hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Nutellás pelenkával rémítette halálra gyerekei dajkáját George Clooney
Szó szerint lenyalta a pelenkát, a szegény nő sikítva szaladt ki a házból.
The Sun - szmo.hu
2019. március 15.


hirdetés

Az 57 éves Clooney, úgy tűnik, soha nem öregszik meg. Feleségével, Amal Clooney-val 2017 júniusában születtek meg ikreik, Ella és Alexander. A gyereknevelés szépségeiről a sztár már nyilatkozott párszor, de a brit ITV reggeli műsorában most olyan sztorival állt elő, ami valószínűleg nem minden apukának jutna az eszébe.

"Olaszországban forgattunk, ott volt a család. Fogtam egy tiszta pelenkát, bekentem Nutellával, és bedobtam a konyhában a kukába. Később faarccal kisétáltam a konyhába, ahol épp az olasz házvezetőnő és dajka dolgozott, és azt mondtam neki: 'A feleségem tudni szeretné, hogy a kisfiunk pipizett vagy pupuzott ma reggel.' Szó szerint így mondtam. Aztán előkaptam a kukából a nutellás pelenkát, és szétkentem az arcomon, sőt, még meg is nyalogattam. Szegény asszony elkezdett sikítozni, és kiszaladt a házból" – mesélte kedélyesen a sztár.

Clooney egyébként híres a humoráról Hollywoodban, és az apaságról is mindig viccesen beszél. Amikor egy interjúban megemlítette, hogy az ikreik már szilárd ételt is elkezdtek enni, hozzátette: "Bemegy a sárgarépa, és kijön, ami kijön. Borzasztó, olyan, mint egy horrorfilm."


KÖVESS MINKET:

Törőcsik Mari könnyekig hatódott, amikor Orbán Viktor elvitte neki a Kossuth-nagydíjat
A művésznő részletesen beszámolt arról, hogy zajlott a látogatás.
Címkép: Orbán Viktor Facebook-oldala - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Mi is megírtuk, hogy Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjat kapott, amit ráadásul Orbán Viktor vitt el és nyújtott át neki személyesen. A miniszterelnök szombaton, egy nappal a március 15-i, parlamenti ünnepség után látogatta meg a Velemben élő színésznőt, aki a ceremónián az egészségi állapota miatt nem tudott részt venni.

A Blikk most arról ír, hogy Törőcsik könnyekig hatódott a gesztustól.

"Még most is az egész dolog hatása alatt vagyok. Nézze, sok díjam van, de ez és hogy a miniszterelnök maga hozta el, nos, ez olyan lélekgyógyszer, ami többet ad bármi más terápiánál"

- nyilatkozta a lapnak.

"Nagyon szívmelengető volt, hogy a miniszterelnök nem csak átadta protokoll-szerűen, hanem kedvesen érdeklődött felőlem, pedig láthatóan fáradt volt, és rengeteg dolga volt még aznap. Hosszasan beszélgettünk, ettünk egy kis pogácsát, egyszóval nagyon érzelmes és kellemes nap volt, teljesen feltöltött. Csak azt tudom ismételni, hogy az Isten átölelt és nem is enged el engem. Nehéz időszakon vagyok túl, a betegség sok mindent megkeserített, fáj, hogy nem tudok színpadra lépni, ezen sokat szoktam gondolkodni, de a miniszterelnök egy kis lelket öntött belém ezzel kapcsolatban is", számolt be részletesen a látogatás pillanatairól.

Törőcsik Mari immár háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas, Balázs Béla-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának tagja, emlékeztet a Blikk.


KÖVESS MINKET:Kulcsár Edina kiakadt a 'paraszt emberekre' egy gyorsétteremben
A modellnem nagyon nem tetszett, amit egy asztalnál tapasztalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 18.


hirdetés

Kulcsár Edina hétvégén egy gyorsétteremben járt, ahol egy számára bosszantó dolgot tapasztalt, erről pedig Instagram-oldalán is beszámolt. Kitett egy képet Insta-sztorijába, amin két üres tányér van egy asztalon hagyott tálcán, ehhez pedig a modellnek is volt egy-két szava.

"Na ezektől a paraszt emberektől annyira ki tudok lenni, hogy az valami hihetetlen... Az itt dolgozó embereknek nem az a dolga, hogy mindenki után összepakoljon..."

- írta Kulcsár Edina, egy hashtagben pedig azt kérte mindenkitől, hogy "legyünk már figyelmesebbek".

A szépségkirálynő már nem először számol be Instagram-oldalán a hétköznapok során tapasztalt negatív élményeiről. Tavaly decemberben például arra panaszkodott, hogy az emberek nem figyelnek eléggé a babakocsival közlekedőkre, de arra is volt már példa, hogy a követőit is kiosztotta.


KÖVESS MINKET:

Majoros Hajnalka elmesélte, milyen volt, amikor levetkőzött Nánási Pál előtt
Öt másodperc alatt megbízott benne, egy picit sem volt görcsös, idézte fel Lilu műsorában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Majka felesége, Majoros Hajnalka, azaz közismertebb nevén Dundika Lilu műsorában (Liluland) vendégeskedett, és többek között arról is beszélt, milyen élmény volt, amikor először vetkőzött le Nánási Pál fotós előtt, 23 évesen. Állítása szerint sosem volt benne görcsösség, amikor ruha nélkül kellett a kamerák előtt állnia.

"Öt másodperc alatt megbíztam benne. Azt mondta, vetkőzzek le és levetkőztem, mert ez volt a feladat. Ez a természetesség abból fakadt, hogy egy pillanatig sem voltam görcsös, egyetlen munkám során sem", magyarázta Hajni, aki ma már kétgyerekes anyuka, de többek között a jó genetika miatt még ma is bombázónak számít.

Azt is elmondta, hogy mivel mindig elégedett volt magával, emiatt akkor is kellően magabiztos volt, amikor Playboy-nyusziként szerepelt.

A teljes műsort itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:

Ronaldo egyéves kislányának adta a BL-labdát, amivel mesterhármast rúgott
A focistát ritkán láthatjuk apaszerepben, de most iszonyat édes videó jelent meg róla a neten.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 17.


hirdetés

Cristiano Ronaldót viszonylag ritkán láthatjuk apaszerepben, sokkal inkább a focipályán nyújtott teljesítménye miatt kerül reflektorfénybe. Ugyanakkor most a sztár menyasszonya, Georgina Rodríguez megosztott egy iszonyat édes felvételt a 34 éves világsztárról, amin a BL-labdát dobálja a lakásban egyéves kislányának, Alana Martinának.

A videó végén pedig a kicsi kezébe adja a labdát, amellyel kedden, az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben három gól is rúgott az ellenfél hálójába.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x