reverze
Fülbemászó sláger lett a zöldborsóleves receptjéből
A Momentán Társulat re:Verze című előadásán a leghétköznapibb szövegeket formálják dalokká, a tőlük megszokott humorral és kreativitással.
Szeretlek Magyarország
2016. március 04.

A Momentán Társulatot legtöbben RögvEst című előadásukról ismerik, pedig az improvizációs színjátszás hazai nagyágyúi ezen kívül még jó néhány másik produkciót is rendszeresen játszanak. A repertoár egyik legújabb tagja a re:Verze, amelyben a prózai keretektől eltávolodva zenei vizekre eveznek. Ebben a társulat hangszeres mágusa, Pirisi László mellett a kitűnő jazzénekesnő, Szőke Szandra van segítségükre, ketten játsszák az előadást.

A dolog menete nagyon egyszerű: a közönség ötleteit alapul véve rögtönöznek dalokat, legyen szó egy mezei receptről, egy utazási iroda aktuális ajánlatáról, vagy éppen a nap vezető híréről. Kreativitásuk határtalan, az alábbi kedvcsináló videóban például a zöldborsóleves elkészítését éneklik meg zseniálisan.

a re:Verzét legközelebb március 11-én játsszák a Társulat törzshelyén, az Ó utcai IMPRÓ Klubban. Jegyvásárláshoz kattintsatok ide, további infókat pedig a Momentán honlapján, vagy Facebook-oldalán találtok.

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!