hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
"Spórolj a vízzel, igyál pezsgőt!" - 13 szólás gazdag, elkényeztetett amerikai fiataloktól
A Beverly Hills-i milliárdos fiatalok tudják, hogyan kell élni - ezek a szabályaik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 23.


hirdetés

Amerikai filmekből ismerhetjük már azokat a gazdag, elkényeztetett gyerekeket, akik már születésüktől fogva megkapnak mindent, fényűző életet élhetnek és ezzel szívesen kérkednek is másoknak - és ez akkor sincs másképp, amikor már felnőnek.

Létezik egy Instagram-oldal, amely az Egyesült Államok egyik leggazdagabb, hírességek által is lakott városának, Beverly Hills fiataljainak életét mutatja be. Bár azt gondolnánk, ők mindenféle megkötés nélkül élik mindennapjaikat, mégis vannak bizonyos szabályok, amelyeket ők maguk találtak ki.

Íme néhány példa a meglepő, bicskanyitogató vagy egyszerűen csak szórakoztató szólások közül:

"Soha ne mondd azt, hogy 'fúj' a kaviárra. Ne legyél ilyen ember."

"Naponta egy Birkin táska távol tartja az orvost."

"Soha ne menj szórakozni egyberuhában, kivéve ha a szülinapod van, szilveszter, vagy Miamiban vagy."

"Ha nem tudod, mit vegyél, vedd meg mindet!"

"Vasárnap nincs szusi!"

"SOHA ne nyújtsd ki a nyelved a képeken!"

"Ha az időjárásról beszélsz egy randin, húzz el!"

"Mondd meg a barátaidnak, ha sz*rul néznek ki!"

"Kell, hogy legyen egy trónod az otthonodban."

"Soha ne jelenj meg egy partin józanul!"

"Ne vedd meg a lakást, ha nem jók a fények a szelfizéshez!"

"Ne táncolj semmi magas felületen hajnali 1 óra előtt!"

"Ha a srácnak szögletes orrú cipője van, ott a vége a dolognak."


KÖVESS MINKET:
Letartóztatták a 104 éves nénit – ezzel élete álma vált valóra
Anne Brokenbrow szerette volna kipróbálni, milyen 'törvényt szegni', hát a bristoli rendőség bilincset rakott rá, és bevitte.
Metro - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

A 104 éves Anne Brokenbrow élete nagy álma vált valóra, amikor a bristoli rendőrkapitányság két tisztje, Stephen Harding és Kelly Foyle őrizetbe vette.

Szabályosan történt minden, bilincset raktak rá, felolvasták a jogait, aztán beültették a rendőrautóba – ahol ezúttal elöl ülhetett, hogy jól lássa az utat. A bristoli Stokeleigh Idősotthon lakója – aki egész életében egy nagy cég titkárnőjeként dolgozott, és most már időskori demenciában szenved – a hírek és a fotók tanúsága szerint élvezte a "törvényszegés" minden pillanatát.

Bevitték a kapitányságra, ahol fotózkodott a rendőrökkel, sőt még egy saját rendőrsisakot is kapott, mielőtt biztonságban hazaszállították. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az otthon, ahol a néni lakik, csatlakozott a "Wishing Washing Line" nevű, jótékonysági kezdeményezéshez. Ennek az a lényege, hogy az időseket megkérik: írják le egy cetlire a legnagyobb kívánságukat. A celtiket aztán feltűzik egy szárítókötélre, amelyet a legközelebbi bevásárlóközpont mellé feszítenek ki. Az arra járó emberek elolvashatják a kívánságokat, és ha módjukban áll, teljesíthetik azokat.

Anne Brokenbrow kívánsága persze kitűnt a több közül, annyira szokatlan volt: azt kérte, egyszer tartóztassák le, mert még soha életében nem szegte meg a törvényt, és szeretné kipróbálni, milyen. A kérés eljutott a helyi rendőrkapitányhoz, aki azt mondta: szíves-örömest teljesítik a néni vágyát, és így is lett.

A kezdeményezés már idős emberek ezreinek okozott örömet Anglia-szerte. Abban az otthonban, ahol Anne néni él, több más öregnek is voltak kívánságai: volt, aki egy kézmasszázst kért, volt, aki egy kiskutyát szeretne megölelgetni, de olyan is akadt, akinek az a vágya, hogy egy Rolls Royce-ot vezethessen.


KÖVESS MINKET:
Lemosott a szikláról egy fotózkodó turistalányt egy óriáshullám Balin
A balesetről videó is készült. A szemtanúk szerint nem sokon múlt, hogy a lány túlélte.
Daily Mail - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Az "Ördög Könnye" Szikla Bali egyik legkedveltebb turistalátványossága. Gyönyörű a tengerpart, és a sziklán megtörő hullámok látványa is. Turisták százai fotózkodnak itt naponta, ám ez a fiatal lány egy kicsit elszámította magát.

Egészen a szikla szélére merészkedett ki, és arra kérte a barátját, hogy fotózza le, amint kitárt karral áll a szirten, és a háttérben tombol a tenger. Tombolt is, méghozzá annyira, hogy egy óriáshullám egy pillanat alatt lesodorta a lányt a szikla széléről.

A balesetről egy turista videót is készített, amely néhány óra alatt bejárta a közösségi médiát, tízezrek nézték és osztották meg. A videón szerencsére az is látszik, hogy a lány nagyon szerencsés volt: nem merült el a tengerben, hanem még meg tudott kapaszkodni, és kimentették. Az is látható, ahogy később, kissé sokkos állapotban, ázottan ül egy széken, és próbál regenerálódni.

A helybeliek arra figyelmeztetik a turistákat, legyenek nagyon óvatosak a híres sziklával, húsz méternél közelebb ne menjenek közelebb a széléhez, ugyanis a "kaland" akár tragédiába is torkollhat.


KÖVESS MINKET:

Videón, ahogy egy bika a fenekénél felökleli és a levegőbe dobja a matadort
A 47 éves férfinek egy 12 centis seb lett a hátsóján, és térdszalagszakadást is szenvedett.
Daily Mail - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Nem mindennapi videófelvétel készült a spanyolországi Valenciában arról, hogy mi történik, ha egy bikaviadalon a bika kerekedik felül. Az évente megrendezett Fallas nevű fesztiválon az egyik legtapasztaltabb matador, a 47 éves Enrique Ponce esett áldozatul "ellenfelének", egy több, mint 500 kilós bikának.

Egy óvatlan pillanatban az állat a férfi háta mögé került, és szabályosan felöklelte őt a fenekén. A matador a levegőbe repült, aztán visszazuhant a földre, a térdére. Egy ideig csak feküdni tudott a fájdalomtól, majd feltápászkodott, mire az orvosi személyzet beszaladt érte, és kihozták.

Enrique Ponce-t – aki egyébként kétgyerekes családapa – kórházba szállították, állapota súlyos, de nem életveszélyes. Egy 12 centis seb van a fenekén, és az eséstől térdszalagszakadása is van, amelyet műteni kell. Néhány spanyol állatvédő szervezet üdvözölte az eseményeket, egy állatvédő azt írta a videó alá: "szeretem a happy endet."


KÖVESS MINKET:

Szívszorító: 1 hónapig őrizte halott társát két kutya az út szélén
A kóbor állatok egy kínai falu mellett strázsáltak, kivárták, amíg a helybéliek eltemették a 'barátjukat.' Mutatjuk a videót is.
Daily Mail - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

A kínai Csingjang tartomány egyik kis falujában egy helybéli asszony lett figyelmes a két kutyára. Egy hónapja kitartóan "táboroztak" a falu melletti út szélén, pontosan ugyanazon a helyen, nem voltak hajlandók mozdulni.

A lakók közelebb merészkedtek, a két kutya akkor egy ideig elfutott, és csak ekkor derült ki, mit is őriztek: egy halott társukat. A harmadik kutya ott pusztulhatott el egy hónappal ezelőtt, és társai nem voltak hajlandóak magára hagyni a tetemet.

A helybéliek ásókat hoztak, és elhantolták a halott állatot. A Daily Mail videójában látszik, ahogy a két hűséges kóbor eb a közelből figyeli a "temetést", és csak utána futnak el.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x