hirdetés
Fresh Andi egy kis szlovákiai faluba költözött, hogy szerelmével élhessen
Az énekesnő szívesen főz, és már nem görcsöl azon, hogy mindenáron saját gyereket szeretne.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.


hirdetés

Egy szlovákiai faluba költözött szerelméhez Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi. A régi barátjával egy éve jöttek össze, azóta együtt élnek, és úgy érzi, hogy így tökéletes az élete.

Az énekesnő a Borsnak elárulta, hogy egy elutazása alatt a családja és párja összefogtak és elköltöztették Janihoz. Nem bánja a váltást, és szívesen utazik egy fellépés után akár másfél órát is, hogy hazaérjen.

❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️

1,250 Likes, 9 Comments - Andrea Villányi (@freshandi) on Instagram: "❤️ #megvagyunkhízva ??‍♀️???‍♀️"

A faluban gyakran vannak kisebb összejövetelek, sütögetések. Ő is szívesen főz, nagyon szeret enni, fel is szedett ő is és párja is pár kilót.

Andi többször is beszélt arról, hogy szeretne gyereket, de a kora miatt (37 éves), és mert szingli volt még nemrégiben, kicsi esélyt látott arra, hogy a vágya teljesüljön. Most azonban szerelmes, de mégis meggondolta magát.

"Nem tervezünk gyereket. Minket nem érdekelnek a társadalmi elvárások, teljes az életünk gyerek nélkül is. Szerintem nem minden esetben attól lesz boldog egy nő, hogy gyermeket szül. Egyébként is sok gyerek van körülöttem, akiket imádok. A testvérem kislányát, Jani gyerekeit, talán ezért sem görcsölök sajáton"

- mondta el. Azt azonban nem zárta ki, hogy valamikor mégis lesz gyermeke.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Véget ér egy korszak: Berényi Miklós kiszáll a Barátok köztből
Meglepő ok miatt távozhat a sorozatból az egyik legismertebb főszereplőt alakító Szőke Zoltán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Eltűnhet a Barátok köztből a sorozat egyik ikonikus karaktere, Berényi Miklós. Az őt alakító Szőke Zoltán ugyanis egy ideje már nem tud azonosulni a szerepével, ezért kiszáll a szappanoperából - írja a Bors.

Berényi Miklós karaktere a kezdetektől jelen van a Mátyás király téren, és bár az egyik legmegosztóbb figura, sok néző vele azonosítja a sorozatot. A lap azonban arról ír, hogy Szőke Zoltán már egy ideje fontolgatja, hogy elhagyja a már 21 éve futó produkciót, ugyanis a gonosztevő szerepe egyre távolabb áll tőle. Állítólag már a Barátok közt 20. születésnapi sajtópartiján is arról beszélt, hogy ha nem változtatnak a sorozat írói a karakterén, akkor nem is akarja tovább alakítani őt.

"Már egy ideje mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére. Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt, többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment. Kezdetben próbálták a sorozat készítői itt tartani, de magatartásán látszik, hogy mennyire eltökélt, így inkább elengedik"

- árulta el a stáb egyik tagja a Borsnak.

A Barátok közt sajtófelelőse, Szabó Péter egyelőre nem szeretett volna reagálni a Szőke Zoltán távozásával kapcsolatos híresztelésekre, de annyit elmondott, hogy

a színész jelenleg is forgat, ráadásul mint a sorozat összes jelenlegi szereplőjének, így Szőke Zoltánnak is érvényes szerződése van novemberig. Ebből arra következtethetünk, hogy év végéig még biztos láthatjuk Berényi Miklóst a Mátyás király téren.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Robert Downey Jr. az összes szuperhősnőt meghívta egy ebédre
Szinte mindenki ott volt az asztalnál, aki számít, többen ráadásul a karakterükre jellemző sminkben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Robert Downey Jr. ismét bizonyította, hogy egy igazi úriember. A színész általában a filmjeiben is előzékenyen bánik a hölgyekkel, de most kamerán kívül tett olyan gesztust női kollégáinak, amivel több millió rajongó elismerését hívta ki.

#flashbackfriday already ?!?!? @avengers #press #tour #2019 #TeamStark #hair @davynewkirk #style @jeanneyangstyle (? @jimmy_rich ) #thankyou (Does the #suit make the man or #viceversa ? ) #fbf

6.4m Likes, 118.5k Comments - Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on Instagram: "#flashbackfriday already ?!?!? @avengers #press #tour #2019 #TeamStark #hair @davynewkirk #style..."

A Vasember ugyanis minden marveles szuperhősnőt meghívott ebédelni. Egy igazán tekintélyes hölgykoszorú gyűlt össze az asztalnál, Gwyneth Paltrowtól kezdve Brie Larsonig, több színésznő ráadásul a karakterére jellemző sminket és arcfestést viselte az ebédnél. Talán csak Scarlett Johansson hiányzik a díszes társaságból.

Robert Downey Jr. két képet is készített a közös evésről, egyiken csak a szuperhősnők mosolyognak a kamerába, a másikon viszont ő is látható. Az Instagramon már közel 11 millióan lájkolták a posztját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nagyon lefogyott Tóth Andi - egészségügyi problémái vannak
Az énekesnő elmondta, pontosan miért tűntek el a kilók róla az utóbbi időben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Nagyon megváltozott Tóth Andi teste az utóbbi időben. Amióta berobbant a köztudatba azzal, hogy megnyerte az X-Faktor, mindig is jó alakja volt,

mostanában azonban egyre feltűnőbb volt a közösségi médiában megosztott képein, hogy nagyon vékony lett.

Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress

10.4k Likes, 50 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress"

#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu ?????? ♥️

9,324 Likes, 54 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu..."

De mint kiderült, nem diéta vagy sok sportolás miatt fogyott ennyit, hanem azért, mert egészségügyi problémái vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
A Metal Lady ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Óriási botrány volt Bíró Ica házánál. A Metal Lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki, a házát elárverezik.

Sokan gyűltek össze, és végül a rendőröknek is közbe kellett avatkozni, mielőtt elfajult volna a helyzet. Egy lakatost kellett hívniuk, hogy a kaput kinyithassák, de a tömeg még ekkor sem oszlott fel. Ezért a rendőrök erőszakkal hurcolták el a tiltakozókat.

Az RTL Fókusznak nyilatkozó Bíró Ica azt mondta:

"Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják".

A lakás után a szalonjában is megjelentek a végrehajtók a rendőrökkel együtt. Itt is csak egy lakatos segítségével tudtak bejutni az ingatlanba.

Bíró Ica több mint tíz év vett fel hitelt, évekig jó adósként fizette is a részleteket. Ám a svájci frank alapú hitel havi törlesztőrészlete egyre magasabb lett, így a végén az eredeti összeg háromszorosa lett. Ezt már nem tudta kifizetni, és fizetésképtelenné vált.

A végrehajtó szerint minden jogszerűen történt.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x