötelezettséget jelképezi, és ez többet ér, mint az ára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 01.


hirdetés

Persze jól tudjuk, nem mindenki gondolkodik így. Ezt tapasztalhatta meg egy nashville-i pár, akik egy helyi ékszerboltban vásárolták meg a gyűrűket esküvőjük előtt. Hiába mondta Ariel, a menyasszony, hogy „a gondolat számít”, az eladó szinte megalázta Quinnt, a vőlegényt azért, mert egy olcsó, mindössze 130 dolláros (kb 36 ezer forint) gyűrűket választott.

A lány azonban csattanós választ adott, amelyet a Indy100 idézett.

„Egyikünk sem keres sokat. Gürcölünk, hogy kifizessük a számláinkat, és legyen mit ennünk, de két évi randevúzás után úgy döntöttünk: nem várunk tovább. Én nem is gondoltam a gyűrűkre, csak hozzá akartam menni a legjobb barátomhoz. Ő azonban erről hallani sem akart. Éppen annyi pénzt tudott összekaparni, hogy két összeillő gyűrűt, egy ezüstöt és egy cirkóniumot. Ezeket viselem a gyűrűs ujjamon, és nagyon szeretem őket. Közben jött egy másik ott dolgozó hölgy, és szintén megjegyzést tett a gyűrűkre. Láttam, hogy elkomorul a férjem arca. Már korábban is rosszul érezte magát, mert nem vehette meg azt a körte alakú együttest, amely a szívem csücske volt, és Pinterest-oldalam címoldalán is látható. Úgy érezte, kudarcot vallott, és újra és újra megkérdezte: „Biztos, hogy boldog leszel ezekkel?”. Nagyon elszomorította a gondolat, hogy nem tud eléggé boldoggá tenni, és hogy esetleg nem akarok hozzámenni azért, mert a gyűrűim nem elég drágák és csillogók.

Én pedig akkor is hozzámentem volna, ha egy 25 centes gyűrű lett volna egy rágógumi-automatából.

Mikor zuhant országunk olyan mélyre, hogy egy férfi csak akkor szerethet igazán egy nőt, ha 3000 dolláros ékszert vesz neki, és az említett csillámló gyűrűvel nyilvánosan megkéri a kezét? Miért lehetnek az anyagi javak egyenértékűek a szerelemmel?

De mi itt vagyunk, 130 dolláros gyűrűkkel, életem szerelme mellettem van, és boldogabbak vagyunk, mint azt valaha is elképzeltük.”

Az ékszerbolt-hálózat vezetői sajnálkozásuknak adtak hangot, hogy ilyen élmény rontotta el e szerelmes pillanatukat és hangsúlyozták: amit tapasztaltak, nem felel meg a cég értékrendjének, és nem ezt várják el eladóiktól sem.

A történet 2016 decemberében jelent meg először, de a közelmúltban újra felbukkant, amikor Ariel olvasói hosszas könyörgésére elmesélte, hogyan ismerkedtek meg egy randivonalon Quinn-nel, és hogy találkozásuk szerelem volt első látásra.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
hambi.jpg

A Mekiben jegyezték el, feltette a netre, de valószínűleg már nagyon megbánta

Széttrollkodták a posztot a kommentelők. Mondjuk nem csodáljuk... :D
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 16.Életünk személyes pillanatait talán jobb meghagyni a családi emléktárban. Erre jó példa annak a nőnek az esete, akit nem kezdtek volna ki a kommentelők, ha nem teszi fel egy csoportba, hogy a Mekiben kérték meg, ráadásul egy hamburgerbe rejtett gyűrűvel.

A The Sun oldalán megjelent története szerint a nő egy Facebook csoportban osztotta meg az örömhírt, de a követők nagyjából hülyét viccet csináltak a párból.

Olyan angol nyelvű tréfákat kezdtek írni, mint a "McKérték a kezedet" és a BigMac = BigNo, utalva arra, hogy nem a legelegánsabb volt a helyszín a nagy eseményhez, és talán nemet kéne mondania a lánykérésre.

Nem maradt ki a tréfák sorából a Burger Ring és a McRémálom kifejezés sem. Más trollok azt vetették fel, hogy a zsemle száraz, mások szerint hagymakarikát kellett volna húzni a nő ujjára, akkor lett volna igazán stílusos a ceremónia.

Sok fontos kérdés is felvetődött, mint például, hogy ha nemet mond, akkor vajon megehette volna-e a szendvicset.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
bride.jpg

Utólag töröltette az undok koszorúslányt az esküvői fotókról a menyasszony

„Bárcsak meg se történt volna az egész esküvő!” – mondta, és szó szerint vették a kérését.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. június 16.A Yahoo Lifestyle oldalán jelent meg egy esküvő igen fura története, amit egy koszorúslányt próbált meg széttrollkodni.

A menyasszony azt mondja: kezdetektől fogva nyilvánvaló volt, hogy a koszorúslány valamiért nem akart részt venni az esküvővel kapcsolatos teendőkben. Nem ment el a lánybúcsúra, és nem volt hajlandó csatlakozni a menyasszonyi chathez sem, amiben a fontos információkat osztották meg egymással.

„Azt feltételeztem, hogy az egész azért történik így, mert annyira mások vagyunk. Nem akartam vele erőszakoskodni azzal, hogy szóvá teszem, igyekeztem tiszteletben tartani minden döntését”

- írta a menyasszony.

Amikor azonban eljött a nagy nap, a koszorúslány hozzáállása csak romlott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
porördög.jpg

Dupla porördög alakult ki Debrecen közelében

Érdekes jelenségeket produkál sorozatban az időjárás, most épp portölcsérek tűnnek fel a keleti országrészben.
Forrás: Időkép - szmo.hu
2019. június 17.Két porördög tűnik fel egy Debrecen határában készített videófelvételen – írja az Időkép.

Az erős besugárzás és ebből adódó nagy mértékű feláramlás okozta azt, hogy porördögök alakultak ki a keleti országrészben.

A ritka jelenség vasárnap délután tűnt fel Debrecen közelében. A videón eleinte két erősödő portölcsér figyelhető meg, majd míg az egyik feloszlik, a másik erőre kap, és közel két percen keresztül, hosszan az ég felé nyúlva kavarja fel a felszínről a földet és homokot – írta a portál.

Juhász Sándor videója az Időképen:


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x