hirdetés
gyozike_cim.jpg

Felmentették Győzikét: mégsem sikkasztott 50 milliót

A showman szerint most végre mindenki megtudja, hogy ő nem bűnöző, nem tett semmi rosszat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 21.


hirdetés

Csaknem négy éves tortúrát zárhat le Gáspár Győző, miután a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ejtette ellene a sikkasztás vádját. A Blikk beszámolója szerint az adóhatóság tavaly kezdett nyomozni a showman ellen költségvetési csalás és sikkasztás gyanújával. Azzal vádolták, hogy édesapja egyik cégének számlájáról kivett 50 millió forintot, és nem adózott utána. Az ügy annyira komoly volt, hogy a hatóság házkutatást is tartott Győzikénél, és több mint 200 millió forint értékű készpénzt és aranyékszereket foglaltak le. Most azonban kiderült, az 50 milliós összeggel kapcsolatos vád nem állja meg a helyét, így a hatóság ejtette.

"Mindenki azt kérdezi tőlem, boldog vagyok-e a döntés hallatán, de megmondom őszintén, még nem merem elhinni. Annyi bántás, támadás ért minket, hogy már nem is látom a fényt az alagút végén" - nyilatkozta a showman.

Azért az öröm nem teljes: az eljárásnak csak ez a része zárult le, a nyomozás még tovább folyik, de Győzike ügyvédje, dr. Szilágyi Roland szerint az énekes heteken belül visszakaphatja minden lefoglalt értékét. A család bízik benne, hogy hamarosan végleg fellélegezhetnek.

A Gáspár-família a hétvégén ünnepelte nagyobbik lányuk, Evelin 24. születésnapját. Nagy buli volt, a képeket az Instagramra is kiposztolták. Azt ígérik, hogy ha az ügy végleg lezárul, ennél is nagyobb bulit csapnak majd.

Ki látja nőni gyermekét a jelen pillanatban? Senki. Az idegenek mondják: "Mennyire megnőtt!" Az anya vagy az apa azonban nem látta nőni gyermekét. A gyermek az időben lett. És minden pillanatban az volt, aminek lennie kellett.

hirdetés

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Evelin szülinapi vacsorája!!!!

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
varga-viktor-vs-puzser-robert.jpg

Puzsér Róbert Varga Viktornak: „Te vagy a jazz-tanszak szégyene, aki csillámos fenékfotót villant”

Folytatódik a kettejük közötti konfliktus, ezúttal telefonon keresztül feszültek egymásnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 25.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Puzsér Róbert elég erősen kritizálta Varga Viktort az Önkényes Mérvadó című műsorában nemrég.

A kritikus szerint az énekes „szemérmetlen pojáca, egy ótvar kis senki”, aki csak „kamu hülyeségekkel” tud bekerülni a hírekbe. Varga Viktor ezt nem hagyta szó nélkül, kemény szavakkal vágott vissza.

A kettejük közötti vita azonban tovább folytatódott. Szintén az Önkényes Mérvadó című műsorban jött a válasz Puzsértól Varga Viktor üzenetére. A kritikus először felolvasta az énekes üzenetét, majd pár cikket, cikkrészletet is felolvas, ami Varga Viktor üzenetéről szól. Aztán felhívták magát az énekest is.

Varga Viktor úgy kezdi:

hirdetés

"én mindenek előtt azt gondoltam, hogy a Robi lesz annyira bátor, hogy felhív engem (...) és nem felhívat egy Spirit Fm-es szerkesztővel, hanem, hogy ezt mi tudjuk megbeszélni. Én arra gondoltam, hogy ennél lehetne ez sokkal gálánsabb"

- kezdi az énekes, de Puzsér rögtön közbeszól.

"Viktor, én ennél nem tudok gálánsabb lenni. Ez itt egy rádióműsor, ahonnan felhívtunk téged telefonon. Ez a rádióműsor úgy működik, hogy a műsornak a szerkesztője felhív téged, időpontot egyeztet veled, majd a műsorból mi felhívunk téged" - kezdi indulatosan a kritikus.

"De mivel te folyamatosan személyeskedtél, ráadásul alaptalanul, én azt gondoltam, hogy hátha volna annyi merszed, hogy akkor ezt megbeszéljük telefonon..."- mondja az énekes. "De, hát most ezt csináljuk Viktor, éppen megbeszéljük telefonon"

- szól közbe ismét Puzsér.

"Ez egy telefonos interjú, harc nélkül. És én ismerem a fajtádat, én tudom, hogy ilyenkor irtózatosan nagy szád van például, de, amikor valakivel szemtől-szembe kellene beszélni, az már egy egészen más dolog"

- fogalmaz az énekes.

Egy pár szóváltás erejéig még elvitatkoznak ezen, majd Varga Viktor rátér Puzsér korábbi állításaira.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
toth-andi-sztarban-sztar-1.jpg

Tóth Andi rosszul lett a Sztárban sztár műsorában, úgy kellett kitámogatni

Az énekesnő a múlt héten beteg volt, ezért lehetett rosszul a produkciók után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 26.


hirdetés

A Sztárban sztár vasárnapi műsorában Tóth Andi először Fleur East bőrébe bújt. Az énekesnő felrobbantotta a színpadot, a zsűrit is lenyűgözte a produkciójával.

"Akkora energia volt ebben, hogy azt hittem, kirepülsz a stúdióból!"

- mondta Andinak Papp Szabi.

Másodszorra pedig Elvis Presleyt alakította, amivel szintén megvette a zsűrit.

"Nemcsak a mozdulatait, de a tekintetét is levetted Elvisnek. Annyi erotika van benne! Elképesztő átalakuló művész vagy!

hirdetés

- fogalmazott Köllő Babett.

A zsűri mind a két produkciójára maximum pontszámot adott.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
delhusa-gjon-koronavirus-1.jpg

„Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – Delhusa Gjon is koronavírusos, kórházban kezelik

„Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt” – fogalmazott posztjában a zenész, aki több fotót is megosztott magáról.
Címkép: Facebook/Delhusa Gjon - szmo.hu
2020. október 26.


hirdetés

Delhusa Gjon is elkapta a koronavírust - erről maga a zenész számolt be a Facebook-oldalán egy posztban, amiben azt is leírta, hogy kórházba kellet szállítani, jelenleg is ott kezelik.

"Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt. Teszt, pozitív. Korányiba, teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom"

- fogalmazott posztjában a zenész, aki több fotót is megosztott magáról.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
curtis-sztarban-sztar.jpg

Sztárban sztár: Curtis produkciójától a zsűri is könnyekig hatódott

Alig találták a szavakat, Kökény Attila végül meg sem tudott szólalni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 26.


hirdetés

A Sztárban Sztár című műsorban Curtis eddig leginkább a poénkodós, bohóc oldalát mutatta meg.

Igaz, egyszer Charlie-ként már megmutatta a komolyabb oldalát, a mostani, kilencedik adásában viszont szinte mindenkit meghatott a produkciója.

Curtis ezúttal Zorán bőrébe bújva, édesapja emlékére énekelte el a Kell ott fenn egy ország című dalt.

Már a produkció alatt is érezhető és látható volt, hogy szinte megfagyott a hangulat, a zsűri könnyes szemmel, meredten nézett maga elé, miközben Curtis énekelt.

hirdetés

Végül könnyeikkel küszködve értékelték a produkciót, Kökény Attila - aki szintén elveszítette az édesapját - például megszólalni sem tudott, Papp Szabi segítette ki. A zsűri aztán végül maximális, 40 pontot adott Curtisnek.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!