hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Forró csokiszépségek
A Bonbonetti Csoport hazánk legnagyobb hagyományokkal rendelkező, utolsó nagy csokoládégyára idén az Édes Napok keretében megrendezte a Miss Cherry Queen Csokoládé Királynő választást. A döntőbe 8 lány jutott. Nézzétek meg a bemutatójukat és a nyerteseket!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2012. szeptember 24.


hirdetés

A Bonbonetti Csoport hazánk legnagyobb hagyományokkal rendelkező, utolsó nagy csokoládégyára idén az Édes Napok keretében megrendezte a Miss Cherry Queen Csokoládé Királynő választást. A döntőbe 8 lány jutott. Nézzétek meg a bemutatójukat és a nyerteseket!

Fotók: Mervai Márk

A verseny utolsó fordulójában három körben mutatkoztak be a lányok: nappali, fitness és alkalmi ruhában. Az első helyzett egy évig lesz a Cherry Queen csokis dobozán.

Miért a konyakmeggy?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért egy olyan édességről kapta nevét a szépségverseny, amely Gerbeaud Emil világraszóló találmánya? Az elkészítés önmagában nem feltétlen magyarázat, hiszen a konyakmeggy úgy készül, hogy sértetlen, kimagozott meggyet tartósítanak konyakban, úgy, hogy keménysége megmaradjon, köré étcsokoládét vonnak, s kis idő elteltével a csokoládé és a szesz szomszédsága jellegzetes töltelékké oldódik.

Az igazi ok azonban nem más, mint hogy ez a kívül ropogós, belül krémes csoda igazi hungarikum. Azóta sokfelé elterjedt, sok másolata született, de az eredeti ízharmónia, a keserű csokoládé, a savanykás meggy és az édes, alkoholos töltelék hármasa utánozhatatlan.

A csokoládé és az alkohol társításának klasszikus mestere a franciának született és magyar legendává vált Gerbeaud Emil, aki 1884-ben Budapesten telepedett le, s felvirágoztatta azt a cukrászdát, ami máig az ő nevét viseli.

A győztes Szalkai Nikolett

A második helyezett Viczián Lili

A harmadik helyezett Czeisz Juliette

Az első három helyezett és a közönségdíjas Babinyecz Tímea

Ha tetszettek a lányok, nyomj egy lájkot! :)


KÖVESS MINKET:
Egy kád forró vízben fotózta Ördög Nórát a férje
Nánási Pál egy olyan képet lőtt, ahol a háttérben a kivilágított Lánchíd látható. De persze senki nem azt nézi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Különleges fotót készített feleségéről Nánási Pál. A TV2 műsorvezetője egy fárasztó nap után merült el egy kád forró vízben egy budai szállodában.

Korábban is voltak már pikáns fotók Nóráról.

"Utolsó ébredés a hajón. Nóri cuccai már a bőröndben vannak. Szerencsére a pizsit is becsomagolta. Idő előtt :) " - írta képe mellé Nánási Pál, aki ezúttal egy hajón fényképezte le Ördög Nórát.

Persze nem ez volt az első képe ébredő feleségéről, fotózta már fürdés közben is...


KÖVESS MINKET:17 éves a legújabb magyar szupermodell - nagy divatházak is versengenek érte
A csinos modell már bejárta a leghíresebb nagyvárosokat is, most legfontosabbnak azt tartja, hogy sokat dolgozhasson.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 19.


hirdetés

Nagy Evelin még csak 17 éves, de már a legnagyobb divatmárkák versengenek érte, és már a legkomolyabb divatbemutatók kifutóit is megjárta. Az álma már nagyjából valóra vált, teljesen megváltozott az élete, azóta már magántanuló lett, most épp New Yorkban él, onnan üzent.

A 177 centi magas modell már bejárta a nagyvárosokat, van, hogy egy nap több show-t is megcsinál. A Dior például ragaszkodik a magyar lányhoz, még az életkori korláttól is eltekintettek nála.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámmolója

@givenchyofficial ???

308 Likes, 1 Comments - Evelyn Nagy (@nagyevelinn) on Instagram: "@givenchyofficial ???"

Sacai fw19 Thank you for having me @emperor.lee #karltempler !?

321 Likes, 2 Comments - Evelyn Nagy (@nagyevelinn) on Instagram: "Sacai fw19 Thank you for having me @emperor.lee #karltempler !?"

LOEWE AW19 Thank you @ashleybrokaw @jonathan.anderson @benjaminbruno_ !? @guidopalau @patmcgrathreal

249 Likes, 4 Comments - Evelyn Nagy (@nagyevelinn) on Instagram: "LOEWE AW19 Thank you @ashleybrokaw @jonathan.anderson @benjaminbruno_ !? @guidopalau..."

At the AEM Gala Dinner hosted by @babethdjian in support of Rwandan children.?? @associationaem @numeromagazine @ouimanagement Thanks for my outfit @celine !❣️

373 Likes, 6 Comments - Evelyn Nagy (@nagyevelinn) on Instagram: "At the AEM Gala Dinner hosted by @babethdjian in support of Rwandan children.?? @associationaem..."

#DiorColorQuake

499 Likes, 9 Comments - Evelyn Nagy (@nagyevelinn) on Instagram: "#DiorColorQuake"


KÖVESS MINKET:

17 éves a legújabb magyar szupermodell
Nagy Evelin még csak 17 éves, de már a legnagyobb divatmárkák versengenek érte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Evelyn már a legkomolyabb divatbemutatók kifutóit is megjárta. Az álma már nagyjából valóra vált, teljesen megváltozott az élete, azóta már magántanuló lett, most épp New Yorkban él, onnan üzent a Fókuszban.


KÖVESS MINKET:

Rubint Rella meztelenül, egy szál paplanba burkolva fotózkodott
Szerelme, Soma rögtön lázba jött a kép láttán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Rubint Réka unokahúga, Rella éppen a gyönyörű osztrák kisvárosban, Hallstattban pihen, és követői legnagyobb örömére már egy szexi fotót is posztolt a hotelszoba ablakából.

Az influencer egy szál paplant csavart maga köré a képhez, és teljes meztelen hátát mutatta a kamerának. Ezek után nem csoda, hogy szerelme, a Dél-Koreába igazolt futballista rögtön odakommentelte, milyen szerencsésnek érzi magát.

Morning vibes ? . . ? @doartphotogrph #morning #austria #hallstatt #ekszerdobozavarossziveben #doartphotogrph

9,195 Likes, 10 Comments - Rubint Rella (@rellarubint) on Instagram: "Morning vibes ? . . ? @doartphotogrph #morning #austria #hallstatt #ekszerdobozavarossziveben..."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x