hirdetés
20396652-7632183-image-m-49_1572470575504.jpg

„Főzzön nekem is, ha már úgyis főz!” – célt tévesztett a szingli férfi kérése

Többszörösen eltévesztette a házszámot az a férfi, akit előbb visszautasított a szomszédasszonya, hogy főzzön rá, majd pedig az interneten is kiosztották őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.


hirdetés

Az egyedülálló 31 éves férfi ugyanis a Redditen próbált tanácsot kérni, hogy mit tegyen abban a kellemetlen helyzetben, amit ő maga idézett elő. Azt vette ugyanis a fejébe, hogy szomszédasszonya főzhetne rá minden este, elvégre úgyis főz, akkor eggyel több vagy kevesebb mit számít neki. Ráadásul fizetett is volna érte. A nő azonban, akit még csak közelebbről sem ismert, rövid úton elküldte melegebb égtájra. Ezután fordult a közösségi fórumhoz, hogy valóban hülyeség volt-e egy idegentől ilyesmit kérni, és a válaszokat ezután sem tette zsebre – írta a Daily Mail

Mint kiderült, a magányos úr hat éve lakott abban a házban, a nő pedig, akinek még a nevét sem tudta, két éve költözött oda. Kapcsolatuk a kölcsönös köszönésben merült ki. A férfi bevallotta, hogy nem tud főzni, és miután egyik munkáját elvesztette, már nem engedhette meg magának, hogy rendszeresen eljárjon éttermekbe. Éppen ezért olcsó fast-foodokon kezdett élni, amiktől hízni kezdett. Ekkor támadt az ötlete, hogy megkéri a szomszédasszonyt, ossza meg főztjét vele. Tudta ugyanis, hogy a nő minden este főz magának, érezte a folyosón az ínycsiklandó illatokat.

Bár a nő már elsőre is elutasította őt, a férfi még kétszer próbálkozott, mire harmadszorra a szomszédasszony közölte vele, hogy ha háztartási alkalmazottat akar, vegyen fel egyet magának, és kérését „egy idegen sértésének” nevezte.

A férfinak nem kellett sokáig várnia a reddites válaszokra.

Mit képzel, egy találomra kiválasztott nő fog neki főzni? – írták neki. „Ön egy pojáca, egy szörnyű figura, aki inkább szégyellhetné magát. Ne zaklassa tovább a szomszédját, inkább tanuljon meg főzni” – írta egy felháborodott kommentelő.

hirdetés

„Kicsit sokat képzel magáról. Azt hiszi, hogy ennek a nőnek nincs jobb dolga, mint hogy némi pluszpénzért vásároljon, főzzön és kiszolgálja magát?” – tette fel a kérdést egy másik, és a férfi figyelmébe ajánlotta a YouTube főzőiskoláit.

A poszt olyan megütközést keltett, hogy még a Twitteren is megosztották. Itt voltak, akik azt próbálták megfejteni, hogy miért nem akar a férfi megtanulni főzni, mások pedig egyszerűen szexistának nevezték.

A kommentekből a férfi rájött, hogy hibázott, először arra gondolt, hogy bocsánatot kér a nőtől, de végül úgy döntött, hogy inkább kerüli vele az újabb összetűzés lehetőségét.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kutyaharap.jpg

Kutya harapta szét a 17 éves argentin lány arcát, amikor szelfizni akart vele

40 öltéssel kellett összevarrni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 16.


hirdetés

Szó szerint a saját bőrén tanulta meg a leckét alighanem egy életre a 17 éves argentin Lara Sanson, aki a Kentai névre hallgató öreg elzászi kutyával pózolt. Az ebnek vélhetően nem tetszett az, ahogy a lány átölelte őt, mert szétharapta az arcát.

Kétórás műtét és 40 öltés kellett ahhoz, hogy Lara vonásait újra össze tudják rakni, de még a szájpadlásában is mély nyomot hagytak a „fenevad” fogai.

A lány azóta sem tudja, mi történt: lehet, hogy véletlenül megcsiklandozta a kutya oldalát, vagy az állat megijedt az ölelésétől és ezért harapott bele. Szerencsére állapota gyorsan javul, bár még gondjai vannak az evéssel - írta meg a Sun.

hirdetés

Lara azóta már meg is osztotta történetét a Twitteren „Rosszul elsült fotózás” címmel. Posztjára több, mint 310 ezer lájkot kapott, de az egyik kommentelő – jobb későn, mint soha – elárult neki néhány titkot: egy kutyát soha nem szabad a nyakánál megölelni, továbbá nem szabad az arcunkkal közel menni hozzá, mert az ösztönei azt diktálják, hogy meg akarják támadni.

„Örülj, hogy ennyivel megúsztad!” – tette hozzá a "tanító".

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mobile-phone-1840429_1920-1000x669.jpg

A házával akart dicsekedni, véletlenül meztelen képet küldött a szüleinek és barátainak

Az a fránya tükröződő ablaküveg! :D
Kép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. január 18.


hirdetés

Chris Key nemrég költözött az angliai Scarborough-ból a Kanári-szigetekre, barátaival házat bérelt, most pedig úgy döntötte, elhenceg ismerősei előtt otthonával. A tervbe azonban egy kis hiba csúszott – írja a The Sun.

A 40 éves férfi éppen egyedül tartózkodott otthon, így tartott egy kis pucér napozást, közben pedig eszébe ötlött, hogy még nem mutatta meg a házat rokonainak és barátainak, így vad fotózásba kezdett, amiket aztán el is küldött többek közt a szüleinek is.

A bökkenő csak az volt, hogy az egyik ablakban tükröződött Key teljes, meztelen alakja.

Üzenetére édesanyja, a 62 éves Carol válaszolt elsőnek, akinek nem a szép, hófehér ablakkeret szúrt szemet, hanem pucérkodó fia. Ennyit válaszolt:

"Szóval nálatok, Tenerifén így mászkálnak az emberek! Csak mert ha igen, akkor apáddal kicsit túl sok ruhát készítettünk be."

hirdetés

Key nagyot nevetett az egészen, sőt, barátai figyelmét - akik nem vették észre a képen a pucér alakot - ő maga hívta fel a poénra.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
miami-levetkozott-a-no.jpg

Meztelenre vetkőzött és énekelni kezdett egy nő a miami repülőtéren

Az egyik utas levideózta a megdöbbentő jelenetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 18.


hirdetés

Furcsa este történt Amerikában, Florida államban, a miami repülőtéren.

Január 15-én egy nő végigsétált az utasok között, közben énekelt, és meztelenre vetkőzött.

Az egyik szemtanú videóra vette a történteket, és ezen az látható, hogy a melltartót is, majd az alsóneműjét is leveszi, majd a képbe belép egy őr is, aki szintén értetlenül figyeli a jelenetet.

A Daily Mail azt írta, a nőt letartóztatta a rendőrség, miután kint ráült egy rendőrautóba.

VIDEÓ: Meztelenre vetkőzött egy éneklő nő a repülőtéren

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
tuzolto.jpg

Felrobbantotta az internetet a breaktáncos magyar tűzoltó

A videót már tízezrek látták alig két hét alatt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 17.


hirdetés

Cipőjét köti be a tűzoltó, majd társa zenét keres az autórádión. Megszólal egy olyan dal, amire a tűzoltó rögtön breakelni kezd. Majd amikor érkezik a riasztás, gyorsan beöltözik, és elindul a bevetésre - mutatta a Fókusz. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalára kitett videót már tízezrek látták alig két hét alatt.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!