Fürdőruhás képei bizonyítják: Jennifer Lopez jobb formában van, mint valaha
Az énekesnő testileg és lelkileg is szinte kicsattan – most a Harper´s Bazaarban pózolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 11.Szinte hihetetlen, de a latin díva nyáron lesz 50 éves, kisugárzása, szépsége és lelki harmóniája azonban jobban rendben van, mint bármikor.

Jennifer Lopez-t immár több évtizede láthatjuk a színpadon, a filmvásznon és a divatipar reflektorfényében is, ráadásul táncos múltjának köszönhetően mindig is ügyelt alakjára. De a legszebb az egészben mégis az, hogy soha nem érte utol a hollywoodi sztárokra jellemző plasztika-mánia és a hamis külső utáni elkeseredett harc, hanem a természetes módszereket és testedzést részesítette előnyben.

Organikus ételeken alapuló étrendet folytat, nem iszik alkoholt és kávét, nem él egészségtelen szerekkel és szinte minden nap meglátogatja az edzőtermet. Mindezt töretlenül ívelő karrierje, számtalan folyamatban lévő munkája és imádott családja mellett

"Néha elfáradok. Sokszor elfáradok. De soha nem gondolok arra, hogy 'Nem akarom ezt csinálni.' Csak az jut eszembe, hogy talán kellene egy kis szünet. Tényleg azt gondolom, hogy még sok minden vár rám, amit el szeretnék érni. Nem tudom, hogy valaha elérek-e arra a pontra, amikor meg leszek elégedve és úgy érzem, hogy 'Megcsináltam. Mindent. Végeztem. Nincs már mit mondanom.' Remélem, ez a nap sosem jön el."

- nyilatkozta az énekesnő a magazinnak adott interjúban, melyben szerelmi élete, múltbéli döntései, karrierje és feminista gondolatai is terítékre kerültek.

"Ez a pillanat, amit most élünk, a nők számára egyfajta forradalom... Egy érzelmi, lelki forradalom, amely az egész világra hatással van. Egy vihar, amit mi hoztunk létre és kicsit felveri a port: tudatja az emberekkel, hogy mi mindig itt leszünk és végre megértjük a hatalmunkat és az értékünket. És ez csak tovább fog növekedni... Nem akarom, hogy bárki valaha azt mondja, hogy nem tudok megcsinálni valamit, amit megszeretnék. Mert igenis meg fogom csinálni."

A díva karrierjét és friss képeit elnézve, ezt egy pillanatig sem vonnánk kétségbe.

Forrás: glamour.hu


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x